Правила першого побачення: куди сходити з дівчиною в Дніпрі

Підбірка кафе та ресторанів, де провести перше побачення за «типажем» дівчини, де її захоплення є головним критерієм. Пропонуємо цілих 10 варіантів - обирайте на свій смак.

Правила первого свидания: куда сходить с девушкой в Днепре

Перше побачення - це завжди хвилююче і трохи страшно. Особливо, якщо ви не знаєте, куди піти і що робити. Адже від вибору місця залежить не тільки настрій, а й успіх усієї зустрічі. Якщо ви мешкаєте в Дніпрі та шукаєте ідеальне місце для першого побачення, то ми підготували для вас добірку кафе та ресторанів, де ви зможете провести час із дівчиною та захопити її своєю чарівністю. У нашому списку - 10 найкращих місць, які підійдуть для будь-якого типажу дівчини. Обирайте на свій смак і готуйтеся до незабутнього вечора!

 

«Тусовщиця»

Якщо ви знаєте, що дівчина вважає за краще дня ніч, часто зависає в нічних клубах і не уявляє життя без галасливої ​​юрби навколо, тоді вам з нею пряма дорога «Old Pal Bar». Це сучасний бар в самому центрі, де бородаті бармени готують авторські коктейлі й подають їх в красивих келихах. Щовечора біля закладу збирається молодь і вибудовує чергу біля стійки. Бар - ідеальне місце для першого побачення, адже якщо раптом розмова не буде клеїтися, можна сміливо замовити ще по одному напою.

Орієнтовні ціни: 70-150 грн за коктейль.

Порада від ТОП-20: бронюйте столик заздалегідь, щоб була можливість не тільки пригостити даму коктейлем, але і замовити фірмові закуски.

Прочитати детальну інформацію і подивитися відгуки можете тут.

 

«Творча особистість»

Дівчина пише вірші, відвідує творчі вечори, виступає в студентському театрі та в захваті від арт-хауса, то сміливо ведіть її в «Lori» - кав'ярню недалеко від парку Шевченка. Перше, що їй точно сподобається - незвичайний інтер'єр. Кожна представниця прекрасної статі, незалежно від віку, хоче бути принцесою і опинитися в справжній казці. У «Lori» їй випаде така можливість, адже засновники були натхненні «Алісою в задзеркаллі» й оформили зал з елементами магії та чаклунства. У меню представлені ароматні гарячі напої, коктейлі та десерти, які стануть ще смачніше під звуки музики. У закладі щовечора виступають молоді артисти, виконавці та поети.

Орієнтовні ціни: 30-50 грн напої, до 100 грн десерти.

Порада від ТОП-20: щоб підкорити творчу дівчину, можете самі підготувати музичну композицію або вивчите вірш, який розкажите зі сцени.

Прочитати детальну інформацію і подивитися відгуки можете тут.

 

«Цінителька мистецтва»

Вона малює, проводить вихідні дні в музеях чи картинних галереях, знає біографію великих художників і мріє відвідати «Лувр», тоді ідеальним місцем для вашого першого побачення стане «Ван Гог». Це затишне кафе, розташоване в будівлі центрального музею мистецтва. Світлі тони інтер'єру, репродукції світових шедеврів на стінах та безліч декору навколо створять сприятливу атмосферу для спілкування й додадуть нових тем для обговорення. До того ж, в одному із залів стоїть старовинне піаніно, на якому можна зіграти невигадливі мелодії.

Орієнтовні ціни: 150-200 грн.

Порада від ТОП-20: після відвідування кафе можна зайти в сам музей, не виходячи при цьому на вулицю. Проведіть обраницю по галереї й поділіться відчуттями від перегляду експозицій.

Прочитати детальну інформацію і подивитися відгуки можете тут.

 

«Любителька тварин»

Якщо дівчина обожнює котиків, підгодовує тварин на вулиці, працює волонтером в притулку або мріє, щоб всі вихованці знайшли своїх люблячих господарів, то їй напевно сподобається побачення в «Cat House», недалеко від ТРЦ «Славутич». Це мила кав'ярня, де можна насолодитися ароматами кави та чаю, поласувати десертом і навіть пограти з котиками. Для чотириногих виділена спеціальна кімната, де вони проводять весь свій час. І кожен відвідувач має можливість не тільки поспостерігати за їх поведінкою, але й ближче познайомитися з кожним котом.

Орієнтовні ціни: 90 грн - спілкування з котиками, 30-50 грн за гарячі напої.

Порада від ТОП-20: упевніться, що ваша пасія не має алергії на котів та дійсно виявляє до них ніжні почуття.

Прочитати детальну інформацію і подивитися відгуки можете тут.

 

«Спеціаліст по настільним іграм»

Вона моментально придумує асоціації для всіх карток Dixit, знає, що на Ланністерів можна не тільки дивитися в серіалі, але й очолити їх на ігровому полі, майстерно вибудовує паровозики та вивчила всі картки в «Манчкин», тоді бронюйте стіл в «Риба Андрій». Це антікафе, розташоване біля Оперного театру, де оплата здійснюється за години перебування в їх просторі. У вашому розпорядженні буде асортимент настільних ігор, безліміт чаю, кави і солодощів. Зручно, що в актікафе можна приносити їжу з собою або замовляти піцу.

Орієнтовні ціни: погодинна оплата за час перебування.

Порада від ТОП-20: краще ознайомитися з правилами декількох популярних ігор заздалегідь, щоб не витрачати час на вивчення нового матеріалу, а більше приділити уваги своїй супутниці.

Прочитати детальну інформацію і подивитися відгуки можете тут.

 

«Пивна фанатка»

Якщо дівчина розбирається в пінному напої, знає, чим відрізняється «ель» від «лагера», відвідує пивні фестивалі, тоді варто запросити її в «Кеди мистецтвознавця». Це пивний ресторан в центрі міста зі своєю особливою атмосферою і нестандартної кухнею. В основному залі розташовується електронне табло, на якому в режимі реального часу ведуться торги за ціну популярних сортів пива. Серед закусок заклад пропонує легендарні свинячі ребра з гострою капустою, сирні та м'ясні тарілки, авторські салати.

Орієнтовні ціни: пиво від 50 грн, страви кухні від 100 гривень.

Порада від ТОП-20: запропонуйте супутниці десерт, в складі якого теж буде пиво (пивна карамель).

Прочитати детальну інформацію і подивитися відгуки можете тут.

 

«Вегетаріанка»

Для дівчини, яка не вживає м'ясо, ідеальним місцем для побачення стане «Дамодара» на центральній площі Дніпра. Заклад отримав свою назву на честь одного з імен Крішни, тому не дивно, що в кафе готують традиційні індійські страви. Однак в меню можна знайти і знайомі салати, перші страви та навіть піцу. У «Дамодара» нікого не здивуеш, якщо гості будуть сидіти на підлозі. Існує легенда, що їжа не подається відвідувачам до тих пір, поки не будуть віднесена на вівтар Будди.

Орієнтовні ціни: 30-150 грн.

Порада від ТОП-20: будьте обережні з індійською кухнею, оскільки велика частина страв може здатися занадто гострими.

Прочитати детальну інформацію і подивитися відгуки можете тут.

 

«Прихильниця коміксів»

В її колекції безліч різнокольорових журналів з супергероями, вона не пропустила жодної екранізації і знає напам'ять всіх персонажів всесвітів, то в «Superhero Coffee» їй точно сподобається. Це тематична кав'ярня поблизу Катеринославського бульвару, стіни якої прикрашають намальовані портрети персонажів коміксів. У меню не знайдеться стандартних назв страв. Напої, десерти і закуски названі на честь супергероїв. Почастуйте обраницю «Халк кавою» та тортом «Капітан Америка» і дівчина не зможе встояти.

Орієнтовні ціни: 30-100 грн.

Порада від ТОП-20: вивчите імена персонажів, щоб розділити захват дами серця і підтримати супергеройський тему розмови.

Прочитати детальну інформацію і подивитися відгуки можете тут.

 

«Щира українка»

Для справжньої патріотки і цінительки української культури відмінно підійде варенична «Узвар», яка знаходиться навпроти парку ім. Лазаря Глоби. Заклад оформлено в національному стилі із рушниками, вінками, розписом на стінах. У меню представлені улюблені українські страви - вареники, млинці, сирники, пироги.

Орієнтовні ціни: 25-100 грн.

Порада від ТОП-20: щоб справити враження можна доповнити свій образ вишиванкою.

Прочитати детальну інформацію і подивитися відгуки можете тут.

 

«Світська левиця»

Якщо дівчина знає все про модні заклади, вважає, що тільки в центрі міста можна знайти щось гідне її уваги, то ресторан «Голий шеф» точно їй сподобається. Він оформлений в дусі мінімалізму, де кожна річ стоїть на своєму місці. Багато світла, великі панорамні вікна, зелені рослини і вишукана кухня - буде про що розповісти подружкам. У ресторані можна покуштувати страви з морепродуктів, свіжого м'яса, птиці, а також спробувати справжні французькі десерти.

Орієнтовні ціни: 45- 300 грн.

Порада від ТОП-20: вибирайте столик біля вікна, щоб помилуватися чудовими краєвидами.

Прочитати детальну інформацію і подивитися відгуки можете тут.

 

Сподіваємося, що ви знайдете ідеально місце для першого побачення і в кінцевому підсумку переможе любов!

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті