Основи чоловічої краси. 12 кращих барбершопів Дніпра

12 закладів, де професійні майстри попрацюють над іміджем, поки клієнт буде насолоджуватися атмосферою, попиваючи каву або щось міцніше.

Основы мужской красоты. 12 лучших барбершопов Днепра

Чоловіча краса стає все більш важливою в сучасному світі. Чоловіки дедалі більше починають приділяти увагу своєму зовнішньому вигляду і шукати спеціалізовані місця, де можна отримати якісний сервіс і професійний догляд за волоссям і бородою. У цій статті ми розповімо про 12 найкращих барбершопів Дніпра, де кожен чоловік зможе знайти свій ідеальний образ і отримати задоволення від процесу догляду за собою. Інформація буде корисна і дівчатам, адже подарунковий сертифікат в барбершоп не залишить байдужим жодного чоловіка.

 

«Modern Barbering»

Місце, де точно знають, як зробити «Фейд», «Канадку», «Топ Кнот». Все це види чоловічих стрижок, які можуть виконувати професійні барбери. Крім перукарських послуг, в «Modern Barbering» чоловікові можуть зробити манікюр, масаж, а також креативні стрижки вусів і бороди.

Процедура триватиме близько години. Середня вартість чоловічих стрижок - 300 грн, дитячі обійдуться трохи дешевше - приблизно в 200 грн.

 

«Igrok»

Майстри барбершопа «Igrok» пішли далі надання перукарських послуг та включили в прайс масаж, манікюр та консультацію у косметолога. Адже доглянутий чоловік не тільки той, хто вчасно вкоротив волосся, але й подбав про стан шкіри. Пілінг і чищення - популярні косметологічні процедури в барбершопі.

Щоб відвідувачі не нудьгували під час своїх візитів, їм подадуть чашечку кави або чаю, розважать цікавою бесідою, або запропонують побитися в улюблену настільну гру.

Вартість стрижки і гоління стартує від 100 гривень, послуги косметолога від 500 гривень, а от за сеанс масажу тривалістю в 60 хвилин доведеться заплатити близько 350 гривень. «Igrok» підтримує молоде покоління, тому два рази на тиждень - по понеділках і четвергах, діє 25% знижка на стрижку для студентів.

 

«Clippers»

Барбершоп «Clippers» стане тим місцем, куди захочеться повертатися знову і знову. Вся справа в майстерності барберів, які зроблять саме таку стрижку, як захоче клієнт. До того ж, крім догляду за волоссям, пропонуються послуги гоління, стрижки вусів і бороди. Обслуговування клієнта відбувається під звуки справжньої чоловічої музики, перегляду фільмів, чи за розпиванням міцних напоїв.

У «Clippers» часто шукають моделей для безкоштовних стрижок, обслуговують не тільки дорослих, а й дітей, а також продають професійні засоби для укладання, гоління, догляду за шкірою обличчя.

Середній час, проведений в барбершопі, становить 60 хвилин. Ціни на послуги:

  • стрижка - 250 грн (дитяча - 150 грн);
  • гоління - 200 грн;
  • стрижка бороди - 150 грн.

 

«Frisor»

У барбершопі «Frisor» можна отримати послуги, починаючи від стрижки і закінчуючи камуфлюванням сивини. «Топ Кнот», «Теніс, «Андекрат»,«Фейд» - далеко не повний перелік назв модних стрижок, які вміють виконувати місцеві барбери. На додаток до ідеальної роботи, кожен клієнт отримує частування - сезонний напій. Діють постійні акції та розіграші подарунків.

Цінова політика: стрижки від 250 грн, гоління від 200 грн, моделювання вусів і бороди від 80 грн.

 

«Gentlemen`s club»

Продовжуючи вікову історію клубної культури, в «Gentlemen`s club» пропонують перукарські послуги з використанням брендового косметики та стаканчик віскі для створення настрою. Майстри не тільки підтримають будь-яку тему для розмов, але й підкажуть, що краще за все зробити для зміни іміджу.

Популярні стрижки «Теніс», «Фейд», «Канадка» коштуватимуть 300 грн, гоління і камуфлювання сивини - 250 грн.

 

«Uppercut»

Барбершоп «Uppercut» - місце, де панує особлива атмосфера і справжній дух чоловічої сили. Ніяких сторонніх поглядів - вікна будуть завішені, ніякого яскравого світла - він приглушений. Тільки професіоналізм майстра, якісний звук музики, приємна розмова.

Вартість стрижки складе 300 грн, укладання - 100 грн, гоління буде коштувати 200 грн.

 

«Mr. Barber»

"Ні" гламуру та тільки чоловіча аудиторія - головні принципи «Mr. Barber ». Стильний інтер'єр, професіоналізм майстрів, зігріваючі напої (безалкогольні та алкогольні), сувенірні стікери в подарунок - далеко не всі переваги барбершопа. У «Mr. Barber »впевнені, що хороший смак повинен формуватися з дитинства. Тому можна сміливо брати з собою сина і отримати за це знижку на послуги.

Вартість стрижок і гоління стартує від 150 гривень.

 

«Hooligan»

Барбершоп «Hooligan» викликає захоплення з самого порога. Стильний інтер'єр доповнений мотоциклом, який встановлений прямо в основному залі. Це крутий реквізит, на якому зробити фото - справжня необхідність.

Навколо панує творча атмосфера. Потрапляючи в крісло до барбер можна по-справжньому розслабитися, адже можна не переживати за якість роботи - фахівець розуміє з півслова і завжди готовий до втілення самих сміливий ідей.

Популярні стрижки обійдуться в 300 гривень, а послуги гоління в 250 гривень.

 

«50 Cent»

Хоч клієнтів і не буде зустрічати відомий репер, але відвідуванням барбершопа залишиться задоволений кожен. Майстри готові виконати модні стрижки - «Топ Кнот», «Канадку», «Андеркрат», «Фейд», привести в порядок вуса і бороду, напоїти ароматною кавою. Додатково в «50 Cent» можна скористатися послугами косметолога - зробити маску для обличчя, видалити непотрібні волосся воском або ниткою.

Тривалість процедур - 60 хвилин. Ціна стартує від 150 гривень.

 

«Вуса колишньої»

Якість і задоволення - два правила, яким слідують майстри з барбершопа «Вуса колишньої». Немає фіксованого часу для процедури - стригти будуть рівно стільки, скільки необхідно для результату і релаксу гостя. Модні стрижки та зачіски, робота з дітьми, укладка волосся, гоління - все процедури доступні.

Неповторна атмосфера, індивідуальний підхід до кожного клієнта і знижка 5% по промокодом «Barb» - що може бути краще.

В середньому, візит в «Вуса колишньої» обійдеться в 350 гривень.

 

«TBS True Barbershop»

Продовжіть ряд - стрижка, стиль, крутизна, майстерність, кава, укладка, віскі, чоловіча компанія, борода. Все це про барбершопе «TBS True Barbershop», де пропонують кожному чоловікові відпочити душею і тілом. Тільки чоловічий колектив, професіоналізм та досвід. Стрижки, гоління, укладання, турбота про вуса та бороду і все це за демократичною ціною.

За візит тривалістю 45 хвилин доведеться заплатити:

  • від 300 грн. за стрижку;
  • від 200 за гоління, укладку, або процедури по догляду за вусами та бородою.

«Blades»

Креативний підхід до класичних засад барбершопа. До атмосфері мужності додана чарівна жіноча енергетика. Майстрами в «Blades» можуть бути як чоловіки, так і дівчата, які з легкістю виконують модні стрижки і коригують бороду.

У барбершопе обслуговують як дорослих, так і дітей, адже смак до справжнього чоловічого стилю повинен формуватися з юних років.

Середня вартість візиту до майстрів - 200 гривень.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті