10 найфотогенічніших ресторанів Хмельницького

Сьогодні похід до ресторану став квестом на створення кращої світлини для Instagram. Ми підібрали десять закладів Хмельницького, де можна зробити якісне фото, якому позаздрять усі ваші друзі.

10 самых фотогеничных ресторанов Хмельницкого

Хмельницький - місто з багатою історією та культурою, а також зі здивувальною гастрономічною сценою. Тут знаходиться безліч ресторанів та кафе, де можна скуштувати найсмачніші страви та насолодитися неповторною атмосферою. Але чи знаєте ви, що окрім їжі та сервісу, багато ресторанів Хмельницького пропонують також прекрасні фотозони? У цій статті ми зібрали десять найфотогенічніших ресторанів Хмельницького, де ви зможете не тільки насолодитися смаколиками, але й зробити незабутні фото для свого Instagram-акаунту. Ми розкажемо вам про кожен з цих ресторанів, їхні особливості та які саме фотозони варто відвідати. Готуйте свої камери та приїжджайте до Хмельницького, щоб відкрити для себе найкрасивіші місця міста!

 

“Wine&Meat”

Ресторан “Wine&Meat” знаходиться у самому центрі міста. Перевагою закладу є чудовий вигляд з вікна і шикарна подача страв. Ви не зможете стриматись, щоб не зробити фото.

 

“Фамілія”

Заклад вирізняється затишним інтер’єром і підходить для справжніх гурманів. Тут все на найвищому рівні.

 

“Південна Брама”

Вечеря в ресторані “Південна Брама” запам’ятається вам надовго. А яскраві фото смачних страв ще довго будуть в топі ваших соціальних мереж.

 

“Сад на Європейській”

Тут однозначно є на що подивитися і що пофотографувати собі в Instagram. Місце, яке приваблює з першого погляду.

 

“Ресторація Шпігеля”

Чудовий ресторан з дивовижною атмосферою і з смачною кухнею. Також ви тут знайдете відмінний фон для зйомки.

 

“Beef & Cake”

Їжа в “BEEF & CAKE” не тільки прекрасно виглядає, але і фантастична на смак! Чудове місце для створення яскравих світлин.

 

“Amour”

Ресторан чудово підходить для закоханих. Заклад знаходиться поблизу мальовничої природи і вирізняється своєю романтичною атмосферою, атакож смачними стравами.

 

“Діоскурі”

Ресторан «Діоскурі» - це смак культури крізь століття. Тут панує невимушена атмосфера в кращих традиціях сонячної Грузії. Кращий варіант для смачної вечері

 

“New York Street Pizza”

В ресторані "New York Street Pizza" завжди затишно та смачно. Тут можна отримати задоволення від смачних напоїв і яскравих фото на згадку.

 

“Грузія”

Справжній затишний куточок Грузії у центрі Хмельницького. Побалуйте себе оригінальними стравами і колоритними світлинами.

Автор статті - "Шаварський Віталій"

Найкращі статті