Кафе міста Києва з дитячою кімнатою

Информация о допустимый возраст ребенка, услуги заведения и особенности, меню для взрослых.

Кафе города Киева с детской комнатой

Київ - місто, яке не перестає дивувати своєю різноманітністю кафе і ресторанів. Однак, якщо ви є батьком маленької дитини, то вибір місця для відвідування може стати справжнім головним болем. У цій статті ми розглянемо найкращі кафе міста Києва, які надають дитячу кімнату для маленьких відвідувачів. Таким чином, ви зможете насолодитися смачною їжею і приємною атмосферою, не турбуючись про те, що ваша дитина нудьгує і не знає, чим зайнятися. Найпростіший спосіб відпочити - сходити у кафе чи ресторан та насолодитись смачною їжею і затишною атмосферою. Проте, не у кожному закладі вітається, якщо ви будете з дітьми, адже вважають, що їм обов’язково стане нудно, а коли дітям нудно - вони починають вередувати, голосити або шукати пригод. І повірте, коштовним елементам інтер’єру, що так легко б’ються, це може не сподобатись. Звісно, всі діти різні, але мова йтиме не про те. Саме тому почали з’являтись сhild-friendly заклади, де обов’язково влаштують хороший відпочинок для вас та вашої дитини.

 

Голосіївський район

“Fabius”

Ресторан розташований на околиці Голосіївського району с чудовим краєвидом на лісні масиви. В закладі є великі панорамні вікна, які допоможуть максимально насолодитись навколишньою природою. Ресторан поділяється на два поверхи. На першому передбачена велика зала з каміном, літня тераса та кухня з італійською кухнею, власною сироварнею та пекарнею. Ще одна фішка - власна еко теплиця з овочами.

На другому поверсі для дітей помістили лабіринт, гірки, приставки та іграшки під будь-яку вікову категорію. На подвір’ї також є дитячий майданчик та простора зона для активних ігор. Щоб ви могли спокійно повечеряти та обговорити важливі питання, для діток будуть працювати няні та аніматори з шоу-програмами та майстер-класами. 

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Шевченківський район 

“Baby Rock”

Заклад, інтер’єр якого захоплює не тільки дітей, а й дорослих. Проте, вхід для мамусь і татусів заборонений, адже це виключно дитяча територія. Тут можна залишати дітей від одного року мінімум на дві години (можна на цілий день). Ціна лише за вхід. Ведеться онлайн-трансляція всього, що відбувається у кафе, тому можете сміло довірити дитину професіоналам.  
Їжа, безалкогольні коктейлі та печиво - все це входить у загальну вартість. Є велика ігрова та спортивна кімнати, квест-зона. Для того, аби створити веселу атмосферу, працюють досвідчені аніматори. Для дітей влаштовують цікаві майстер-класи на справжній кухні, старшим дозволяють пройти справжнє стажування у ресторан з професійною кухнею. Діти вчаться варити каву та робити безалкогольні коктейлі.

Орієнтовні ціни: 349-499 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Умка”

Це невелике кафе, яке підійде для справжніх любителів морозива. Особливість цього морозива в тому, що воно робиться лише з натуральних продуктів (молоко, фрукти) та у малих кількостях. Ціна тут справді відповідає якості. Жодних консервантів, барвників ви у складі ніколи не знайдете. Також тут можна замовити різні солоні та солодкі тости, круасани та інші десерти. Оформлення закладу у вигляді улюбленого мультику про полярного медвідя, що відразу сподобається вашій малечі. В той час, коли дитина буде ласувати смачненьким, дорослі можуть випити ароматної кави. Також в меню є мілкшейки, чай.

Орієнтовні ціни: 40-60 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Бебі бар”

Заклад, у якому можуть з радістю відпочивати діти різного віку, адже головна особливість - адаптація меню для харчування дітей різного віку. Тут є каші, овочеві та фруктові пюре для найменших, та різні корисні страви для старших дітей: деруни, зрази, супи, десерти. Тут дуже часто проводяться різні майстер-класи. Особливістю інтер’єру є наявність надзвичайно милих маленьких стільчиків для діток. Також тут є дитячий бар, де готують торти власного виробництва з натуральними продуктами для дітей.
Сюди можна прийти всією сім’єю, або залишити дитину під нагляд няні. Можна проводити день народження.

Орієнтовні ціни: 40 - 300 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Sam’s Steak House”

Кожного року на початку вересня тут проходить фестиваль морозива, де пригощають дітей смачними авторськими десертами. На вихідні тут дуже часто проходять різні майстер-класи, де талановитий шеф і няня вчать ваших дітей готувати найсмачніші страви. Загалом, виходячи з назви, заклад спеціалізується на приготуванні смачних та соковитих стейків, адже тут є гриль. Також тут пригощають різними стравами американської та європейської кухонь. Тому, тут буде цікаво також і дорослим.

Орієнтовні ціни: 80-400 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

“Тарас Бульба”

Ресторан стилізований під українську символіку та включає в себе страви національної кухні. Тут проводять та святкують корпоративи, гучні весілля, виїзний кейтеринг та обслуговують заходи з іноземцями. В асортименті алкоголю є крафтове пиво, фірмові настоянки та справжній квас. Фішкою ресторану є власноручне виготовлення напівфабрикатів - вареники з різною начинкою та пельмені. 

В закладі на другому поверсі розташована велика дитяча кімната з іграшками, іграми з аніматорами, гральним ковриком, спеціальною дошкою для перегляду мультиків на проекторі. 

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

“Pesto” Cafe

Мережа кафе, яка нараховує в Києві 18 закладів в різних регіонах та куточка та районах міста - Лівобережжя, Почайна, Майдан Незалежності, ТЦ Блокбастер, Осокорки та інші. В кожному закладі дотримано єдиний стиль банкетних залів та трохи змінені гральні кімнати для дітей. 

Для малюків тут лише найкраще - спеціалізоване меню, кімната для мами та годувальне крісло, організація та проведення днів народжень з аніматорами, подарунками та шоу-програмою. Гральні кімнати облаштовані в залежності від виділених параметрів та містять в собі різні іграшки, телевізор, лабіринти, м’які іграшки та стилізовані під улюблені мультики стіни кімнати. На фото показані зали та гральні кімнати з різних регіонів Києва. 

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Дарницький район

“Flamber”

Ресторан в класичному стилі, розміщений на лівобережжі Києва. В приміщенні розташовані чотири банкетні зали з різним оформленням та місткістю від 15 осіб, а також літня тераса. Кухня з європейськими стравами та гриль-меню. Працює доставка по всьому місту. 

Для дітей тут окрема гральна кімната з аніматорами та нянею. З вашими дітьми тут влаштують аквагрим, авторську шоу-програму. В кімнаті є м’які пуфики, телевізор для перегляду мультиків, творча зона та розвивальні іграшки. Щоп'ятниці для гратиме живе піаніно.  

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

“Кабачок на бочок”

В першу чергу, це заклад для дорослих, та він також позиціює себе як child-friendly, оскільки тут є дитяча ігрова кімната, де можуть гратись діти різного віку. Тут виступають аніматори з програмами, є няні. Також проводять різні майстер-класи. Особливим є також меню, яке адаптоване для дітей. Кумедні назви позицій обов’язково сподобаються вашій малечі.
Екстер’єр закладу дуже футуристичний, адже виглядає, наче щось перевернуло класичну будівлю на бік. Це може зацікавити вашого малюка також.

Орієнтовні ціни: 80 - 400 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

“Кафе/Гастроном Kartata Potata”

Сімейний ресторан, який приваблює своєю романтичною атмосферою. Тут надзвичайно затишно і дуже смачно готують, меню сподобається вашим дітям, оскільки тут є також окремі позиції для них. Знаходиться заклад в зеленому куточку Хрещатика, що дозволяє трішки відпочити від міського гамору. На вихідні тут проводять дитячі кулінарні майстер-класи, ввечері завжди запалюють свічки.

Орієнтовні ціни: 40-180 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Дніпровський район

“Spezzo” 

Велика мережа ресторанів італійської кухні, один з яких розташований на Русанівській набережній. Заклад славиться власною сироварнею та пекарнею, де виготовляють хрустку чіабату, хліб та багети. Тут також власноруч готують равіолі та італійську пасту. В закладі проводять кулінарні майстер-класи з приготування класичних страв та десертів Італії. Кожного вечора тут проходять музичні концерти, святкування дитячих свят з аніматорами та корпоративи для дорослих. 

Для малюків тут працюють аніматори з образами улюблених мультиків. Окрема гральна кімната для будь-якого віку та іграшками розважатиме вашого малюка, поки ви в цей момент обговорюєте плани з колегою або вечеряєте з другою половинкою. 

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Печерський район

“Монтеккі-Капулетті”

Сімейний ресторан італійської кухні в серці Києва, де власноруч готують пасту та равіолі, піцу та авторські страви. Заклад розділений на дві протилежні по стилю зали, що робить його унікальним серед інших. Тут можна відсвяткувати день народження, весілля, корпоратив, влаштувати закриту вечірку або романтичне побачення. 

Для дітлахів на день народження прийдуть кращі аніматори з шоу-програмами, подарунками та інтерактивними квестами. В закладі передбачене банкетне меню та спеціальне дитяче. Додатково ресторан працює організаторами свят на виїзді: фуршети, шведські столи, кава-брейк, пікніки або доставка. 

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

“Buffalino”

Ресторан з італійською кухнею та власною та сироварнею. Тут також готують власний хліб, тісто для піци, соуси та багет. Багато страв приготовані на відкритому вогні. Для допитливих в закладі є спеціально відведена кімната, де сир проходить процес дозрівання та можна купити найкращий шматочок. Банкетні зали розраховані на 150 чоловік та супроводжуються живою музикою. 

Тут є можливість відсвяткувати будь-яке свято та залишити дитину в гральній кімнаті, де є багато іграшок.Для іменинників тут є багато приємних бонусів, знижок та подарунків. Кожні вихідні тут проходять кулінарні майстер-класи, а в меню є спеціальні страви для дітей. 

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Деснянський район

“The choice”

Великий творчий простір та місце для ідеального проведення часу з компанією. Привабливий ландшафт, простора літня тераса та стильний інтер’єр. Для вас представлена європейська та українська кухня, широкий асортимент алкогольної карти з авторськими напоями. В ресторанному комплексі є більярд для дорослих. 

Для ваших дітей облаштували спеціальну дитячу кімнату з аніматорами,  яка працює на вихідних до 21:00. Тут є лабіринт, міні-програми на годину, дошка для малювання, майстер-класи та навіть дитяче караоке. 

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

“Tati”

Мережа ресторанів запрошує скуштувати страви європейської кухні з авторською подачею та індивідуальним підходом до складання меню та подачі. Вас також приємно здивує коктейльна карта та справедлива цінова політика. В ресторані є літня тераса, декілька банкетних зал для будь-якого свята та постійна жива музика.

Для дітей є окрема гральна кімната та тематичні кімнати для проведення дня народження. Додатково можна замовити ростових ляльок, аніматорів з шоу-програмами, декорування, кенді бар та отримати круті подарунки від закладу. 

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Соломенський район

“Portfolio”

Ресторан з інтернаціональною кухнею та банкетним меню для святкування день народження, дитячих свят або як перекус на конференцію. В закладі є своя пекарня, де для вас можуть приготувати будь-який торт, капкейки або влаштувати кенді-бар. В акголольні карті є багато авторський коктейлів. На території розташовані три зали та велика дитяча кімната з різноманітними іграшками та спеціальним оформленням для дівчат та хлопців. На день народженні дитині можна замовити аніматора або няню. 

Основною фішкою ресторану є проведення тематичних вечірок, майстер-класів та стендапів. Також кожного тижня проводять вечір кіно та перегляд спортивних матчів. 

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

“Orly Park”

Готельно-відпочинковий комплекс пропонує відпочити в готелі, віддати малюків до дитячого клубу, смачно поїсти в ресторані страви європейської кухні та відсвяткувати будь-яке свято. Додатково можна скористатися послугою індивідуального банкетного менеджера, який допоможе вести ваше свято. 

Дитячий клуб включає в собі велику ігрову зона з безкоштовними розвагами - дворівневий лабіринт, лялькові будинки, кубики та розвивальні іграшки. Часто тут влаштовують ляльковий театр та майстер-класи під наглядом професійних аніматорів. Є спеціальне дитяче меню. 

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

“Прага”

Заклад з класичним інтер’єром і великими французькими вікнами може похвалитись величезною літньою терасою. Тобто, головна особливість закладу - великий простір, який  обов’язково сподобається не тільки дітям, а й дорослим. Також простягається неймовірний вид на озеро з лебедями. Поруч є фонтан, що створює легку і невимушену атмосферу. Це ідеальний заклад для тих, хто хоче насолодитися природою. До того ж, тут є дитяча кімната, де працюють аніматори, проводять різні майстер-класи. Є окремі позиції дитячого меню, зокрема мілкшейки з натуральних фруктів і молока та фантастичні макарони-бантики.  Тут можна організувати свято для дитини будь-якого віку.

Орієнтовні ціни: 100-300 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті