4 ідеї як провести вікенд в Полтаві

Ми підготували для вас кращі місця для розваг в Полтаві для того, що б ваші вихідні пройшли справді незабутньо.

4 идеи как провести уик-энд в Полтаве

Полтава - місто з багатою історією та культурною спадщиною, яке може запропонувати безліч цікавих місць і розваг для проведення вікенду. Якщо ви плануєте відвідати це місто, то ми підготували для вас 4 ідеї, як провести незабутні вихідні в Полтаві. Від культурних заходів до активного відпочинку на природі - обирайте те, що підходить саме вам.

 

“Заборонена локація” - для любителів напружити мізки

Все максимально просто - у вас є 60 хвилин, ви зачинені в кімнаті, час пішов! Вибратись - у ваших інтересах, якщо ви не хочете залишитись у чотирьох стінах назавжди. До вашої уваги, такі квест кімнати (завдання розраховані на 2-4 осіб, складність кожної кімнати різна):

  • “Кімната Дамблдора” - уявіть, що ви студенти магічної школи Хогвартсу, які потрапили у кабінет директора після його таємничого зникнення. От халепа, двері за вами зачинились!
  • “Пограбування банку” - щось пішло не по плану і ваш таємний агент опинився в пастці. На кону - безпека вашого товариша, авторитет та великий куш.
  • “Психлікарня №3” - ви - журналісти, які розслідують таємниче діло хворого.
  • “Таємна фотолабораторія” - вам слід знайти всі докази, які вказують на серійного вбивцю фотографа.
  • “Супергерої” - час рятувати планету від знищення!
  • “Ніч в музеї” - вам потрібно вибратись із музею, який повний цікавих експонатів, або його надсучасна новітня система безпеки позбавить приміщення кисню.

Орієнтовні ціни: 500 - 600 грн, якщо більше чотирьох людей- +50 грн за особу.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Об’єкт 7.62” - для тих, хто любить справжню зброю

Це не звичайний тир, де ви будете стріляти в іграшки з пневматичної гвинтівки. Тут є реальні моделі найвідоміших видів зброї, зокрема: автомат Калашникова модернізований, самозарядний карабін Сімонова, снайперська гвинтівка Драгунова, легендарна гвинтівка Мосіна, пістолет Тульський Токарєва, револьвер “Наган”, пістолети ПМ, CZ 75, Glock 17, пулемет МР 40 та багато інших. До того ж, тут є можливість постріляти з лука чи арбалету, спробувати метання сюрікенів чи ножів. Заклад дає можливість пройти “Курс молодого бійця” та навчитись правильній поведінці зі зброєю, техніці стрільби, самообороні. Також є окремі подібні курси для жінок  та дітей від 10-ти років, у вигляді спортивної стрільби. Для тих, хто володіє зброєю і має відповідні документи, працює майстерня для вогнепальної і пневматичної зброї. Потрібно окремо замовляти мішені, можна вибрати мультимедійні.

Орієнтовні ціни: оренда доріжки - 100 грн, інструктор - 100 грн, постріл - 25-50 грн, курси - 1200 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"Friendzone" - для тих, хто ще не вирішив, чим саме хоче зайнятись :)

Заклад позиціює себе як антикафе. Це означає, що вам не потрібно буде замовляти дорогі алкогольні чи безалкогольні напої, замовляти щось із меню, аби посидіти в цьому місці. Все, що від вас вимагається - плата за вхід. Далі - політ лише вашої фантазії. Ви можете безкоштовно пригощатись чаєм\кавою і смачним печивом. Сюди можна приносити своє вино або шампанське, їжу. Завдяки партнерству з різними полтавськими закладами громадського харчування, доставка в антикафе - безкоштовна. Можна грати в настільні ігри, або в ігрову приставку X-box з функцією Kinect. Це вільний простір, де часто влаштовують квартирники, невеличкі концерти. Також тут проводяться різні семінари, тренінги, конференції, покази кінофільмів. На базі закладу працює клуб гравців “Мафії”. Можна проводити дні народження, запрошувати аніматорів і багато чого іншого.

Орієнтовні ціни: година - 40 грн, абонемент на 1 день - від 110 до 150 грн, місячний - 400-1200 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Verholy Relax Park” - для тих, хто втомився від міського шуму і хоче релаксу

Великий заміський комплекс, що знаходиться за 20 хвилин їзди від Полтави. Це справжня маленька Швейцарія, що відразу помітно в екстер’єрі, інтер’єрі та ландшафтному дизайні території. Навколо - сосновий ліс, що дозволить дихати чистим повітрям. На території розташовані маленькі котеджі, стильні великі номери, справжні швейцарські шале. На заклад працює багато ресторанів, з сучасною українською, європейською, французькою, італійською кухнями. Також є бар-винотека. Для тих, хто бажає підтримувати здоровий спосіб життя - працює фітобар з різноманітними чаями, фрешами, протеїновими коктейлями. Є SPA-комплекс з сауною, масажем, фітнес залом. Серед розваг вам запропонують катання на конях, купання в басейні, настільний теніс. Можна взяти напрокат велосипед, гіроскутер і відправитись на прогулянку, наприклад, в ліс. Окремо є спеціально облаштоване спокійне місце для читання. Також є просторі конференц-зали з сучасним обладнанням. Для дітей є окремий дитячий майданчик, халабуда з веселими аніматорами, дитячі басейни. Малеча може кататись на санях, велосипедах, гіроскутерах.

Орієнтовні ціни: номери - 900 - 3000 грн, кінні прогулянки - 300-600 грн, масаж - 300 - 600 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті