Де спробувати бургерів у Полтаві?

Команда блогу Топ 20 підготувала для вас заклади, де можна насолодитись смачними бургерами у місті Полтава.

Где попробовать бургеры в Полтаве?

Останнім часом бургери стали однією з найпопулярніших страв у світі. І Полтава не стала винятком. У місті з'явилося безліч закладів, де можна скуштувати цей американський делікатес. У цій статті ми розповімо про найкращі місця, де можна насолодитися смачними бургерами в Полтаві.

 

"Shade burger"

Розташований ресторан в самому центрі Полтави. Це єдиний заклад в Україні, який отримав престижну міжнародну нагороду за найкращий дизайн ресторану в Європі. Особливостями закладу є "їжа на виніс", виїзне обслуговування. Ресторан позиціює себе як найавтентичніше місце у Полтаві. Каву можуть приготувати у ваше власне горнятко. ще й зі знижкою.

Інтер'єр: дизайн закладу виконаний у сучасному стилі лофт. Все оформлення у чорних, сірих та коричневих тонах. Надзвичайно цікавим є оздоблення стелі у вигляді звисаючої арт-конструкції, яка схожа на італійську пасту фетучіні. Затишку надають декоративні елементи, грамотне освітлення та відкриті вікна у французькому стилі.

Меню: До кожного бургера є пропозиція з салатом, картоплею фрі та кетчупом. Є класичний бургер з пшеничною булкою, яловичою котлетою, томатом, сиром мааздам та соусом BBQ, "Гриль" з рожевою буряковою булкою, яловичою котлетою, овочами гриль та соусом Песто, "Meat" з особливою яловичою котлетою зі східними приправами та часниковим соусом, "Цезар", який є інтерпретацією відомого салату, "Брудний Гаррі" з 2 котлетами та потрійною порцією сиру Чедер, вегетаріанський "Вейджі" з фалафелем та хумусом, рибний "Лосось", "Шрімп" з креветками, екзотичний "Тай" з ананасами, гострий "Хозе Халапеньйо", чорний "Шейд". До бургерів можна замовляти стейки, сочевичний крем-суп та багато різних напоїв

Орієнтовні ціни: 70- 165 грн

Доставка: 50 грн по місту (замовлення від 300 грн - безкоштовне).

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"Meat Wood"

Доволі молодий лаундж-бар, якийй встиг завоювати репутацію одного з найкращих місць для відпочинку полтавців. Особливостями закладу є послуга "конструктор", яка дозволяє кожному відвідувачу самому створити бургер з довершеним смаком, та досить оригінальна подача бургерів у срібних обгортках.

Інтер'єр: оформлення закладу відразу можна зрозуміти по назві. Адже дизайн зберіг всі традиції лофту з деякими особливими штрихами, адже тут грамотно поєднуються декоративні індустріальні елементи, стеля з необробленої фанери, цікава цегляна конструкція. Доречними є досить грубуваті дерев'яні меблі.

Меню: до кожного бургера пропонується сет з картоплею, салатом та соусом на вибір. "Класичний" бургер з апетитної яловичої котлети, соленим огірком, цибулею, томатом та сиром. Для гурманів є бургер з чорною смородиною, беконом, котлетою, огірком та червоною цибулею.  Є гамбургер "Барбекю" з болгарським перцем, кленовим сиропом, спеціальним соусом та грибами, "Мачо" для любителів гарячих відчуттів з перцем чилі та гострим соусом, "Meet Wood" фірмовий з копченою яловичиною, веганський з фалафелем замість звичайної котлети та без сиру. Також є досить незвичні бургери з індичкою, з рибою в клярі та соусом Каррі. До бургерів є широкий асортимент різних гарячих страв, десертів, салатів та безалкогольних напоїв.

Орієнтовні ціни: 85-120 грн.

Доставка: безкоштовна (мінімальна сума - 180 грн).

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"MuZa-Bar"

Підземний заклад майже в центрі Полтави, який вдень працює як ресторація, а вночі як нічний клуб. Працює караоке, є великий танцол та можна замовити кальяни. Інколи в закладі відбуваються концерти, є сцена.

Інтер'єр: дизайн закладу у сучасному стилі з комфортабельними шкіряними кріслами кольору бордо. Домінують чорні, срібні та червоні кольори. Концепт клубу підкреслюють стильні срібно-червоні колони з цегляною оббивкою. Є багато арт-інсталяцій.

Меню: справжнім гурманам можна скуштувати "Duck burger" з качкою конфі з яблуком тушкованим у вині, солоним огірком, чедером, цибулею та помідорою або "Fish burger" з філе лосося, солоним огірком, кільцями цибулі, сиром та помідором. Також в меню є класичні бургери, зокрема "Сlassic Burger Muza" з солоним огірком, помідором та соковитою яловичою котлетою і картоплею фрі, "Сhicken Burger" з курячим філе і соусом "Цезар", "Double burger" у якому вдало поєднуються яловича та курячі котлети з овочами. Заклад пропонує японську, європейську, італійську кухні, широкий асортимент алкогольних та безалкогольних напоїв.

Орієнтовні ціни: 108-149 грн.

Доставка: 40 грн (безкоштовно від 600 грн).

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"Grill Pub"

Заклад який має відкритий гриль-барбекю, що працює на справжньому вугіллі та знаходиться прямо в залі. М'ясо закладу не піддається попередньому заморожуванню.

Інтер'єр: дизайн закладу у сучасному стилі, в якому комбінується поєднання класичного темного дерева та стін ніжно-кремового кольору. Затишку додають картини з відомими джаз-виконавцями та приємне освітлення.

Меню: можна замовити бургер з індичкою, тостерним сиром та соусом "Папрік", "Чікен гранд філе" з курячим філе гриль, пармезаном та карамелізованою цибулею, "Оріджинал гриль бургер" з свинно-яловичою котлетою та овочами барбекю під особливим соусом. Звичайно, в меню є досить популярний чорний бургер з червоною цибулею, овочами та міксовою котлетою. Популярним серед відвідувачів є "Джек Деніелс" з великою булкою, яловичою котлетою, солоним огірком та червоною цибулею. Для гурманів є бургер "Біф Прайм" з особливим вершково-гірчичним соусом. В закладі є барбекю меню, японські страви, піца, супи та закуски для великих компаній.

Орієнтовні ціни: 62-120 грн.

Доставка: 40 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті