Огляд закладів Києва, які відкрились у 2020 році

Кафе та ресторани міста Києва, які відкрились зовсім нещодавно і вже встигли завоювати прихильність жителів та гостей міста.

Обзор заведений Киева, которые открылись в 2020 году

У 2020 році Київ не залишився без нових закладів, які тішать гостей своїми цікавими концепціями, смачною кухнею і приємною атмосферою. У цьому огляді ми розповімо про найяскравіші місця, що запам'ятовуються, які відкрилися в столиці минулого року. Якщо ви шукаєте нові місця для відвідування або просто любите стежити за гастрономічними трендами, то цей огляд точно для вас. Київ - сучасне місто руху та постійного розвитку. Люди з усіх куточків України з’їжджаються сюди за новими враженнями, досвідом, і навіть - новим життям. У 2020 році відкрилось багато цікавих закладів, де можна скуштувати смачних страв, або просто посидіти за чашкою ароматної кави у компанії друзів, сім’ї чи другої половинки. Якщо вам немає чим себе зайняти і ви шукаєте натхнення - скористайтесь можливістю зробити рейд по новим закладам міста

 

“Fishkultura”

Сіфуд-ресторан, головна концепція якого базується на цікавих стравах з риби. Розташований ресторан на місці колишнього закладу “Ibsen”. Приміщення має два поверхи і може вмістити одночасно 100 осіб. Інтер’єр виконаний в еко-стилі, де центральними елементами є світле дерево та метал. Витонченого стилю надає велика аристократична люстра в центрі зали і дзеркальна стеля. Особливість кухні в тому, що тут готують середземноморські страви з локальних продуктів, а саме - риби. До страв подають вино та різні коктейлі за єдиною ціною.

Орієнтовні ціни: 130-350 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Razzle Dazzle”

Заклад з досить цікавим форматом - поєднання ресторану середземноморської кухні та театру. Знаходиться на вулиці Паркова дорога. Чимось нагадує відомі французькі кабаре, де гості насолоджувались виставами. Сучасний інтер’єр сподобається молоді, адже виконаний у стилі авангард. Позиціює себе цей ресторан як справжній “лайнер на суші” зі своєю власною реальністю, де назавжди залишились 7 неординарних особистостей: розумик-кресляр, містична шаманка, пристрасна жінка-вамп, дочка капітана, яка мріяла стати акробаткою, епатажний стиліст, який постійно роздає гостям поради стосовно їхнього стилю, вередлива бусинка, яка шукає своє кольє, людина-вогонь. Кожен персонаж живе своїм життям, гості можуть вільно з ними контактувати та дізнаватись цікаві факти з їхнього життя, адже кожен з героїв має свою таємницю.

Орієнтовні ціни: 240-750 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Ink Resturant”

Ресторан середземноморської кухні, знаходиться на вулиці Пилипа Орлика. Оформлення закладу у вигляді яскравого дизайнерського інтер’єру з лофт-елементами, що надає закладу невимовного затишку. Цей престижний ресторан - для справжніх гурманів, адже тут подають вишукані страви з безлічі різних видів річкової риби та морепродуктів. В меню є страви на пару та грилі, які не залишать нікого байдужими.

Орієнтовні ціни: 150-380 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Naglec”

Ресторан-бар, що знаходиться біля універмагу “Україна” по вулиці Саксаганського. Коктейльна карта налічує понад 25 різних коктейлів, також є такі міцні напої як віскі, джин, горілка. Інтер’єр у стилі еко-арт, поєднання цегли та дерева, вдале освітлення створює досить затишну атмосферу. У меню є багато цікавих страв сучасної європейської кухні “фьюжн”, наприклад: грибний суп з морозивом, конина з грушею, качка у портвейні та інші. Особливо великий вибір сніданків та салатів.

Орієнтовні ціни: 139-359 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Mushlya Cafe”

Кафе з популярним сіфуд-форматом на Русанівському бульварі. Є подібні заклади того ж власника під назвою “Muslya Bar”, але особливість цієї “мушлі” в тому, що подача страв тут справді ресторанна. Щодня з 8:00 до 12:00 в кафе подають спеціальні сніданки, наприклад великий seafood з закусками, напоєм та картопляними панкейками. Цікавим є середземноморське меню, адже можна замовити щось із устричного бару, кав’яр-бару чи гриль-бару. 

Орієнтовні ціни: 79-249 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Extravert City Cafe”

Кафе для істинних екстравертів, яке знаходиться на вулиці Ярославів Вал. Чому саме для екстравертів? Тому що головна концепція закладу в тому, що це місце виключно для приємного спілкування. Іноді приємно просто відкласти всі гаджети та просто поговорити з кимось віч-на-віч, куштуючи вишукані страви італійської кухні. Місця тут багато, є 4 просторих зали. Головна фішка інтер’єру - цеглини, які на перший погляд здаються необробленими, та насправді вони власноруч бережно відреставровані власником.

Орієнтовні ціни: 85-255 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Grandfish”

Ресторан, що знаходиться по вулиці Саксаганського, де колись був “Simple”. Концепт закладу у поєднанні вишуканих рибних страв середземноморської кухні та японських рол. Також тут подаються десерти, сніданки. У закладі вегани та вегетаріанці знайдуть для себе багато цікавих позицій, тому задоволеними залишаться всі. Інтер’єр ресторану виконаний у максимально мінімалістичному стилі. Дивлячись на декор і кольорову гаму, опиняєшся у затишному кафе на узбережжі якогось моря чи океану.
Орієнтовні ціни: 79-200 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Philadelphia Roll&Bowl”

Як уже зрозуміло з назви, тут готують роли. Працює це місце у форматі кафе, адже посадка маленька - близько 15 місць, але у яку б велику чергу ви не стали, вільний столик звільниться через 10 хвилин, адже особливістю закладу є те, що він працює у форматі “Street Casual”, тобто все, що ви замовили, ви можете взяти із собою на вулицю. Варіант ідеально підходить для офісних працівників чи студентів які люблять смачно пообідати. Інтер’єр мінімалістичний, без нічого зайвого. Для тих, хто любить здорове харчування, радимо спробувати фірмові боули. У меню немає висококалорійних та жирних страв.

Орієнтовні ціни: 89-150 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Torisho”

Мережа закладів, у головній концепції яких - японська кухня та стилістика. Особливим є меню, адже тут використовують спеціальну техніку karaage, cуть якої в тому, що м’ясо, риба та інші продукти жаряться у фритюрі в маслі і отримують незабутню хрустку скоринку. Дійсно, пальчики оближеш. Крім того, у меню є багато традиційних японських страв з оригінальними назвами. Особливість мережі в тому, що заклади позиціюють себе як фаст-фуд, тому чекати довго на омріяну страву не прийдеться - 3 хвилини і все на вашому столі. Інтер’єр також просякнутий східною тематикою зі справжніми картинами талановитих художників, де зображені різні східні мотиви. Посадка - 60 осіб, відкрита кухня. Це місце знаходиться на вулиці Шота-Руставелі

Орієнтовні ціни: 69-200 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Камбуз”

Морський ресторан, де подають страви з кращих морепродуктів міста. Знаходиться у Солом’янському районі. Крім класичної для таких закладів середземноморської кухні, тут пропонують японські роли з вугрем, тунцем чи лососем. Справжні гурмани можуть спробувати досить екзотичні морепродукти на кшталт рапанів, каракатиць чи восьминога. Для любителів класики тут знайдуться тигрові креветки, мідії та гребінці. Легкий дизайн, де вдало поєднується світле дерево та морський декор, доповнить ваш відпочинок приємним затишком. Особливістю є також наявність відкритої кухні, тому ви можете спостерігати за всіма етапами приготування вашої страви, а шеф обов’язково перетворить звичайне приготування в феєричну виставу.Один з трьох залів призначений для досить цікавого формату самообслуговування, де гостям щоденно доступно близько сорока страв. 

Орієнтовні ціни: 60-270 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“We:Vinyl”

Напевно з самої назви закладу не важко буде здогадатись, чому це місце так люблять кияни, адже не всюди зустрінеш справжній вініловий програвач, завдяки якому можна не просто послухати музику, а і вловити кожну нотну гармонію, яка подарує вам невимовні враження. До речі, тут можна також придбати вінілові платівки, які сподобались. Якщо ви хочете поділитись своєю колекцією платівок, тут з радістю вам допоможуть і познайомлять відвідувачів з саме вашими музичними вподобаннями. Вдень тут зазвичай подають каву, але ввечері під звуки вінілу ця кав’ярня перетворюється на сучасний коктейль-бар, де вмикають музичні колекції найвідоміших діджеїв Києва. Згодом тут планують організовувати тематичні вечірки. Коктейльна карта включає безліч алкогольних та безалкогольних напоїв, можна замовити також каву або чай. Заклад знаходиться по вулиці Саксаганського.

Орієнтовні ціни: 32-189 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Надіємось, що огляд стане в нагоді тим, хто хоче спробувати щось нове і незвичайне, адже саме це - найкраще джерело натхнення та шлях до саморозвитку.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті