Де організувати крутий відпочинок? Бази відпочинку Чернівці

Інформація про ціни, умови, додаткові розваги та віддаленість від міста.

Где организовать крутой отдых? Базы отдыха Черновцы

Відпочинок - це не тільки можливість відпочити від повсякденної метушні, а й можливість провести час із користю для здоров'я та душі. І якщо ви живете в Чернівцях або плануєте відвідати це місто, то вам обов'язково варто дізнатися про найкращі бази відпочинку в цьому регіоні. У цій статті ми розповімо про ціни, умови, додаткові розваги та віддаленість від міста, щоб ви могли обрати ідеальне місце для крутого відпочинку.

 

“Берег любові”

Розташування: хутір Романки у селі Бобівці, Сторожинецький район.

Як добратися: можна добратись на автобусі “Чернівці-Сторожинець” з пересадкою на автобус до села Бобівці (10-12 км), або на власному транспорті. Відстань - 30 км. Туристичний комплекс який знаходиться прямо на березі озер, що створює певну привабливість бази та дозволяє відвідувачам відпочити від урбаністичного міста. Тут надають широкий спектр різних послуг:

  • Проживання у комфортних номерах готелю або оренда дерев’яних будиночків, у яких є всі зручності для чудового відпочинку. Номери поліпшені двомісні економ, напівлюкси та люкси.
  • На території є альтанки для малих та великих компаній з мангалами і сітками.
  • Харчування власне, або у ресторані української домашньої та європейської кухонь, який має велику залу з народним автентичним інтер’єром з посадкою на 120 осіб, середню залу на 20 місць у європейському стилі, дзеркальну VIP залу на 30 місць та літнє шатро на 350 місць. Можлива організація корпоративних вечірок та ділових зустрічей та різного роду урочистостей на кшталт виїзної церемонії одруження. Крім того, є жива музика.
  • З активного відпочинку тут пропонують піші прогулянки лісом та катання на катамаранах і човнах. Є великий футбольний та волейбольний майданчики.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Рутка” (відчинено у військовий стан)

Розташування: село Великий Кучурів Сторожинецького району.

Як добратися: на автобусі Чернівці-Великий Кучурів, далі потрібно добиратись пішки або своїм транспортом. Загальна відстань від Чернівців - 12 км.

Відоме місце серед місцевих жителів, яке побудоване прямо біля озера на куті Рутка, звідки й назва бази відпочинку. До ваших послуг:

  • Чистий пляж, проте за вхід прийдеться заплатити близько 40-50 грн. Але воно того варте, адже вода в озері чиста, прозора та славиться тим, що тут проводилось величезна кількість санітарних перевірок на забруднення і щороку ставився висновок про те, що купання - цілком безпечне. На території пляжу - смітник, тіньовий навіс, туалет. Є капітальний пірс для пірнання.
  • Біля озера є альтанки, що розраховані на 15-30 осіб, за озером можна жарити шашлик на мангалах та сітках.
  • Функціонує кафе-бар з кавою, чаєм, прохолодними напоями та пивом. Крім того, є ресторан української локальної кухні.
  • Є літній майданчик для спортивних ігор на кшталт тенісу, волейболу, футболу та інших активних розваг.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Буковинська троя”

Розташування: вулиця Київська 17а, село Реваківці Кіцманського району

Як добратися: можна дістатись їдучи трасою Чернівці-Сятин своїм транспортом, або на автобусі маршрутом “Чернівці-Сятин”. Їхати від Чернівців - 20 км.

Особливістю цього місця є насамперед розташування на старовинну шипинецьку землю, де колись жила одна із найдавніших цивілізацій. На базі комплексу знаходиться справжня країна - ідеальне місце для сімейного відпочинку. Комплекс охоплює цілих 6 гектарів і пропонує такий ряд послуг:

  • Відвідувачам влаштовують екскурсії маленьким зоопарком, фермою з кроликами, декоративними птахами, шиншилами та страусами, можна подивитись на великий відкритий акваріум.
  • На базі комплексу також діє кінно-спортивний клуб. Їзда проводиться під контролем досвідченого інструктора на трьох манежах, при чому один з них призначений для зимового катання. Крім того, є конкурсне поле, де часто проводяться фестивалі та різні змагання.
  • Скуштувати смачних страв української та європейської кухні можна у ресторані, інтер’єр та екстер’єр якого виконані у вишуканому аристократичному стилі, з двома банкетними залами на 25 осіб та великим просторним залом на 200 персон. Навряд вам випаде можливість скуштувати екзотичного страусового м’яса у іншому місці.
  • Для гостей передбачена консультація лікаря, іпотерапія та професійний медичний масаж.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

“Аква плюс” 

Розташування: село Кам’яна Сторожинецького району.

Як доїхати: можна сісти на маршрутку “Чернівці-Сторожинець”, від Чернівців їхати близько 11 км.

Туристично-розважальний комплекс знаходиться на березі озера і пропонує яскравий відпочинок для жителів та гостей міста. База відпочинку надає надзвичайно широкий спектр різних послуг:

  • Проживання у комфортабельному готелі з цікавим дизайном. Пропонують номери класів “Стандарт”, “Напівлюкс”, “Люкс”, “Люкс із каміном” та хостел.
  • Ресторани, де ви зможете скуштувати смачних страв української та європейської кухонь. Є бар з алкогольними та безалкогольними коктейлями. У закладах грає жива музика, можна організовувати виїзні церемонії, корпоративи, дні народження у великому банкетному залі.
  • Для проведення конференцій, тренінгів та семінарів облаштований сучасний конференц-зал зі всім необхідним технологічним оснащенням.
  • Розслабитись та вдосталь попаритись можна у просторій сауні з трьома басейнами та кімнатою відпочинку. Сюди ж можна замовити страви чи напої з бару-ресторану.
  • Відпочити компанією можна у альтанках, посмажити апетитний шашлик на мангалі.
  • Є також багато видів активного відпочинку, зокрема більярд, риболовля, водні атракціони, збір грибів, ягід, піші прогулянки, спортивні ігри, плавання на катамаранах та човнах
  • На березі озера є пляж з лежаками, також позасмагати можна біля великого басейну. Часто влітку проводяться пляжні дискотеки.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Цецино” (відчинено у військовий стан)

Розташування: вулиця Краматорська 29 у місті Чернівці.

Як доїхати: потрібно сісти на маршрутне таксі № 4 та їхати на кінцеву зупинку. Близько 6 км від центру міста.

Спортивно-оздоровлювальний комплекс, який вважається гірськолижним курортом. Це міська траса з підіймачем біля підніжжя гори Цецино, тому найцікавіше тут буде відпочивати взимку. Комплекс передбачає такі послуги:

  • Тут є прокат гірськолижного спорядження, у випадку, якщо ви не професійний лижник, вам допоможуть індивідуальні уроки з досвідченим інструктором.
  • Ввечері можна попаритись у сауні, пограти у більярд, дартс та настільний теніс. На базі комплексу працює кінно-спортивна школа, яка забезпечить вам знайомство з дивовижними тваринами, що запам’ятається на все життя.
  • Можна поселитись у дерев’яних будиночках на кілька днів.
  • Перекусити можна у невеличкому українському ресторані.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Орлине гніздо” (відчинено у військовий стан)

Розташування: вулиця Краматорська 29 у місті Чернівці.

Як доїхати: потрібно сісти на маршрутне таксі № 4 та їхати на кінцеву зупинку. Близько 6 км від центру міста.

Готельно-ресторанний комплекс, що призначений для комфортно відпочинку. Тут можна відпочивати у будь-яку пору року. Головна особливість закладу в тому, що знаходиться він на території рекреаційної зони, тому повітря навкруги просто вражає своєю свіжістю та чистотою. Які послуги пропонує комплекс:

  • Поселення у комфортабельних номерах класів стандарт, люкс, напівлюкс у спеціальному корпусі.
  • Дерев’яні будиночки-котеджі на 2-4 осіб.
  • Активні розваги, серед яких найцікавішими є індивідуальні уроки їзди верхи на конях.
  • На території є багато альтанок, де можна відпочити великою компанією. До кожної альтанки пропонують мангал та дрова.
  • Смачно поїсти можна в колоритному українському ресторані, де є великі банкетні зали, тому тут часто організовують різні вечірки, весілля, корпоративи, дні народження та інші свята.
  • Для жителів готелю є великий басейн з лежаками.
  • Прекрасний вид на могутню гірську місцевість.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Сонячна долина” (відчинено у військовий стан)

Розташування: вулиця Лісова 1, село Бояни Новоселицького району.

Як доїхати: сюди їде маршрутка “Чернівці-Новоселиця”, далі по трасі треба йти своїм ходом. Відстань від центру міста - 20 км.

Надзвичайно великий комплекс який створений для того, аби ви провели свої вихідні цікаво, активно та незабутньо.

  • Проживання тут забезпечується двома сучасними великими готелями “FORTEZZA” та “MARILETTA” з номерами всіх класів. Також можна замовити VIP апартаменти або маленькі будиночки-котеджі на 2-4 осіб.
  • У самому центрі комплексу розташований основний ресторан з європейським та буковинським залами, які можуть розмістити 300 та 250 осіб відповідно. “Колиба” пригощатиме вас стравами української та класичної румунської кухні. Також є просторі та стильні літні тераси. До того ж, на базі комплексу є лаунж-бар, де ви можете розслабитись попиваючи коктейлі. Також є 2 інших ресторани зі своїми особливостями.
  • Цей гірськолижний курорт вважається найбільшим у Чернівцях, є 4 витяги, безліч цікавих трас, які з’єднані тунелем, та єдина у місті система крісельного підіймача. Тут діє система штучного засніження. Можна покататись на сноубордах. Діє школа катання на лижах.
  • Крім того, у “Сонячній долині” є безліч послуг для відпочинку та розваг: сауни, альтанкове містечко, кемпінг, розважальний центр з боулінгом, спортивні майданчики, екстремальні катання на квадроциклах, водні атракціони, риболовля, прогулянки територію, розваги для дітей та багато іншого.
  • Компанія пропонує проведення корпоративів, конференцій, новорічних свят, весіль та інших банкетів, спортивних змагань, в тому числі і танцювальних, авторалі.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Бажаємо вам гарно відпочити та набратись сил перед важкими трудовими буднями!

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті