Стартує «Народний бренд» — конкурс для визначення найкращих. Як стати учасником?

Інформація про порядок конкурсу Народний Бренд (голосування, визначення переможців) та прийняття участі.

Стартует «Народный бренд» — конкурс для определения лучших. Как стать участником?

«Народний бренд» — це конкурс на визнання найкращих міста компаній шляхом голосування, який проводить сайт ТОП20. У Вінниці, Тернополі, Хмельницькому та Житомирі конкурс існує вже 20 років. 

Взяти участь в конкурсі можуть лише ті бренди, які фізично знаходяться у Полтаві, а голосувати за кращий локальний бізнес також лише жителі міста. Такі обмеження існують для того, щоб люди обирали найкращих саме серед тих брендів, якими дійсно користуються.

Як стати учасником? 

Полтавські компанії цьогоріч зможуть долучитись до конкурсу вдруге. Голосування триває 2 місяці  — з 1 жовтня до 30 листопада 2021 року. Список учасників «Народного Бренду» може доповнюватись по 29 листопада. 

Для того, щоб потрапити у цей список вам потрібно відповідати лише трьом простим критеріям: 

Якщо ж вашої компанії немає у каталозі ТОП 20 або у відповідній номінації, ви можете залишити заявку:

Ознайомитись з номінаціями, за якими відбувається голосування, можна на сайті brand.20.ua

Як проходить голосування і визначення переможців? 

Система голосування у «Народному бренді» проста і максимально об‘єктивна. На сайті brand.20.ua є категорії, у яких кожен житель Полтави може знайти свої улюблені бренди. Віддати голос теж дуже просто:

Для участі у розіграші призів потрібно лише репостити допис з голосування собі на сторінку в соцмережі і не видаляти його до завершення конкурсу. Задля чесності — один користувач може проголосувати лише раз.

Процес визначення переможців

Переможці Народного Бренду - це лідери номінацій, які визначаються за результатами народного голосування на сайті top20.ua з 1.10.2021 по 30.11.2021. Компанія, яка набирає найбільше голосів у своїй номінації, займає 1 місце. На початок голосування, учасникам нараховуємо бонусні голоси за відгуки, які вони отримали протягом останнього року з 1.09.20 по 31.08.21.  По кожній компанії ми рахуємо кількість відгуків з оцінкою 4.0 і вище. 1 відгук з оцінкою 4.0 і вище = 1 бонусний голос

Приклад (на результатах голосування у 2019р.): 

Номінація Стоматології https://brand.20.ua/vn/33/results.html

Діадент https://20.ua/vn/zdorove/stomatologii/diadent.html - за рік (1.09.19 по 31.08.20) отримав 47 відгуків* з оцінкою 4.0 і вище. Тому до своїх основних 252 голосів він отримує 47 бонусних голосів = 299 голосів

Чим менше у компанії є бонусних голосів за відгуки - тим більше необхідно отримати голосів під час голосування.

Компанія, яка набирає найбільше голосів у своїй номінації, займає 1 місце

 

Тож, реєструйтесь і отримуйте відзнаку «Народний бренд», а заразом довіру та прихильність клієнтів. Більш детальніше ознайомитись з правилами можна за посиланням. Все просто — «Ти обираєш - Топ20 нагороджує!».

 

Фото церемонії нагородження 2020 року м. Вінниця 

Автор статті - "Хлипавка Поліна"

Найкращі статті