Де у Хмельницькому випити смачної кави?

Не уявляєте свого життя без фiлiжанки арoматнoї кави? Прoпoнуємo вам ознайомитись iз переліком кав’ярень Хмельницького, де мoжна посмакувати цим чудовим напоєм.

Где в Хмельницком выпить вкусного кофе?

У пошуках ідеального результату багато жінок і чоловіків звертаються до лазерної епіляції. Однак, вибрати якісний і швидкий салон у Черкасах може бути непростим завданням. У цій статті ми розглянемо кілька перевірених місць, де можна отримати професійну послугу з лазерної епіляції.

 

"Feelin'Good coffee"

Кав'ярня "Feelin'Good coffee" - це затишне та оригінальне місце, де можна не тільки насолодитися філіжанкою кави, але й посмакувати смачною випічкою і приємно провести час в колі близьких та друзів. В кав’ярні великий вибір кавових зерен і запашних чаїв з різних куточків світу. Ви можете посмакувати класичними і авторськими напоями закладу на свіжому повітрі на літньому майданчику, або ж забігти по смачну каву в перервах між своїми справами в центрі міста.

Інформація та відгуки про заклад тут.

 

 "Небесний мигдаль"

Кав'ярня «Небесний мигдаль»- це чудове місце в Хмельницькому, щоб насолодитися улюбленим напоєм, смачними десертами європейської кухні та поспілкуватись з приємними людьми. У закладі «Небесний мигдаль» на вас чекають:

  • приємна атмосфера і цікавий інтер'єр;
  • солодощі ручної роботи з натуральних інгредієнтів;
  • комфортна літня тераса;
  • привітне обслуговування і приємні ціни.

Кав'ярня також приймає замовлення на виготовлення тортів, макарунів, капкейків, кейк-попсів та інших смачних десертів.

Інформація та відгуки про заклад тут.

 

"CozyWindow-DiAlpino"

Кав'ярня "CozyWindow-DiAlpino"- це місце, де можна зігріти не тільки руки від тепла філіжанки кави, але й душу! Місце, де вам завжди будуть раді! В кав’ярні працюють кращі баристи міста, які знають свою справу ідеально. І готові творити для вас шедеври кавового мистецтва. А крім запашної та ароматної кави, на вас завжди чекає смачна домашня випічка. Якщо будете гуляти в центрі місто, то забіжіть насолодитись улюбленим напоєм в "CozyWindow-DiAlpino".

Інформація та відгуки тут.

 

"Bricks"

Кав'ярня “Bricks”, яка розташована в самому серці міста, може подарувати вам багато яскравих моментів та вражень. Великий асортимент кавових напоїв, приготовлених з відбірних зерен, вразить навіть досвідчених поціновувачів цього ароматного напою. У кав’ярні “Bricks” ви ніколи не засумуєте, адже весела музика, смачна кава та привітний персонал додатуть вам сил і енергії на цілий день.

Інформація та відгуки тут.

 

"Kava Lava Art Cafe"

 Кав’ярня "Kava Lava Art Cafe" - це оригінальне кафе з власним творчим простором, де панує багато любові, натхнення i здiйснюються найзаповітніші мрiї. Професійна команда "Kava Lava Art Cafe" завжди відкриває свої двері для експериментів, і намагається дивувати своїх відвідувачів ароматними напоями, свіжими смаколиками і теплою атмосферою.

Інформація та відгуки тут.

Автор статті - "Шаварський Віталій"

Найкращі статті