Йога для майбутніх мам у місті Львові

Перелік йога-центрів для майбутніх мам, де можна покращити свою фізичну форму та підготуватись до народження малюка.

Йога для будущих мам в городе Львове

Майбутні мами вже з перших тижнів вагітності починають піклуватися про свого малюка і звертають більше уваги на своє здоров’я та фізичний стан. Складні тренування, виснажливі дієти та класичні розваги, які переважали в житті будь-якої жінки до вагітності потрібно чимось замінити і найбільш вдалим вибором, що допоможе підтримувати внутрішню і зовнішню гармонію тіла стане йога для вагітних. Такий вид послуг пропонують багато фітнес-центрів, закладів для майбутніх батьків та спеціалізованих студій йоги.

Сьогодні команда ТОП20 розкаже детальніше про ті, що функціонують у місті Львові.

 

«Ківі Фітнес»

Даний спортивний центр пропонує унікальну форму тренувань для вагітних жінок «prenatal», що базується на поєднанні елементів пілатесу та класичної йоги. Перед записом на заняття, інструктори радять проконсультуватися з лікарем і при наявності ускладнень та протипоказань відмовитись від них. Загалом тренування проходять у невеличких групах(до 8 людей), протягом 55 хвилин. Матусі можуть обрати для себе зручний спортивний одяг, в якому їм буде комфортно займатися та чешки або шкарпетки на ноги. Такий комплекс підходить для вагітних, що знаходяться на 16-40 тижнях вагітності. Основна мета подібних вправ – підтримка тіла у хорошій фізичній формі та підготовка організму до пологів, адже під час занять приділяється особлива увага вправам на дихання та розтяжку і розслаблення м’язів.  Тренери рекомендують поєднувати такі вправи з плаванням та прогулянками на свіжому повітрі. 

Детальніша інформація та відгуки про компанію "Ківі Фітнес".

 

«LOFT studio»

У даній студії майбутнім матусям пропонують спробувати комплекс «йогалатес», що поєднує елементи йоги та пілатесу. Заняття тривають до 1 години та проходять  в невеликих групах. Всі вправи створені для того аби жінка змогла налаштувати контакт з своїм малюком, розслабитися та позбавитися від дискомфортних відчуттів під час вагітності. Жодних уніформ та дрес-коду, адже жінка повинна почуватися комфортно, тому заклад пропонує обрати для даного виду тренувань зручний спортивний одяг. Заняття проходять спокійно, врівноважень і якщо певні вправи у вас викличуть неприємні відчуття чи ви відчуєте тонус матки, тоді одразу припиняйте їх і дайте організму відпочити або проконсультуйтесь з тренером і він дасть корисні поради щодо подальшої взаємодії. 

Детальніша інформація та відгуки про компанію "LOFT Studio".

 

«Коралі»

Дана студія пропонує заняття з йоги для вагітних жінок. Кожне тренування триває годину часу та містить в собі елементи традиційної йоги, що пристосовані до можливостей організму майбутньої матусі.  На заняттях тренери допоможуть опанувати спеціальні дихальні вправи, що допоможуть боротися з болем під час пологів. Окрім того, тут вас навчать правильно розслаблятися та нівелювати дискомфортні відчуття на пізніх термінах вагітності. Для тренувань вам варто обрати зручний спортивний одяг, що не буде стримувати рухи та завдавати неприємних відчуттів в зоні живота. Вартість одного заняття – 150 грн. В закладі діє система абонементів на ранні, денні та вечірні групи, вартість яких коливається від 450 до 1000 грн, залежно від кількості занять. Також, тут у вас буде можливість придбати всі необхідні приналежності для йоги, якщо ви заважаєте. 

Детальніша інформація та відгуки про компанію "Коралі".

 

«Мацьопа»

Майбутнім матусям даний центр може запропонувати спеціальну гімнастику та йогу для вагітних.  Дані комплекси спрямовані на покращення фізичного та психологічного стану вагітної жінки та підготовки її до пологів. Всі заняття проводять кваліфіковані інструктори, що дадуть необхідні поради, якщо у вас виникатимуть додаткові питання та навчать правильно дихати і розслаблятись. Для тренувань варто обрати зручний одяг, в якому майбутній мамі буде комфортно виконувати асани та вправи. Також зазначимо, що йога для вагітних є адаптованою до стану жінки та не включає в себе занадто складні та небезпечні елементи. Для закріплення результатів та кращого самопочуття спеціалісти центру радять поєднувати заняття з йоги з аквааеробікою. 

Детальніша інформація та відгуки про компанію "Мацьопа".

 

«Сім’я від А до Я»

Даний заклад пропонує спеціальний курс йоги для вагітних, що створений на основі поєднання дихальних вправ, фізкультурної частини та концентрації. Фахівці центру звертають особливу увагу на вправи, що сприяють зміцненню спинних м’язів та підвищенню еластичності міжхребцевих зв’язок. Кожне заняття триває 1.5 години, проте у випадку погіршення самопочуття ви зможете негайно його припинити. Такі тренування допомагають не лише підтримувати хорошу фізичну форму, а й зберігати душевну рівновагу, адже емоційний стан майбутньої матусі є надзвичайно важливим та дуже впливає на здоров’я її малюка. Вартість заняття за умови придбання абонементу становить 80 грн за 1.5 години. Кількість таких занять ви можете варіювати самостійно або ж дослухатися порад свого лікаря чи тренера. Центр радить обирати зручний спортивний одяг, що дасть можливість почуватися вільно і розкуто під час тренувань і не стискатиме живіт чи інші частини тіла вагітної жінки. 

Детальніша інформація та відгуки про компанію "Сім'я від А до Я".

 

На останок, хочемо сказати, що вагітність це один з найкращих етапів в житті кожної жінки, тому намагайтесь прожити його активно, корисно для свого здоров’я та здоров’я малюка, а також пізнавально і цікаво. Адже щаслива мама – щасливий малюк!

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті