Де провести новорічну фотосесію: кращі студії Дніпра

Перелік новорічних фотостудій Дніпра з детальною інформацією про місцерозташування, ціни, інтер'єри, умови запису, додаткові послуги.

Где провести новогоднюю фотосессию: лучшие студии Днепра

З настанням зими і наближенням новорічних свят, багато хто замислюється про проведення фотосесії у святковій обстановці. Однак, вибір місця для зйомки може стати справжнім головним болем. У цій статті ми розповімо про найкращі фотостудії Дніпра, де ви зможете провести незабутню новорічну фотосесію. Ми детально розглянемо місце розташування, ціни, інтер'єри, умови запису та додаткові послуги, щоб ви могли обрати ідеальне місце для своєї фотосесії. У Дніпрі, на перший погляд, досить багато студій, де регулярно проводяться зйомки. Але після їх уважного вивчення виявляється, що вони просто не підходять - далеко розташовані, занадто маленькі або незатишні. До того ж, хочеться не просто зробити постановочне фото, але й отримати справжнє задоволення від зйомки, зануритися в новорічну казку. Саме тому команда ТОП-20 стала першопрохідцем і підібрала для вас найкращі фотостудії з новорічними локаціями в Дніпрі.

 

“ROCKPRINCESS”

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут. 

Адреса: вул. Барнаульська 2а, корпус 1.

Графік роботи: з 9:00 до 21:00. 

Запис: відбувається через приватні повідомлення Інстаграм або за номером телефону. 

Плюси студії: послуги візажиста, стиліста, тематичні костюми, гримерна кімната, додаткове та імпульсне світло, кольорові світлофільтри.  

Вартість оренди: 

  • фотостудія - 400 грн за годину.
  • додаткова людина (після 5-тої) + 50 грн. 
  • дим-машина або генератор бульбашок - 100 грн за годину. 
  • генератор снігу - 200 грн. 

Додатково: за зйомку з тваринами потрібно заплатити 50 грн за годину. 

“Art Contrast”

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут

Адреса: вулиця Маршала Малиновського, 3 поверх. 

Графік роботи: студія працює цілодобово (нічні зйомки можуть йти за окремим тарифом). 

Запис: за номером телефону або приватним повідомленням на сайті або дірект Інстаграм. 

Плюси студії: зали з природним світлом, величезні вікна, сучасне освітлювальне обладнання, фактурні інтер'єри, різноманітний реквізит, 

Вартість оренди:  

  • зал “Сальгадо” - 350 грн за годину.
  • зал “Брессон” - 600 грн за годину.
  • зал “Лофт” , “Хьюстон” та “Тестино” - 500 грн за годину.  

Додатково: бронь розрахована на перебування не більше 10 людей з фотографом включно. 

“NEBO”

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут. 

Адреса: вул. Робоча, будинок 166 Д кв. 126.

Графік роботи: з 9:00 до 21:00, без вихідних. 

Запис: консультації за номером телефону, бронь через онлайн форму на сайті або в дірект Інстаграм. 

Плюси студії: капсульна циклорама 6х4,5х3м, тропічний душ, окрема ванна, велике чорне шкіряне крісло, живі тропічні рослини, шикарна фотозона з вінтажним дзеркалом.

Вартість оренди: 

  • 500 грн за годину - будні, 600 грн на вихідних. 
  • додаткова людина + 50 грн. 

Додатково: бронь розрахована на перебування не більше 6 людей із фотографом включно. 

“Michelle”

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут. 

Адреса: вулиця Якова Самарського, 2. Балкон на вулиці Барикадна. 

Графік роботи: з 9:00 до 21:00, без вихідних. 

Запис: в дірект інстаграм для запису та консультацій. 

Плюси студії: балкон в французькому стилі з архітектурним видом на місто, прокат одягу, збір нареченої, індивідуальні зйомки, штатний фотограф. 

Вартість оренди: 700 грн за годину. Від 2-х годин - 600 грн і т.д. 

Додатково: доступні новорічні пакети від 1000 грн за годину. Бронь розрахована на перебування не більше 6 людей із фотографом включно. 

“Фотосад”

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут. 

Адреса: приватний сад-дворик (район пр. Гагаріна).

Графік роботи: з 9:00 до 20:00 кожного дня. 

Запис: за номером телефону або приватним повідомленням (+консультація). 

Плюси студії: штатний фотограф, вуличні локації з вогнем. Доступна послуга оренди суконь. За потреби можна організувати зйомку в студії. Індивідуальне декорування.  

Вартість оренди: 600 грн за годину (будні та вихідні дні). 

Додатково: дозволяється використовувати бенгальські вогні, дим-машину. Бронь розрахована на перебування не більше 6 людей із фотографом та дітьми включно.

“HOME”

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут. 

Адреса: проспект Дмитра Яворницького, 57, оф. 603.

Графік роботи: щодня з 9:00 до 21:00. 

Запис: приватні повідомлення Інстаграм або за номером телефону. 

Плюси студії: прокат одягу та оренда реквізиту, спеціальна дитяча зона, декорації для весільної зйомки або дівич-вечорів. Доступна послуга з проведення тематичних свят або вечірок за окремим тарифом. 

Вартість оренди

  • 550 грн за годину (будні та вихідні дні). 
  • прибирання - 100 грн (входить в час оренди) - у випадку використання в зйомках конфеті. 
  • додаткова людина + 50 грн. 
  • пошкодження паперового фону - 300 грн за квадратний метр. 

Додатково: бронь розрахована на перебування не більше 6 людей з фотографом включно.

Фотостудія «B2B visual space»

Район - центральний, трохи вище головного проспекту міста.

Розклад / запис. Студія працює щодня з 9.00 ранку і до півночі. Обов'язковий попередній запис за телефоном, оскільки крім локації для фото, в «B2B visual space» часто проводять навчальні заходи, майстер-класи, записую свої стріми та влоги блогери. Краще звертатися в студію заздалегідь, щоб вибрати зручний день і час для фотозйомки.

Плюси студії. Один великий зал розбивається на три зони. Тому напередодні новорічних свят можна буде сфотографуватися не тільки в святкових декораціях, але і на тлі класичного інтер'єру. «B2B visual space» має свій козир - великі вікна, тому можлива зйомка при природному освітленні. Серед додаткових переваг - наявність гримерки, оренда одягу, послуги візажиста.

Вартість оренди. Цінова політика - 350 грн / год. Прокат костюмів і послуги б'юті-майстрів оплачуються окремо.

Читайте відгуки та переглядайте контактну інформацію про "B2B visual space" тут.

 

Фотостудія «Emotion»

Район - центральний, будівля Будинку Побуту.

Розклад / запис. Студія працює цілодобово за умови попереднього запису по телефону. Зручно, що вільні дні та години можна побачити на їх офіційному сайті.

Плюси студії. У «Emotion» всього один зал, який поділяється на кілька локацій для фото. Для новорічної фотосесії це буде великим плюсом, оскільки декорації та вподобані аксесуари можна буде переставляти або міняти місцями. В одному залі можна провести зйомку «у вітальні» біля каміна, великої прикрашеної ялинки. При бажанні, можна переміститися на кухню і випити гарячого какао у кольорових рукавичках або відправиться «в спальню» і показати, якою ще може бути новорічна ніч.

Вартість оренди. З 09.00 до 21.00 вартість години оренди становить 600 грн, нічний час оплачується за індивідуальною домовленістю.

Читайте відгуки та переглядайте контактну інформацію про "Emotion" тут.

 

 

 

Фотостудія «MOZAIK Studio»

Район - центральний, недалеко від Катеринославського бульвару.

Розклад / запис. Студія працює щодня з 09.00 до 21.00. Перед тим, як оформити бронювання, необхідно вивчити графік завантаженості на сайті. Далі, вибирається вільний час, зал і здійснюється бронь по телефону.

Плюси студії. «MOZAIK Studio» має незаперечну перевагу - вдале місце розташування. І справа навіть не в районі, а в приміщенні з високими стелями, величезними панорамними вікнами, унікальними стінами старої катерининської кладки. Під час новорічних свят в студії можна зробити кадри біля великої прикрашеної ялинки, на тлі мерехтливих гірлянд або сидячи на великому глибокому підвіконні біля вікна з морозними візерунками.

Вартість оренди. Година оренди обійдеться в 500 грн, а якщо хочеться ранню або пізню зйомку, то доведеться доплатити ще 20% від загальної вартості. Оренда гримерки, послуги стиліста і візажиста оплачуються окремо.

Читайте відгуки та переглядайте контактну інформацію про "MOZAIK Studio" тут.

Зал 1

 

Фотостудія «Чеширський кіт»

Район - проспект Гагаріна, ТЦ «Літо».

Розклад / запис. Студія починає свою роботу о 8.00 ранку, а закінчує в 22.00. Для того щоб забронювати зручний день і час, необхідно звертатися по телефону.

Плюси студії. «Чеширський кіт» - це не просто зона для фотосесій, а цілий чарівний світ, унікальне творче простір, де немає обмежень і заборон на мрії, фантазії і оригінальні задумки. У студії можна втілити в життя найсміливіші ідеї, які відобразить професійний фотограф. Якщо хочете перетворити новорічну зйомку в справжню казку, в якій відсутня грань між реальністю і чарами, то вам в фотостудію «Чеширський кіт». Величезна сяюча ялинка, прикрашена кухня, на якій відбуваються останні приготування, камін і м'які крісла з пледами, подарунки з кольоровими стрічками і затишне дерев'яне підвіконня - що може бути краще.

Вартість оренди. У будні дні 600 грн / год, вихідні - 700 грн / год. Діє акція «щасливі години», тому важливо стежити за останніми новинами студії.

Читайте відгуки та переглядайте контактну інформацію про "Чеширський кіт" тут.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті