Де скуштувати страви з унікальної печі-гриль хоспер в Івано-Франківську

Кафе для жителів та гостей міста Івано-Франківськ, де можна скуштувати страви з печі хоспер.

Где попробовать блюда из уникальной печи-гриль хоспер в Ивано-Франковске

Ще з давніх-давен основним способом приготування страв була термічна обробка на відкритому вогні, що створювало незабутній смак та зберігало всі поживні речовини. До того ж, справжню хрустку скоринку можна отримати, просмаживши продукти, а особливо м’ясо, на грилі. Рівномірне пропечення та відмінну текстуру дарує нам піч. А який ж вибух гастрономічного задоволення можна отримати, поєднавши ці два способи приготування?

Багато сучасних закладів мають для таких цілей особливу піч Хоспер, яка одночасно дозволяє скомбінувати всі переваги мангалу на відкритому вогні та домашньої печі. До того ж, цей технічний пристрій закритий і розміщується прямо на кухні, що дозволяє спробувати соковите м’ясо прямо з пилу жару, ароматні овочі-гриль чи смачну рибку, приготовлену на багатті прямо після рибалки, незалежно від сезону.

 

"Вино і м’ясо"

Новий ресторан у самому центрі міста, де панує романтична атмосфера. В закладі є досить кумедний бонус - безкоштовний сніданок при умові відвідування закладу в піжамі. Все м’ясо готують прямо при відвідувачах. До страв є досить широкий асортимент різних вин. Можна замовити стейки: біфштекс з соусом маринара та картоплею, ріабай без кістки, яловичий стейк з сумішшю п’яти перців, стейк зі спеціальним соусом “Jack Daniels”. Для поціновувачів м’яса та гурманів є мармурова яловичина, 120 днів зернового відкорму, 30 днів вологої витримки, що подається з келихом вина Graizie Cara; Pete’s Pure. Також є шашлики,  каре з теляти, баранина на кістці, півень з в’яленими томатами, курка з моцарелою та соусом блю чіз. Любителі риби можуть поласувати фореллю, печеною скумбрією, дорадо або стейком з лосося. Посадка - 50-60 місць.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можете тут.

.

 

"Баварія"

Місце для справжніх шанувальників футбольних матчів, смачного пива та пікантних баварських страв Особливістю закладу те, що тут є власна пивоварня. Ви зможете спостерігати процес приготування хмільного напою безпосередньо в залі пабу. Окрема позиція меню - страви з хоспер печі: ребра, курячі крила з різними соусами, включаючи гострий та кисло-солодкий, домашня кров’янка з часником, індичі, курячі та свинячі ковбаски з прянощами, шашлик з різних видів м’яса. Також готують різну рибу: скумбрія, форель, дорадо. До мангальних страв подаються соуси. Посадка - 50 місць, є літня тераса.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можете тут.

 

"ЛаBEERинт"

Ресторан-реберня, де можна скуштувати смачне гриль меню, насолодитись чудовою атмосферою та відпочити у колі близьких людей. Персонал закладу може організувати кейтеринг для того, аби ваш банкет на будь-якій території  запам’ятався гостям надовго. В ресторані готують страви різних кухонь світу, з-поміж яких є і особливе хоспер меню: свиняча рулька на капустяній подушці, пікантне каре ягняти, шашлик з ошийка, курки, телятина, фірмова риба форель на грилі, ребра коропа, свинячі реберця, курячі крила та стейк з телятини філе міньйон. Окрім м’яса також є ароматні овочі гриль зі спеціями. Посадка - 60 осіб.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можете тут.

 

"Маєток"

Ресторація з автентичною українською та європейською кухнями, де можна створити як романтичний вечір для другої половинки, так і урочисту подію у банкетному залі. Є послуга кейтерингу, жива музика. Можна влаштовувати фуршетний стіл. Ще однією особливістю є те, що в закладі подаються закуски “з банки і бочки”. На відкритому вогні готують соковитий свинячий шашлик, рум’яні ковбаски, костицю з пікантним винним соусом, свинячу шийку на грилі з грибним соусом, телячий язик, куряче філе брі зі шпинатом, стейк з телятини з гострим соусом.  Можна скуштувати коропа та ароматну форель. Для справжніх цінителів етнічних страв - українська пательня з кровянкою зі шкварками. Банкетний зал до 100 осіб.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можете тут.

 

"Пиво & м’ясо"

Досить простий паб на околицях міста, де можна смачно поїсти,  насолодитись приємною атмосферою та надзвичайною гостинністю персоналу. В закладі можна переглядати спортивні матчі за кухлем пива в хорошій компанії. До речі, в пабі досить широкий набір хмільних напоїв. Кухарі пропонують з мангального меню овочі-гриль з печерицями, німецькі ковбаски, фірмовий шашлик, стейк “Чикаго” з цибулею і особливим соусом, курячий стейк з сиром та помідорами, курячі крильця з білим соусом та свинячі реберця BBQ. Посадка - 50 місць включно з літньою терасою.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можете тут.

 

"На валах"

Ресторація знаходиться в історичному місці Івано-Франківська біля самого Палацу Потоцьких, тому  в закладі панує старовинна і таємнича атмосфера. Родзинкою цього місця є іспанська піч - хоспер, за допомогою якої готують рибні та м’ясні страви. Фірмовими є ковбаски власного виробництва смажені на грилі: гамбурзькі свинячі з соусом сацебелі, мисливські з м’яса свинини і телятини з соусом, курячі ніжні та гострі з соусом бланко. Також можна замовити асорті з ковбас на велику компанію. Є окремий сет до пива. Шашлик, який має бути обов’язково за попереднім замовленням, кухарі готують зі свинячого ошийка, свинячого філе та ніжного м’яса  курки. До м’яса подають овочевий гарнір. Фірмовими є стейки полядвиці зі свинини або телятини з маринованою цибулею. Для любителів ароматних овочів-гриль можна замовити перець, баклажани, цибулю, помідори, шампіньйони. Також в меню є норвезька скумбрія гриль смажена з томатами. Посадка - 40 місць

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можете тут.

 

"Пан-кабан"

Справжній чоловічий мисливський паб, який просякнутий мужньою атмосферою. Особливою родзинкою закладу приготування страв на прямо на очах гостей в унікальній американскій гриль-печі. У закладі є спеціальний дитячий куточок. Можна замовити такі страви: стейк курячий або свинний на ніжці, різні ковбаски, хачапурі з сиром, пивні крильця, солодка свинка (підчеревина під персиковим соусом), реберця під соусом барбекю. До страв пропонують кетчуп, тар-тар, французький, часниковий соуси. Посадка - 30-40 місць.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можете тут.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті