Огляд Миколаївських барбершопів

Підбірка закладів міста Миколаєва, де можна створити неперевершений образ для справжніх чоловіків.

Обзор Николаевских барбершопов

Миколаїв - місто, яке славиться своєю історією, культурою та традиціями. Однією з таких традицій є відвідування барбершопів - місць, де чоловіки можуть отримати якісний догляд за своєю бородою і волоссям, а також насолодитися атмосферою чоловічого спілкування. У цій статті ми розглянемо кілька відомих Миколаївських барбершопів, щоб допомогти вам вибрати місце, де ви зможете отримати ідеальний образ і чудовий настрій.

 

“GARAGE”

Барбершоп знаходиться на вулиці Проспект Центральний 71/9. Цікавою особливістю саме цього закладу є те, що саме його вважають найпершим закладом такого типу у Миколаєві. Його було створено за європейськими стандартами справжніх чоловічих перукарень. Майстри барбершопу “Гараж” навчаються за особливим способом, адже своє натхнення вони черпають від сильних головних героїв ретро-кінофільмів з бездоганними укладками. Зачіски роблять за допомогою сертифікованих восків та гелів, які можна купити безпосередньо у цьому барбершопі, скориставшись порадами майстра. Стригти вас будуть під приємно музику, також обов’язково запропонують чашку ароматної кави. З цікавих процедур тут пропонують грумінг брів, тобто створення охайної та виключно чоловічої форми, та камуфляж сивини, аби замалювати підступні сиві волосини, які лише заважають вашому неперевершеному образу. У особливі дні, діє акційна пропозиція: “Оціни барбера”, коли ви можете самостійно визначити вартість послуги.

Тривалість процедур: 30-40 хвилин.

Ціни: стрижка - 200-300 грн, залежно від досвідченості майстра, корекція бороди - 100-200 грн, королівське бриття - 200 грн, камуфляж сивини - 180-220 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Frisor”

Барбершоп знаходиться на вулиці Садовій 4, що у центрі міста. Особливостями цього закладу є насамперед те, що на його базі відкрилась перша в Україні школа барберів, де навчають з нуля до рівня старшого барбера та допомагають з роботою і надалі. Тому, у професійності майстрів ви можете навіть не перейматись.  Дуже часто проводяться майстер-класи, на які приїжджають барбери зі всієї України. Також, тут знаються на правильному догляді за волоссям та бородою, навчать секретам швидкого укладання волосся та розкажуть, як профілактувати випадіння волосся та стимулювати ріст бороди. В барбершопі продаються професійні стайлінги, які вам обов’язково підберуть майстри. Крім того тут можна придбати спеціальні засоби для бороди, косметику до та після бриття, різні види бритв, подарункові набори, засоби догляду за обличчям та дезодоранти. Найпопулярніші стрижки: Теніс, Канадка, Бокс, Андеркат, Фейд, Топ Кнот. Є послуга камуфляжу сивини. Також тут роблять особливі зачіски для дітей.

Тривалість процедур: 30-45 хвилин, залежно від професійності барбера.

Ціни: стрижка - від 250 грн, камуфляж сивини - від 150 грн, дитяча стрижка - від 200 грн, стрижка у стажиста - від 50 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Barber KIDS”

Заклад знаходиться у центрі міста на вулиці Потьомкінській 30. Як видно з назви, особливістю цього унікального барбершопу є те, що тут роблять неймовірні зачіски маленьким джентльменам. Погодьтесь, не в кожному місті таке зустрінеш. Тут роблять як стандартні стрижки для хлопчиків, так і модельні та креативні стрижки, які обов’язково сподобаються вашій дитині. Особливою пропозицією є фігурне вистригання, тобто створення справжнього малюнку з волосся. Саме тут можна зробити першу в житті стрижку для вашого малюка. Крім того, є послуга дитячого манікюру. Майстрині можуть зробити яскравий аквагрим, дитячий макіяж для дівчат та прокол вух з сережками. Заклад зветься дитячою студією краси та розваг, тому тут є ігрова кімната і послуги няні на годину. Поки вашій дитині будуть створювати неймовірний стиль, батьків пригостять ароматною кавою.

Тривалість процедур: від 30 хв.

Ціни: 50-150 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Цех 7”

Барбершоп знаходиться на проспекті Центральному, 149. У цього закладу дійсно вражаюча історія, адже саме тут колись був завод, колишні робітники якого вирішили створити саме тут територію чоловічого стилю. Не вірите? Доказом для вас буде інтер’єр барбершопу, який оформлений у стилі лофт з елементами стім-панку. Водночас, приміщення просторе і світле. Майстри, крім створення прекрасного та стильного образу, запропонують вам чашку чаю, кави або келих дорогого віскі. Найцікавіша послуга - бриття небезпечною бритвою, при чому обов’язково перед цим розпарюють бороду спеціальним пристроєм. Тут стрижуть і молодих джентельменів, яких змалечку привчаються бути справжніми чоловіками. Окрема процедура - воскове видалення волосся з вух та носу., також є тату-майстри.

Тривалість процедур: 30-40 хв.

Ціни: стрижка - 150-300 грн, борода - 120-150 грн, камуфляж сивини - 200-250 грн, королівське бриття - 250 грн, воскове видалення волосся - 50 грн, чорна маска - 200 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

“Tommy Gun”

Барбершоп знаходиться на вулиці Соборній 13. Інтер’єр закладу антуражний, адже виконаний у стилі епохи розквіту барберського мистецтва 20-х років. Тут є все, аби відчути саме ту атмосферу: цікавий арт-декор, музика та гангстерські мотиви. Тут можуть стригтись чоловіки будь-якого віку, найстаршим клієнтом був чоловік 74-х років, а наймолодшим - 2-х річний молодий джентльмен. Тут діє зручна система онлайн запису. Барбери щиро підтримають будь-які тему та якщо потрібно - дадуть чоловічу пораду. Тому сміло можете виливати душу. Зачісок надзвичайно багато, від класичних барберських, то фігурного вистригання. Також є чоловічий манікюр.

Тривалість процедур: 30 хв, але якщо буде стригти стажист під наглядом майстра - дещо довше.

Ціни: стрижка - 250 грн (стажист - 100 грн), стрижка машинкою - від 150 грн, борода - 150 грн, манікюр - 200 грн, камуфляж сивини - від 100 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Men’s style”

Заклад знаходиться в центрі Миколаєва, на вулиці 8 Березня 43-а.  Особливістю цього барбершопу є поєднання класичних традицій та студії колористики. Інколи колір бороди буває дещо світлішим, темнішим, з рудим відтінком, що створює певну дисгармонію. Виправити цю ситуацію можна за допомогою спеціальної фарби для чоловіків та рук і почуття стилю майстрів барбершопу “Men’s style”. До того ж, тут можна навпаки зробити образ яскравим та неординарним і пофарбувати волосся чи бороду як вам заманеться. Досвідчені барбери створять неперевершений образ для чоловіка будь-якого віку. Саме тут є барбери дівчата, які руйнують повністю всі стереотипи і справляються зі своєю справою не відстаючи від барберів хлопців. За демократичними цінами вам запропонують камуфляж сивини, стрижки бороди, укладку, фарбування та чоловічі стрижки. Крім того, на базі закладу працює курс для тих, хто хоче опанувати навички барберського мистецтва.

Тривалість процедур: 30-60 хв.

Ціни: стрижка - 190-210 грн, борода - 130-180 грн, камуфляж сивини - 200 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

\

 

Якщо ви ще не були барбершопі, гарантуємо, після першого відвідування, ви обов’язково станете постійним гостем. Гадаємо, що у нас вийшло вас мотивувати, хутчіш на розвідку! Бажаємо обрати той заклад, який допоможе вам виглядати на всі сто!

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті