Вихідні у Миколаєві: топ місць, де можна круто провести час

ТОП найкращих ідей для відпочинку та веселого вікенду самостійно, з друзями, коханими чи дітьми.

Выходные в Николаеве: топ мест, где можно круто провести время

Вінниця - місто, яке може похизуватися не лише своєю багатою історією та культурною спадщиною, а й різноманітною кухнею. Особливо привабливим для гурманів є ресторани, що спеціалізуються на морепродуктах. У цій статті ми розглянемо найкращі заклади Вінниці, де можна посмакувати свіжими та смачними морепродуктами, а також поділимося з вами корисними порадами та рекомендаціями щодо вибору ресторану.

 

Для охочих поплавати - Аквапарк "Водолій"

Якщо ви любите активний відпочинок і бажаєте поєднати приємне з корисним, то цей заклад - саме для вас! На території парку є кілька басейнів: спортивний, який поділений на 8 доріжок, дитячий з безпечною глибиною та кімнатною температурою в 32 градуси, де можуть проводитись заняття з плавання та аквааеробіки для найменших відвідувачів, басейн з атракціонами, у якому розміщені височенні гірки та водоспади, де гості закладу зможуть отримати справжній драйв. Також є послуга гідромасажу. У літній час можна відвідати пляж і порелаксувати на лежаку з шезлонгом, попиваючи смачний коктейль. Біля пляжу є кафе, де можна замовити піцу, купити морозива. Цілий рік в аквапарку працюють сауни: фінська, фінська з більярдом та інфрачервона. У парку можна організувати досить оригінальне святкування дня народження.

Орієнтовні ціни: 130 - 330 грн. Абонемент коштує від 425 до 805 грн. Сауна - 300-400 грн на 5 осіб.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Якщо відпочиваєте з малечею - Дитяче містечко "Казка"

Парк розваг для всієї сім'ї, що в центрі міста, вражає своєю унікальністю, адже над його створенням працювали власноруч талановиті архітектори та майстри зі всієї Миколаївщини. Особливістю є те, що тут є чим зайнятись не тільки дітям, а й дорослим. На території є дві фортеці зі справжніми лицарями при вході, басейн, у якому є велике судно з червоними вітрилами, імітація Ейфелевої вежі. Залізничники подарували закладу справжній локомотив, на який можна не тільки подивитися, а й зайти всередину. Також є кімната кривих дзеркал, невеликий автодром, амфітеатр. Вражає багате озеленення парку, серед дерев можна знайти навіть справжню японську сакуру. Особливістю цих споруд та експонатів є те, що кожен має свій казковий сюжет. У святкові дні часто проводяться різні театралізовані вистави, тематичні культурні програми, ігри з аніматорами. У парку є батут, каруселі, місця для настільних ігор, тир, радіокеровані машинки, картинг. На території парку є кафе-ресторан з українською та європейською кухнею.

Орієнтовні ціни: відвідування парку і атракціони - безкоштовні. Кафе - 40-130 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Для тих, хто хоче ближче познайомитись з природою - "Миколаївський зоопарк"

Чудовий спосіб провести вільний час - познайомитись з прекрасною флорою та фавною з різних куточків світу, адже колекція зоопарку налічує близько 400 видів тварин. Справжньою "селебріті" зоопарку є мавпа-довгожитель Макс, який претендує на світовий рекорд, адже йому цілих 30 років! Перед входом у заклад вас зустрічатимуть скульптури та художні композиції відомих місцевих майстрів. На всій території - ботанічний сад з різними деревами та квітами. Кожен вольєр має банер зі всією інформацією про видову належність та особливості життя, поведінки і харчування звіра. Також проводяться різні акції по збору коштів для закупки інвентарю чи вольєру для окремих тварин. Серед відвідувачів досить популярна композиція "Дідова хата", у вигляді сільського подвір'я зі свійськими тваринами, яких можна гладити та годувати. На території можна гуляти навіть із чотирилапим другом (обмеження представлені на офіційному сайті). Також тут працює кафе, є дитячі майданчики з атракціонами, сцена, на якій проводяться різні свята, та магазин сувенірів.

Орієнтовні ціни: 80 грн - дорослі, 50 грн - діти від 6 років (для молодших - безкоштовно).

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Якщо вам цікаві таємниці Всесвіту - "Миколаївська обсерваторія"

Хто не цікавився коли-небудь у своєму житті зоряним небом та космосом? Кожному цікаве все, що до кінця не вивчене. Саме для таких допитливих і створена обсерваторія, яка сьогодні є справжньою науковою організацією, яка працює над вивченням динаміки тіл Сонячної системи, складанням зоряних карт і тому подібне. Унікальна архітектура вражає, адже такої цікавої будівлі ви ніде більше не побачите. В музеї обсерваторії налічується близько 150 експонатів, серед яких найцікавіші: астрономічні та найрізноманітніші механічні годинники, найперші телескопи у вигляді меридіанних та вертикальних кіл. Проводяться денні екскурсії для дітей, та вечірні ("Романтика зоряного неба") для дорослих. Працівники обов'язково поділяться найцікавішими історичними та астрономічними фактами.

Орієнтовні ціни: 650-750 грн. на групи з 10 осіб.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Для охочих побувати в іншій реальності - VR клуб "Cube"

Для вас випала унікальна можливість опинитись у зовсім іншому світі, де панують інші закони. До того ж, за допомогою нових технологій, кожен може чути, бачити і відчувати все, що там відбувається, будучи паралельно у двох вимірах. Навіть закони фізики стануть лиш ілюзією, адже ви зможете літати, стріляти бластерами з рук чи навіть створювати будь-які предмети з повітря, загалом - все, що завгодно. Вибір у вас надзвичайно широкий. Можна відчути себе в ролі Бетмена, Спайдер мена, Серйозного Сема, Асасина, капітана піратського корабля, або просто зануритись у безмежний світ океану, полоскотати нерви, йдучи по жердині над містом, чи перенестись на лижне спортивне змагання. Також можна грати в команді до 4 осіб залежно від гри. Новинкою є унікальна музична гра - "Beet Saber". Сеанс триває 1 годину (інструктаж всього 10 хв.).

Орієнтовні ціни: 200-250 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Якщо хочеться потусити й пограти в боулінг - розважальний центр "Entertainment"

Великий центр, де кожен охочий знайде для себе можливість круто провести час. Тут можна влаштувати любительське змагання з друзями у боулінгу, загальна площа якого сягає близько тисячі квадратних метрів. У закладі облаштовано 9 доріжок з професійним обладнанням. Зовсім не обов'язково вміти грати, адже вам все покажуть і розкажуть інструктори клубу. Також сюди можна замовити щось із їжі або коктейльної карти кафе, яке розташоване поряд. Окремо є дитяче меню. У центрі можна відвідати лаунж-кафе, де приємно просто розслабитись і поспілкуватись із друзями. Також на верхньому поверсі працює караоке, де можна від душі поспівати, при чому професійний бек-вокал та звукорежисер вам в цьому з радістю допоможуть. Інколи проводяться різні тематичні вечірки та шоу-програми з МС.

Орієнтовні ціни: боулінг - 240-360 грн, караоке - 250 грн (депозит з людини), кафе - 45-200 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті