Підбірка ТОП кав'ярень Харкова

Куди ж бігти за чашкою свіжозвареного, якщо в місті мільйон кафе? Пропонуємо добірку закладів з якісною продукцією і цікавим інтер'єром.

Подборка ТОП кофеень Харькова

Харків - місто, яке славиться своєю культурою, архітектурою і, звичайно ж, кавою. Останніми роками в місті з'явилося безліч затишних кав'ярень, де можна насолодитися ароматним напоєм і провести час у приємній атмосфері. У цій статті ми зібрали для вас добірку ТОП кав'ярень Харкова, які обов'язково варто відвідати, щоб насолодитися смаком справжньої кави й отримати заряд бадьорості на весь день.

 

"KOFEiN"

Перша в Україні кав’ярня, яка працює в сегменті speciality coffee (кавові зерна ТОП-рівня, які вирощуються тільки в спеціальних регіонах). Місце підходить як совам, так і жайворонкам, бо відкриті цілодобово. Меню складається не тільки із кави і тістечок. Тут ще: закуски, супи, гарячі страви, різноманітні боули, пасти, сендвічі, бургери. Та тут ще насправді багато чого, самі перевірте! Для справжніх поціновувачів алкоголю є великий вибір як міцних напоїв, так і різноманітних коктейлів.

 

"In the mood"

Цукор тут не знайдете. Так-так, солоденьким американо ви не поласуєте, але це тільки на краще. Вигідне розташування. Як то кажуть, «серце міста»: на перетині популярних вулиць Пушкінська та Свободи. У теплу погоду можна сидіти на вулиці на дерев’яних стільчиках або прямо на сходах;

 

"Мастерская кофе"

Стильний інтер’єр. В усіх закладах хочеться просидіти ледь не цілий день. Широкий асортимент напоїв. Тут і стандартна кава, і суперфуди (золотий та рожевий латте), і сезонні напої (збитень, чай з ревеня чи матча оранж).

 

"ЕНОТ coffee"

Перше кафе з єнотами у Харкові (тут живуть Барт і Ліза). У кав’ярню можна просто навідатися у гості до єнотів, але треба купити жетончик вартістю 20 грн. Асортимент кави і десертів стандартний, але фішка цього закладу не в цьому ж :)

 

"Coffeedoor Brewbar & Coffeeshop"

Кав’ярня рівня speciality coffee. Дизайнерський інтер’єр. Окрім маленьких двомісних столиків, у закладі розміщено також величезний стіл. Без компанії у холодний вечір не залишитеся. Бренд займається також продажем обладнання, кави та чаю у власному інтернет-магазині.10 % знижки на каву в свою чашку.

 

"Sweeter"

Заклад має оригінальний інтер’єр та екстер’єр. Сидіти на вулиці можна просто на сходах, до того ж на них розташовані міні-столики. Завжди можна знайти щось цікаве з літератури: тут і старі видання, і brand new. Кав’ярня розділена на 2 зали, в одному з яких можна дивитися фільми на проекторі та грати в настільні ігри. Широкий асортимент солодкого, чаю та кави.

 

"Seven coffee seeds"

Зручне розташування закладів: центр міста(на Алчевських), недалеко від метро (на 23 серпня). Бариста кав’ярні зібрав усі можливі позитивні відгуки. Будьте впевнені: тут працюють професіонали. Затишне місце з приємним інтер’єром.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті