Перше побачення у Львові: куди запросити, щоб не прогадати?

Цікаві та неординарні варіанти місць, де можна провести незабутній вечір так, щоб він був успішний та запам'ятався на все життя.

Первое свидание во Львове: куда пригласить, чтобы не прогадать?

Перше побачення – це, мабуть, один з найвідповідальніших та найемоційніших моментів в житті кожної пари. Чоловіки намагаються знайти заклад, що відповідав би смаковим і естетичним смакам дівчини, а також міг запропонувати комфортну та затишну атмосферу. Адже догодити панянкам не так вже і просто, а здивувати ще складніше.
Тому, щоб спростити вам життя ми підібрали найрізноманітніші варіанти кафе, ресторанів, арт-центрів та кав’ярень, де можна провести незабутній вечір.

 

Кухня

Якщо ви зробили акцент на гастрономічні вподобання вашого партнера, тоді можемо порадити колоритні та цікаві заклади, де подають смачні страви та вишуканий алкогольні.

«L’Affinage Cheese & Wine» - такий заклад оцінять справжні гурмани, адже ресторан славиться своєю унікальною колекцією сирів українського виробництва. Заклад знаходиться неподалік від центру міста та зачаровує своїм затишним інтер’єром з використанням деревини, м’якого текстилю та зелені. Меню містить у собі страви італійської, французької та швейцарської кухні, але йти сюди варто перш за все заради класичного сирного фондю, що чудово смакує з келихом ігристого. Орієнтовний діапазон цін – сніданки та основні страви від 100 грн, фондю- 330 грн.

«Анчоусна від Чорноморки» - якщо вам хочеться чогось менш формального, але цікавого та смачного і ваша половинка щиро полюбляє свіжі морепродукти, тоді цей заклад саме для вас. З напоїв пропонують ігристе, біле та червоне вино, пиво та лимонади. Розташування приємно здивує, адже заклад знаходиться в центрі міста. Ціни коливаються від 80 до 130 грн за страву.

«Churrasco Grill & Wine» - сюди варто йти не лише заради смачних страв, а й за враженнями, адже ресторан пропонує унікальні грузинські сети від шеф-кухаря, що подаються за спеціальним попереднім замовленням. Особливістю їх є те, що ви не знаєте, що вам подадуть і кухар сам обирає ті страви, які бажає запрезентувати гостям. Вартість сету фіксована – 1200 грн за двох осіб і в цю суму входять традиційні напої. Якщо ви бажаєте провести якнайбільше часу зі своїм обранцем та водночас познайомитися з кулінарним мистецтвом Грузії, тоді такий варіант саме для вас. Хто зна, може кохання спалахне не лише між вами і грузинською кухнею, а й у ваших серцях.

«Om nom nom» - це вегетаріанське кафе, яке стане чудовим варіантом для пар, що дотримуються правильного харчування та сповідують певні кулінарні ідеали. Заклад знаходиться неподалік від центру, тож опісля вечері ви зможете влаштувати романтичну прогулянку на свіжому повітрі. Меню складається з авторських страв, що готуються виключно з рослинних інгредієнтів. Барна карта представлена фірмовими чаями та кавовими напоями, а також асортиментом крафтового пива та оригінальних коктейлів.

 

Мистецтво

Звісно ж, окрім матеріальних радощів життя існують також духовні, і якщо ви зосередилися саме на них, тоді пропонуємо підбірку закладів, що дадуть можливість насолодитися красою та естетикою.

«Театр пива Правда» - так, далеко не в кожного пиво асоціюється з мистецтвом, але окрім величезного асортименту цього хмільного напою заклад також пропонує безкоштовні цікаві інструментальні концерти, що відбуваються тут щовихідних. Тож, якщо ваша половинка справжній меломан ( а в кращому випадку, ще й пивоман), тоді обов’язково загляніть сюди, адже атмосфера просто неймовірна. Також, тут ви зможете ознайомитися з колекцією сувенірів та подарункових наборів і навіть придбати дещо на згадку про ваше перше побачення. А найголовніше – це локація, адже заклад знаходиться в самому серці Львова.

«Дзига» - такий заклад чудово підійде для першого побачення, адже саме тут ви зможете визначити чи співпадають у вас смаки щодо живопису, кінематографу чи театрального мистецтва. У закладі постійно відбуваються виставки, концерти, творчі вечори, зустрічі з письменниками, літераторами, презентації та інші події. Окрім того, тут функціонує концептуальна кав’ярня, де ви зможете насолодитися запашною кавою, а опісля прогулятися Площею Ринок, адже центр знаходиться неподалік від неї.

«!FESTRepublic Club» - це місце, де завжди панує свято та драйв, а музика не замовкає ні на хвилину і якщо ваша друга половинка обожнює концерти, фестивалі та вечірки, тоді обов’язково запрошуйте її сюди. Музика, смачні коктейлі та світлові ефекти зроблять ваше побачення насиченим яскравими враженнями та емоціями. Окрім того, якщо ви абсолютно випадково вгадаєте улюбленого артиста чи хоча б музичні смаки своєї дівчини, тоді вам не лише додасться плюсик в карму, а й зростуть шанси на продовження відносин.

 

Емоції

Якщо ж ви вирішили поставити акцент на емоції, тоді радимо обрати один з наступних закладів.

«Клуб-магазин настільних ігор Octopus» підійде для сміливої та авантюрної дівчини, адже не кожна погодиться змагатися з величезними драконами чи велетнями та достойно прийняти бій з монстрами. Даний заклад знаходиться неподалік від центру і стане чудовим варіантом для першого побачення, якщо ви ще не зовсім добре знайомі і хочете вивчити один одного краще, адже настільні ігри покажуть як інтелектуальні здібності партнера, так і людські якості. Окрім того, якщо вам справді сподобається, ви зможете придбати якусь забавку і грати вдвох, коли вам заманеться. Вартість однієї години в даному закладі – 30 грн. з людини.

«Enigma» - це спеціально обладнані квест-кімнати, що знаходяться неподалік від Залізничного вокзалу та стануть чудовим варіантом для першого побачення. Основним завданням для вас буде вибратися з кімнати, тікаючи від монстрів та розгадуючи ребуси і загадки. Саме тут проявляться основні риси характеру вашого партнера і ви зможете перевірити, наскільки зручно вам співпрацювати, адже це дуже важливо у відносинах. Вартість участь у грі – від 500 грн.

Ваша дівчина весела, запальна і не уявляє свого життя без спорту, тоді цікавим та оригінальним буде запрошення в батутний парк «Батутний зал UP». Тут ви зможете орендувати батут та позмагатися у спритності і витривалості, а професійний інструктор допоможе опанувати деякі акробатичні трюки та подбає про вашу безпеку. Весело, корисно і драйвово, а головне, що таке побачення точно запам’ятається на все життя. Заклад знаходиться на окраїні міста, а вартість оренди коливається від 200 грн.



І наостанок, хочемо сказати, що який би варіант ви не обрали, головне пам’ятайте – головним на побаченні є саме ви, тож не забувайте приділяти увагу своїй обраниці, бути тактовним, галантним і впевненим в собі, навіть якщо ви на батутах.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті