9 цікавих ідей як провести незабутні вихідні у Івано-Франківську

ТОП найкращих ідей для відпочинку та веселого вікенду самостійно, з друзями, коханими чи дітьми.

9 интересных идей как провести незабываемые выходные в Ивано-Франковске

Івано-Франківськ - це дійсно легендарне місто, що споконвіку вражає своєю красою.  Є 5 причин, чому слід відвідати це чудове місце:

  • Фонтан, в який можна увійти в прямому сенсі цього слова.
  • Єдина ратуша в Україні, що побудована в стилі конструктивізму.
  • Брама Потоцьких неймовірної краси.
  • Обласний академічний музично-драматичний театр ім.І.Я. Франка.
  • “Острів кохання” посеред міського штучного озера.

Інколи простого відвідування закладів харчування або прогулянок визначними пам’ятками замало,  хочеться чогось незвичного:

 

Для любителів екстриму - “Active Day”

Це чудовий спосіб активного відпочинку для вас та вашої родини в одному з наймальовничіших місць України, яке знаходиться в Івано-Франківській області - Яремче. Дзеркальна вода, чудові пейзажі, свіже гірське повітря - це все можна знайти саме тут. Також від компанії є адреналіновий парк у Буковелі.

Вам пропонують тролейну переправу - спуск по спеціальному канаті в повітрі. Фіксація безпосередньо до тулуба дає ефект справжнього стрімкого польоту і дарує гострі та незабутні почуття. Також можна спробувати роуп-джампінг (стрибок з мотузкою) у водоспад “Пробій” або з адреналінової вежі в Буковелі. Висота стрибка є найбільшою в Україні - цілих 30 метрів! Від такого стрибка дійсно холоне в жилах.

Всі інструктори мають високу кваліфікацію та гарантують 100% безпеку.

Орієнтовні ціни: 200-300 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Для тих, хто бажає підкорити небо - “Політ на параплані”

Кожен з нас мріяв хоч раз у житті навчитись літати. Це стало можливим за допомогою спеціального пристрою - параплану. Інструктори проведуть для вас спеціальний тренінг зі всією теоретичною підготовкою, наземними польотами, технікою безпеки та ознайомчим польотом. Можна літати з мотором, на аерошуті (схожий на трьохколісний велосипед), на паратрайку. Все обладнання неодноразово перевіряється, 100% гарантія безпеки. Окрім дози адреналіну та неймовірних емоцій ви зможете насолодитись чудовими краєвидами Івано-Франківщини.

Орієнтовні ціни: 500-700 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Для любителів командної гри - пейнтбольний клуб “Haters”

Це відмінний спосіб проявити навички лідерства, стратегії, тактики й отримати купу драйву та позитивних емоцій. В прямому сенсі цього слова, відвідавши пейнтбол, ви розфарбуєте свої сірі будні у яскраві кольори. В асортименті є напівавтомат з зоною ураження в 30-40 метрів, шумова та димова гранати, завіса. Кожному гравцю обов’язково потрібно одягнути захисний одяг та маску-шолом. Постріляти зможете у таких локаціях: “Лісний Шершень”, де ви можете одразу після гри насолодитись смачним шашликом на території однойменної колиби, що знаходиться поруч, “Лісова зона” - територія на 30 гравців, “Ценжева”, де окрім польової зони є стара велика будівля та склад.

Орієнтовні ціни: 140-300 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Для тих, кому небайдужі прекрасні краєвиди - політ на повітряній кулі “Fly adventure”

На деякий час ви опинитесь наодинці з небом, зможете насолодитись чарівним заходом сонця та оцінити Івано-Франківськ з висоти пташиного польоту. До речі, якщо вам кортить незвично провести романтичне побачення, зізнатись у коханні чи навіть зробити пропозицію руки та серця - цей вибір саме для вас! Додатково можна замовити пікнік та фотосесію. Якщо ви плануєте робити такий подарунок, то організатори обов’язково оформлять його у вигляді спеціального сертифіката, який дійсний цілий рік з дати оформлення. Політ триває 1 годину, є досить мила церемонія посвяти та по завершенню вам вручать грамоту та пляшку шампанського. Перед польотом обов’язковий інструктаж та трансфер до та з місця призначення.

Орієнтовні ціни:.1500-3000 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Для екстремального відпочинку з дітьми - “Мотузковий парк”

Бажаєте відчути себе справжньою Ларою Крофт чи Індіаною Джонсом в пошуках скарбів? Тоді таке дозвілля підійде саме вам!Особливістю мотузкового парку є те, що він підходить як для дорослих, так і для дітей віком з 3 років. Цей атракціон, незалежно від віку, подарує вам незабутні враження. Загальна довжина проходження - 300 метрів. Нижній (дитячий) рівень - 100 м. Вам не потрібне жодне спеціальне спорядження, лише зручний одяг та взуття. Все необхідне нададуть організатори дозвілля. Обладнання протестоване та надійне. Проходження обов’язково контролюється навченими інструкторами.

Орієнтовні ціни: 50-150 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Для тих, хто хоче поринути у віртуальний світ - консольний клуб “GAMER”

Унікальні окуляри VR подарують вам незабутні враження від занурення в дивовижний світ іншої реальності. Ви можете  стати ким завгодно: улюбленим супергероєм, спецпризначенцем на особливо небезпечній місії, шпигуном під прикриттям і т.д. В закладі проводяться турніри та змагання між гравцями. Також можна грати у приставку Playstation 4. Пропонуються комфортні VIP-зали. Можна поласувати попкорном, випити кока-коли. Також їжу можна приносити з собою. Проводяться різні спортивні та кібер-трансляції.

Орієнтовні ціни: 25-100 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Для любителів водних розваг - аквапарк “Цунамі”

Якщо ви хочете поєднати приємне з корисним, то це місце є для вас ідеальним варіантом, адже тут є всі умови для занять водним спортом, оздоровлення та веселих розваг для всієї сім’ї. У закладі є басейн з великою гіркою, басейн “Серфінг” та “Хвиля". Також є дитячий басейн для найменших відвідувачів. Цінителям гострих відчуттів сподобаються гірки чудернацьких конструкцій. Гідромасажний басейн, сауна  і турецька лазня подарують вам справжню насолоду як у повноцінному СПА. Для того, аби перекусити, у закладі працюють кафе. Працює школа плавання з інструкторами, аквайога та унікальна “Школа схуднення” зі спеціальними терапевтичними процедурами

Орієнтовні ціни: 170-520 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Для тих, кому кортить помізкувати - квест-рум “Escape quest”

Основна ціль - вибратись із замкненої кімнати за 60 хвилин. Але все не так просто, як здається на перший погляд, адже приміщення наповнене загадками та шифрами різного рівня складності. Можуть брати участь команди від 2 до 4 осіб віком від 12 років. У кожному варіанті гри є свій сюжет: порятунок славнозвісної Роксоляни, якій суперниця підлила отруту в келих вина, пошук стежки до хатини Мольфара, який може зачаклувати ненажерливого вовкулаку або ж втеча з мексиканського банку. Для того, аби перемогти, вам не потрібно якихось особливих знань чи спеціальної фізичної підготовки, досить просто скористатись своїми мізками та швидко знайти вихід.

Орієнтовні ціни: 450-500 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті