Яке кафе вибрати для відпочинку з видом на набережну Дніпра?

ТОП закладів набережної Дніпра, де ви зможете гарно відпочити у приємній та комфортній атмосфері з компанією вірних друзів, сім’єю чи коханою людиною.

Какое кафе выбрать для отдыха с видом на набережную Днепра?

Набережна Дніпра - особливе місце у будь-яку пору року, яке обов’язково повинен відвідати кожен гість міста. Тут панує тиха, затишна атмосфера. Легкий бриз, приємна прохолода та чудові краєвиди створюють справжню есенцію прекрасного. Для того, аби відпочинок на березі Дніпра вдався, ви повинні обов’язково відвідати ті заклади, що вдало гармоніюють з атмосферою навколо.

 

“Поплавок”

Легендарний ресторан, що розташований прямо на воді. Заклад побудовано у вигляді незвичайного маленького півострова на узбережжі Дніпра. Саме тому, унікальністю “Поплавка” є те, що тільки його відвідувачі можуть бачити одночасно два береги могутньої ріки. Заворожує, чи не так?

Нещодавно оновився інтер’єр закладу: з’явились цікаві геометричні елементи і лофт-мотиви, розширився простір. На першому поверсі знаходиться ресторан, а на другому - банкетний і концертний зал з посадкою від 120 до 300 осіб. Часто на базі закладу проводяться виступи популярних музичних колективів.

В меню європейської кухні є багато вишуканих холодних та гарячих закусок, салатів, ціле різноманіття класичних та авторських страв з морепродуктів, зокрема, спеціальна риба дорадо від шефа. Також є широкий асортимент основних страв, є окреме меню “на мангалі”; можна спробувати навіть звичайні бургери з цікавими варіаціями добавок.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

“Невідомий Петровський”

Місце для справжніх поціновувачів культури та мистецтва, адже у цьому арт-кафе можна не тільки насолодитись смачною їжею та цікавими коктейлями, а пограти, скажімо, в настільні ігри, або взяти до рук гітару чи сісти за піаніно, подарувавши відвідувачам музичну композицію. Можна домовитись за цілий квартирник або невеликий концерт. Щотижня відвідувачі обирають кінострічку для перегляду у затишній атмосфері. Дуже часто у кафе проводяться виставки молодих художників. Кожна страва авторська і названа в честь знатних особистостей, які пов’язані з Дніпром. Інтер’єр доповнений креативними арт-елементами, які так і хочеться роздивлятись у всіх деталях. Цікавою функцією є “підвішена кава”, тобто кожен може подарувати напій, наприклад, незнайомцю в окулярах або з зеленими очима.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Coast Restaurant & Lounge”

Надзвичайно романтична та затишна місцина, яка дозволить поринути в епоху кінця ХІХ - початку ХХ століття, яка вирізняється глибоким естетизмом. Розташування березі Дніпра та шикарні пейзажі навколо додають досить вишуканого присмаку, а золоті скульптури, що прикрашають інтер’єр, підкреслюють високий стиль ресторану. Є основний та винний зал зі справжнім роялем, де часто проводять дегустації найрідкісніших сортів вин. До речі, саме винна карта з 350 позиціями відзначена міжнародною премією. Для любителів відкритого простору є велика і мала тераси. Посадка загалом 100-120 місць. Меню включає багато страв європейської, японської, італійської кухонь. Подають багато справжніх кулінарних шедеврів з морепродуктів. Важливим моментом є те, що закладом передбачені окремі позиції в меню для вегетаріанців та веганів.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

“Rio Club”

Великий багатофункціональний комплекс, що складається з просторого банкетного залу, затишного кафе, стильного ресторану, нічного клубу і навіть конференц-зали з надсучасним технічним оснащенням. У закладі надзвичайно зручне розміщення: одночасно набережна Дніпра та центр міста. Цікавий інтер’єр ресторану з посадкою в 40 місць у вигляді круїзного лайнера бізнес-класу, приємна фонова музика та великі панорамні вікна, крізь які можна спостерігати за мальовничими краєвидами - все це підносить заклад на доволі високий рівень. Меню складається зі страв переважно італійської, французької та паназіатської кухонь. Банкетна зала розрахована на 150 чоловік. У конференц-залі є сцена, два мультимедійних сектори. Кафе комплексу виконане у легкому білосніжному прованському стилі, де можна скуштувати легких французьких страв, запивши чашечкою ароматної кави. Елітний нічний клуб центру може вмістити одночасно близько 400 чоловік.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Горець на Набережній”

Унікальний заклад, що також знаходиться на березі Дніпра, вражає витриманою концепцією до наймілкіших деталей. Екстер’єр з першого погляду нагадує справжнє кавказьке помістя з аркою зі справжнього дерева та двома баштами. Вражає освітлення закладу, яке виглядає на набережній просто неймовірно. Інтер’єр також виконаний у мотивах гірської культури, особливо гарним є вид на річку з другого поверху ресторану. Тут можна проводити будь-які свята, оскільки є зали на 20, 30, 45, 80 гостей. Також окремо є послуга повної організації вашого незабутнього весілля у абсолютно будь-якому стилі. Ви можете скуштувати багато азербайджанських, кавказьких, європейських та українських страв. Фірмовими є справжній узбецький плов від шефа та кавказький шашлик. На базі закладу проводиться багато тематичних вечірок, тематика яких пов’язана з культурою кавказьких країн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можете тут.

 

Яке ж місце для відпочинку обрати з-поміж таких різнопланових закладів? Вирішувати лише вам, але ми наполегливо рекомендуємо вам обов’язково насолодитись тією красою, яку нам подарувала могутня річка Дніпро, адже таких пейзажів, як на цій набережній, ви, мабуть, не побачите ніколи.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті