Стартує «Народний бренд» — конкурс для визначення найкращих. Як стати учасником?

Інформація про порядок конкурсу Народний Бренд (голосування, визначення переможців) та прийняття участі.

Стартует «Народный бренд» — конкурс для определения лучших. Как стать участником?

«Народний бренд» — це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який проводить RIA Media. Це 22-річна історія і традиція, що сильніші за ворога. Тому навіть під час війни він відбудеться, щоправда, з деякими змінами.  Визначення найкращих цьогоріч буде проходити у п'яти містах нашої країни: Вінниця, Тернопіль, Хмельницький, Кропивницький та Чернівці.

Тож, якщо ви представник місцевого бізнесу, встигніть стати його учасником. Взяти участь в конкурсі можуть лише ті бренди, які фізично знаходяться у Хмельницькому, а голосувати за кращий локальний бізнес також лише жителі міста. Такі обмеження існують для того, щоб люди обирали найкращих саме серед тих брендів, якими дійсно користуються.

 

Як стати учасником? 

Голосування триває 2 місяці  — з 2 жовтня до 30 листопада 2023 року. Список учасників «Народного Бренду» може доповнюватись по 29 листопада. 

Для того, щоб потрапити у цей список вам потрібно відповідати лише трьом простим критеріям: 

 

Одна компанія може бути представлена лише у одній номінації. Якщо вашої компанії немає у каталозі ТОП 20 або у відповідній номінації, ви можете залишити заявку:

Ознайомитись з номінаціями, за якими відбувається голосування, можна на сайті brand.20.ua

 

Як проходить голосування і визначення переможців? 

Задля чесності — один користувач може проголосувати лише раз.  За фальсифікацію у конкурсі Організатор може дискваліфікувати компанію.

Система голосування у «Народному бренді» проста і максимально об‘єктивна. На сайті brand.20.ua є категорії, у яких кожен житель може знайти свої улюблені бренди. Віддати голос теж дуже просто:

 

Процес визначення переможців

Переможці Народного Бренду - це лідери номінацій, які визначаються за результатами народного голосування на сайті top20.ua з 2.10.2023 по 30.11.2023. Компанія, яка набирає найбільше голосів у своїй номінації, займає 1 місце. 

На початок голосування, учасникам нараховуємо бонусні голоси за відгуки, які вони отримали протягом останнього року з 1.09.22 по 31.08.23.  По кожній компанії ми рахуємо кількість відгуків з оцінкою 4.0 і вище. 1 відгук з оцінкою 4.0 і вище = 1 бонусний голос

Приклад (на результатах голосування у 2019р.): Номінація Стоматології, компанія "Діадент" - за рік (1.09.19 по 31.08.20) отримав 47 відгуків* з оцінкою 4.0 і вище. Тому до своїх основних 252 голосів він отримує 47 бонусних голосів = 299 голосів

Чим менше у компанії є бонусних голосів за відгуки - тим більше необхідно отримати голосів під час голосування.

Компанія, яка набирає найбільше голосів від користувачів у своїй номінації, займає 1 місце.

 

8 інструментів, які допоможуть вам отримати більше голосів

☑️ Соц.мережі.  Зробіть публікацію у своїх соц.мережах з лінком на сайт конкурсу і попросіть своїх підписників підтримати вашу компанію.

☑️ Афіша у закладі. Розмістіть у своєму офісі / магазині / прилавку афішу з QR-кодом на конкурс.

☑️ Рекламні матеріали. Наші дизайнери розробили для вас готові макети для реклами. Вам потрібно підставите лише своє лого і GO поширювати! Завантажити їх можна тут.

☑️ Вкладка до чеку. У боксі разом з чеком робіть вкладку "Сподобалось у нас — проголосуй за нас у конкурсі Народний Бренд",  і звісно не забудьте вказати сайт для голосувння або QR-код.

☑️ Даруйте подарунки. Якщо ваші відвідувачі при вас голосують - віддячіть їх знижкою, безкоштовною кавою, бонусом або будь-яким іншим компліментомв від закладу.

☑️ Лого у списку номінантів. Замість назви набраної текстом, можна розмістити ваше ЛОГО, яке добре відоме жителям міста. Так вони швидше находитимуть вас серед списку учасників. Для цього зверніться у службу підтримки.

☑️ Реклама. У рекламі можна звернутись до жителів міста з проханням підтримати вашу компанію у конкурсі Народний Бренд.

☑️ Друзі та колеги. І, звісно ж, як у будь-якому іншому конкурсі, важлива підтримка від друзів та колег. Вони - ваша сила. Розкажіть їм, що ваша компанія є учасником конкурсу. Хай і вони докладуть зусиллля і допоможуть вам перемогти! 

 

 

 

Тож, реєструйтесь і отримуйте відзнаку «Народний бренд», а заразом довіру та прихильність клієнтів. 

Детальніше ознайомитися з правилами можна за тут.

Все просто — «Ти обираєш - ТОП 20 нагороджує!».


Автор статті - "Хлипавка Поліна"

Найкращі статті