Огляд кращих дитячих центрів Чернігова

Де можна відпочити з дитиною або відсвяткувати День народження: ціни, меню, фішки закладів, акції.

Осмотр лучших детских центров Чернигова

Чернігів - місто, яке не перестає дивувати своїх жителів і гостей. Тут завжди є місце для відпочинку та розваг, особливо якщо ви з дітьми. У цій статті ми розповімо про найкращі дитячі центри Чернігова, де можна провести час із користю та задоволенням. Ми розглянемо ціни, меню, фішки закладів та акції, щоб ви могли обрати ідеальне місце для відпочинку з дитиною або для того, щоб відсвяткувати День народження. Приготуйтеся до захопливої подорожі дитячими центрами Чернігова!

 

"Планета розваг"

Вік: будь-який.

Орієнтовні ціни: у будні дні - 125 грн, на вихідні - 170 грн

.

Послуги: центр вважається найпопулярнішим по всій Україні, тому тут дуже широкий спектр пропозицій для дитячого відпочинку. У парку є найбільша батутна арена в місті, також є роллердром з професійними інструкторами, тарзанка для драйвових польотів по мотузковій доріжці, скеледром для маленьких альпіністів, гірка з лазанкою, з якої можна весело з'їхати у паралонову яму, багаторівневний лабірит із заплутаними ходами, лазертаг та крута гойдалка.

Меню: можна замовити вівсянку, котлетки парові домашні, рибні котлети, курячий шашличок, курячі биточки, фарфале з маслом, комплексний обід "Мікі Маус". Також є доросле меню з європейською кухнею, в меню є сети для дітей та дорослих, піца та багато-багато інших смаколиків.

Інші фішки: дуже часто тут проводяться дитячі дні народження, тому є можливість організації свят, можна замовити аніматорів та свято за індивідуальною та вже готовою програмою. 

Правила: 

  • Всі учасники зобов'язані пройти повний інструктаж з техніки безпеки.
  • Діти до 6 років повинні відвідувати атракціони тільки у супроводі дорослого.
  • Заборонено користуватись атракціонами людям, які мають до цього медичні протипокази.
  • Під час відвідування атракціону не можна вживати напої та їжу.
  • На території парку заборонено вживати спиртні напої.
  • Кожний атракціон має свої певні правила, які можна уточнити у адміністрації.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"КіндерСіті"

Вік: будь-який.

Орієнтовні ціни: 30 хв - 50 грн, безліміт - 100 грн, роллердром - 100 грн (50 грн зі своїми роликами), ігрові автомати від 15 до 20 грн.

Послуги: найбільший дитячий розважальний заклад У Чернігові. На території є ігровий майданчик з унікальним батутом який зроблений за індивідуальним замовленням, лабіринтом, басейном з кульками. За рахунок веселої музики та анімації атмосфера тут надзвичайно позитивна. Крім того, тут є великий зал з якісними атракціонами та ігровими автоматами з 3D і 2D іграми для дітей різного віку. Можна покататись на роликах у роллердромі. Унікальним місцем є Art-фабрика, адже це цілий світ з конструкторами Lego, де діти дружньо граються в колективі та вчасться знаходити спільну мову. Також тут є настільний теніс та хокей, можна взяти на прокат гідроборди.

Меню: для дітей пропонують корисні омлети, сендвіч, бургер, рибу, пюре, спагеті, котлети із різних видів м'яса та риби, поживні салати, картопля фрі, курячі кнелі та нагетси. Всі страви оригінально прикрашені, тому дитині сподобається точно.

Інші фішки: якщо планується проведення дитячого дня народження, можна замовити готову програму з аніматорами.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"Базис"

Вік: будь-який.

Орієнтовні ціни: від 30 до 70 грн за кожен атракціон окремо. Боулінг - від 88 до 292 грн.

Послуги: велика ігрова кімната із заплутаним лабіринтом, який закінчується гіркою, яка спускається прямо в яму із кульками. Також тут є ціле еко-місто, де все зроблене із екологічно-чистих дерев'яних іграшок європейської якості. У місті є залізниця, будиночки і навіть аеропорт. Крім того, тут багато цікавих атракціонів, зокрема "дитяча залізниця", настілький аерохокей та футбол,  віртуальна реальність для дітей.  Досхочу настрибатись можна на невеликому батуті.

Меню: спеціальних дитячих страв немає, але можна замовити піцу, десерти, щось із мангального меню, млинці, бургери, салати та багато чого іншого. Кухня полінаціональна, але акцент зроблений саме на домашніх стравах.

Інші фішки: тут можна провести дитяче день народження і є встановлений прайс на різноманітні шоу-програми, зокрема "Шоу повітряних кульок", "Паперове шоу", "Шалена лабораторія. Також можна замовити аніматорів, запальну дитячу дискотеку та повчальні і веселі майстер-класи. Серед додаткових послуг є експрес-поздоровлення з виїздом додому, супровід дітей, аквагрим, святкова фотосесія, ростова лялька, піньята та багато чого іншого для дитячого свята. У ТЦ можна замовити їжу з доставкою додому.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Дитячі розважальі центри - чудове місце, аби зайняти вашу дитину на якійсь час, адже цей варіант виграшний для всіх: у вас з'явиться можливість попити кави або сходити на шопінг у торговий центр, який як правило поверхом нижче або вище дитячого розважального центру, а діти в свою чергу потрапляють у чарівний та казковий світ іграшок та веселощів. Тому швиденько беріть своє чадо за руку і вперед до розваг!

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті