Обзор детских комнат и развлекательных комплексов Тернополя

Где можно отдохнуть с ребенком или отпраздновать День рождения: цены, меню, фишки заведений, акции.

Обзор детских комнат и развлекательных комплексов Тернополя

Для родителей, которые ищут место, где можно отдохнуть с ребенком или отпраздновать День рождения, Тернополь предлагает множество вариантов. В этом обзоре мы рассмотрим детские комнаты и развлекательные комплексы города, описав цены, меню, фишки заведений и акции, которые могут заинтересовать маленьких гостей и их родителей. Если вы ищете идеи для проведения досуга с детьми, то этот обзор точно для вас!

 

"Happiness"  (працює у воєнний час)

Сімейний клуб-кафе, в якому можна приємно та смачно провести годину із сім'єю в оновленому залі з панорамними вікнами на останньому поверсі торгового центру. Вам запропонують смачну піцу, десерти та напої, комплексні обіди, ввічливе та якісне обслуговування, що обов'язково надасть Вам та Вашій родині лише позитивні емоції та враження. Велика ігрова зона для дітей: батутна арена на чотири секції, ігровий лабіринт на три яруси з гіркою, зона творчості та майстер-класів. Працює щоденно з 10:00 до 22:00. Доставка страв з 11:00 до 21:00.

Більше відгуків про заклад та контакти  тут.

 

"Мадагаскар"  (працює у воєнний час)

Мадагаскар – це місце, де можна повеселитися щиро. Тут знаходяться: найбатутніша арена, дві поролонові ями, дитячий скеледром, сухі басейни, дитяче кафе, в якому можна поласувати смачними стравами. Святкування дитячих днів народження у кімнатах. Працює з 11.00 до 19.00 у будні та з 11.00 до 20.00 у вихідні дні.

Більше відгуків про заклад та контакти  тут.

 

"KaZkA"  (працює у воєнний час)

Сімейний розважальний заклад запрошує дітей та їхніх батьків для цікавого проведення дозвілля. Величезний ігровий зал понад 250 м² (вул. Сахарова) обладнаний сучасними ігровими комплексами та 1300 м² на вул. Київська. Поки діти розважаються, батьки можуть перекусити та випити ароматної кави біля кафе. А для відзначення днів народження пропонуються банкетні зали.

1 рік. перебування – 70 грн., оренда зали – 700 грн. Працює щоденно з 12:00 до 21:00.

Більше відгуків про заклад та контакти  тут.

 

 

"The BEST KIDS"  (працює у воєнний час)

Розважальне сімейне кафе пропонує відпочинок та святкування будь-якої урочистої події вашої дитини: ігрова кімната, кімната PlayStation, аква-грим, аніматори, фотограф, дитяче та доросле меню, а також є можливість замовити страви додому. Працює щоденно з 10:00 до 21:00. Вартість години перебування 90 грн., 190 грн.-безлім. У разі святкування дня народження мінімальне замовлення 450 грн/дорослого.

Більше відгуків про заклад та контакти тут .

 

"Країна Мрій"  (працює у воєнний час)

Дитячий розважальний центр. До ваших послуг: 10+ ігрових зон атракціонів, сімейний ресторан, майстер класи, оформлення кенді-бару, послуги фотографа, доставка страв. Вартість вхідного квитка: у будні дні 210 грн., вихідні та святкові дні 250 грн., у будні до 12.00 та після 19.30 – 150 грн. Графік роботи: Пн: з 12.00 до 21.00, вт-нд: 10.00 до 21.00.

Більше відгуків про заклад та контакти тут .

 

"WOW"  (працює у воєнний час)

Дитяча ігрова кімната. Тут можна відсвяткувати дні народження та інші події. Великий вибір розваг для дітей різного віку: PlayStation 4 pro, лабіринт з батутом, ігри віртуальної реальності, аерохокей, дитяча кухня, шоколадний фонтан, аніматори. Святкування дня народження та інших свят 400 грн/година, погодинне відвідування 60 грн/година. Працює щоденно з 11.00 до 20.00.

Більше відгуків про заклад та контакти тут.

Автор статьи - "Колинец Валентина"

Лучшие статьи