Огляд кафе Луцька з інтер'єром, який вас здивує

Заклади , які мають настільки цікавий та неординарний інтер'єр, якого ви точно ще не бачили.

Обзор кафе Луцка с интерьером, который вас удивит

Дизайн інтер'єру - надзвичайно важлива річ, адже це є обличчям закладу, що випливає на атмосферу, затишок та обслуговування. Люди ніколи не будуть засиджуватись, а тим більше щось замовляти там, де вони відчувають себе некомфортно. Саме тому, оформлення таке важливе. Наразі є багато різних стилів інтер'єру, проте кожен з них - класичний, і так мало чогось оригінального. Молодь любить все незвичне, цікаве та автентичне, адже знайомовство з чимось новим породжує натхнення на нові думки та ідеї. Погодьтесь, приємно просто посидіти за чашечкою кави у кафе, де можна годинами роздивляись цікаві картини чи декоративні елементи на стінах. Вченими доказано, що навіть колір стін може впливати на смакові якості страв, що подаються в закладі, стимулювати чи пригнічувати апетит, налаштовувати на позитивне враження. Сучасним трендом є погоня за таким дизайном, завдяки якому хочеться повертатись у заклад знову і знову. Як не дивно, в Луцьку є кілька таких місць.

 

Ресторація "Black Gold"

Місце, яке може підійти для прекрасної романтичної вечері з другою половинкою, адже затишна атмосфера сприяє теплій розмові. Також у закладі можна провести святкування, адже тут є банкетний зал на 70 осіб. Особливостями є приємна музика та привітний і уважний персонал.

Інтер'єр: класичний європейський дизайн з приємними пастельними відтінками, який доповнюють ніжні білі квіти. Також є зал з великими французькими вікнами, цегляними стінами, кришталевими люстрами та яскравими синіми диванами. Прямо в залі росте чарівний плющ, що грамотно вписується в інтер'єр. Він настільки розрісся, що його можна побачити навіть на подвір'ї закладу.

Меню: європейська кухня, яка включає етно-страви, цікаві варіанти закусок і основних страв з морепродуктів. Також є широкий асортимент різних алкогольних та безалкогольних напоїв. Також є багато авторських напоїв власного виробництва.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"Zitter Jazz Club"

Це місце підійде для справжніх поціновувачів музичного мистецтва, адже тут регулярно влаштовуються різні концерти, квартирники з виступами досить відомих та нових виконавців. Тут лунає все: від джазу, то етно-фольку.

Інтер'єр: оформлення за всіма сучасними трендами: темне дерево, елементи лофту та темно-сірий колір. Цю композицію доповнює приглушене освітлення, що створює затишну лаунж-атмосферу. Найціквішим елементом є творчий куточок - сцена, яка ніяк не відділена від головної зали, що зближає слухачів та виконавців. Яскравими компонентами сцени є справжня червона завіса та елегантне піаніно. Посадка - 30 місць.

Меню: страви польської, американської, європейської та італійської кухонь. Вибір коктейлів - найбільший у місті. Варто спробувати каву, адже зерна обсмажуються спеціально для цього закладу. Також можна замовити у офіціанта каву-сюрприз. Гарантуємо, це вас здивує.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"Skybar Family"

Головна особливість закладу - прекрасний краєвид чарівної Волині, який доступний для всіх відвідувачів закладу. Надзвичайно приємно насолоджуватись смачними стравами у компанії друзів, сім'ї чи вашої другої половинки у такій  атмосфері, коли весь світ прямо перед вами, адже відкривається вид з висоти 8-го поверху.

Інтер'єр: все у стилі лаконічного мінімалізму, створюється ілюзія величезного простору та певного відчуття легкості і невагомості. Великі вікна дозволяють насолоджуватись краєвидами не тільки на терасі, а й всередині. В залі є танцпол зі спеціальною ілюмінацією для створення незабутньої вечірки. Банкетний зал може розмістити до 80 осіб.

Меню: основний акцент на центральноєвропейську кухню.Також особливістю є наявність страв кухні ф'южн. Можна замовити суші. Велика коктейльна карта, також є кальянне меню (для затятих кальянокурів, можна замовити кальян на якомусь алкогольному напої, що значно прикрасить ваш вечір).

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"LOFT cafe" 

Затишок і комфорт - головні особливості цього закладу. Це місце створене для молоді, яка цінує все нове та сучасне. Досить великий простір дозволяє розмістити одночасно багато любителів випити ароматної кави та поїсти запашних страв.

Інтер'єр: виконаний у класичному стилі лофт, який підкреслює індустріальні деталі приміщення: необроблена текстура, вентиляційні труби, яке не приховують, а виставляють на показ, що лише підкреслює концепт закладу, велика кількість грубих елементів: бетон, дерев'яні панелі. Це все доповнюється милими горщечками яскравих квітів. Сімейного затишку надають бабусині обшивки для крісел. Посадка - 15-20 місць.

Меню: європейська та американська кухня. Особливими є класичні англійські сніданки, які дуже популярні серед відвідувачів. Також є великий вибір кавових напоїв та освіжаючих коктейлів.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Кальянний клуб "Хаббл Баббл"

Головна мета закладу - забезпечити комфортний та цікавий відпочинок для кожного відвідувача. Саме тому, крім кальянної карти, вибору смачних страв та напоїв, танцювального майданчика, тут є спеціально обладнані ігрові кімнати для гри у Sony Playstation чи у звичайні настільні ігри та великі екрани для перегляду спортивних матчів. У клубі працює професійний фотограф, який обов'язково піймає найяскравіші моменти.

Інтер'єр: дизайн виконаний в урбаністичному лофті, при чому прослідковуються елементи класичного європейського вишуканого стилю. Казкове освітлення у тепло-жовтому, яскравому фіолетовому та зеленкувато-білому відтінках створює казкову атмосферу. Умовно виділяють два поверхи, що значно розширює простір. Заклад може вмістити до 50-60 осіб.

Меню: основний концепт закладу базується на кальянній карті з широким вибором освіжаючого, солодкого, кислого тютюну. Також є заправки з досить оригінальними смаками. Є коктейльна карта та вибір алкогольних і безалкогольних напоїв. Кухня - європейська.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті