Де можна попити пива в Полтаві? Список пабів, таверн, пивних

Паби Полтави, де можна випити хорошого пива, з'їсти фірмових закусок і насолодитись гарною компанією за переглядом футбольного матчу чи прослуховуванням якісної музики.

Где можна попить пива в Полтаве? Список пабов, таверн, пивных

Відпочинок і релаксація - необхідні компоненти здорового способу життя. Однак, вибрати місце для відпочинку не завжди просто, особливо якщо ви живете в місті і хочете піти від шуму і суєти. Житомирська область багата на природну красу та унікальні місця, де можна відпочити від важких трудових буднів. У цій статті ми розглянемо кілька баз відпочинку, які знаходяться в Житомирській області та пропонують різні послуги для відпочивальників.

 

"Августин"

  • "Чудове місце для відпочинку, дуже смачна їжа, хороша атмосфера, сервіс на високому рівні. Відпочивав з друзями, офіціанти усміхнені, завжди підкажуть та порадять! Загалом, ми залишились задоволеними і прийдемо ще!", - пише Андрій Ніконенко.

Заклад є сучасним бар-рестораном з власною міні-пивоварнею, у якій варяться два унікальні сорти фірмового пива: "Августин м'який світлий", до якого підходить будь-який вид пивних закусок, та  "Англійський темний ель" з м'яким кавовим запахом та солодкуватим присмаком, до якого найбільше пасуватимуть ковбаски власного приготування. Також є крафтове пиво, яке вариться не завжди: "American India Pale Ale", з приємною гіркотою та ароматом тропічних фруктів, "Milk Stout", з шоколадним ароматом і солодкуватим присмаком, який рекомендують скуштувати із м'ясними закусками,  червонувате "Red Energy", "White Orange Ale" з додаванням гіркого апельсину та цитрусовим присмаком, який ідеально доповнюють свіжі салати. Кухня закладу - європейська з акцентом на пивні закуски. Можна спробувати кугелі, крильця, рульку. У закладі є окрема зала для куріння, часто проводяться шоу-програми, є караоке.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можете тут.

 

"Панорама"

  • Місцевий експерт Sergey Bubka пише: "Гарне місце з великим вибором якісного пива. Поїсти також можна недурно. Але заклад в першу чергу для цінителів пива. Раджу спробувати пшеничне. Для зими правильним вибором буде темне. Обслуговування ненав'язливе і швидке. Бажаю закладу процвітання!"

Особливостями закладу є власна пивоварня з сучасним австрійським обладнанням, що дозволяє варити пиво найвищого класу. Також у закладі є кальянна карта та функція "їжа на виніс". Вибір пива достатньо широкий: "Світлий лагер" з легким хмільним ароматом та природною гіркотою, "Пшеничне" за стародавнім рецептом з цитрусово-пряним ароматом,  золотавий "Світлий Ель" з виразним солодовим смаком, менш охмелене "Червоне" з карамельно-фруктовим присмаком  та "Темне" для гурманів з карамельним смаковим відтінком. Також є безалкогольне "Hoegaarden", можна замовити дегустаційний сет. До пива пропонують карасики, рибні або курячі снеки, часникові гріночки, сирні палички, копчені вушки, нарізки, м'ясні чіпси, раки під замовлення та креветки.

Прочитати детальну інформацію те переглянути відгуки можна тут.

 

"Сто доріг"

  • Єдине місце де знайшли смачне нерозбавлену полтавське пиво, яке наливають з посмішкою (на жаль, сказати таке про багатьох інших закладах в яких побували-не можна) Невимушена обстановка. У вбиральнях чисто. Ціни дуууже бюджетні. Приємне і ввічливе обслуговування. Є літня тераса з видом на парк", - відмічає Ksuha Korn.

Просторий пивний паб з кількома залами. Регулярно в закладі проходять виступи різних музичних виконавців, перегляди спортивних матчів. Меню зосереджене на українській та європейській кухні. До пива подають різноманітні закуски, пивні снеки, пампушки з часником, баварські ковбаски, запечені крильця. Гості можуть знайти кілька сортів розливного полтавського пива: "Полтавське нефільтроване солодове", темне з карамельним присмаком "Диканські вечори", напівтемне "Мгарське", автентичне світле "Жигулівське", "Полтавське Імператорське" з м'яким пшеничним післясмаком, "Полтавське Княже", "Полтавське Мюнхенське", світле пастеризоване "Rigas", "Старий млин" з трав'янистим карамельним відтінком, легке світле "Ячмінний колос".

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"Шашличний двір Мюнхен"

  • DJORJ BOOSH пише: "Відмінна кухня, класне пиво зі смачними ковбасками :) чарівний шашлик :) Казкове місце для Корпоротивів! Гідне обслуговування! Кульові ціни :)) Рекомендую 5+"

Ресторан-паб з великим простором, який акцентується на грузинській, німецький, армянській, європейській, українській кухнях. Вечорами грає жива музика. Є широкий асортимент німецького пива, який включає світле нефільтроване "Мюнхен", темне "Дублін" з солодкуватим присмаком та світле "Прага" з гіркуватим солодовим. Також можна замовити пляшкове "Stella Artois" -  світле та безалкогольне, "Корона" світле, "Leffe Brune" темне та "Hoegaarden" нефільтроване. Чудовим вибором на компанію буде сет до пива із пивних грінок з частником, картоплі фрі, крилець гострих, копчених свинячих фух з хріном, баварської тарілки та соусів. Також окремо можна замовити курячі крильця пікантні, баварську тарілку з напрочуд цікавою презентацією, сирні палички. У закладі є гриль меню, яке включає різні види шашлика, люля-кебаб, рибу, хачапурі, гриби з сиром.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

"Beer house"

  • "Andrey Fedorov": "Приємне місце нам полтавці порадили. Відмінно посиділи, смачно поїли, нам порекомендували піцу барбекю і окрошку, з їх місцевим пивом. Все було дуже круто, за обслуговування окреме спасибі!"

Ресторан - пивоварня на Київському шосе, особливістю якого є те, що декілька сортів крафтового пива готується прямо на очах відвідувачів закладу. Всі інгредієнти для приготування - виключно натуральні, пиво не пастеризується та не фільтрується, не використовуються консерванти. В меню є страви італійської, східної та української кухонь. В асортименті хмільних напоїв: універсальне світле пиво "Prima Plizner" з м'яким смаком, напівтемне "Prima Munchen" з вираженою хмелевою гіркотою, "Black Beer" - традиційне темне з вишуканим винним присмаком,  міцне "Медове ексклюзивне" з легким смаком та "Пшеничне ексклюзивне" зі справжнім пшеничним солодом з корисними для здоров'я біологічно активними речовинами. До пива можна замовити справжню італійську піцу на дровах, закуски у вигляді гостреньких креветок, бастурми, м'ясних чипсів, суджука. В закладі транслюються спортивні матчі.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті