Ідеї для відпочинку у Рівному для жителів та гостей міста

ТОП найкращих ідей для відпочинку та веселого вікенду самостійно, з друзями, коханими чи дітьми.

Идеи для отдыха в Ровно для жителей и гостей города

Рівне - це місто, яке може похизуватися не тільки своєю багатою історією та культурною спадщиною, а й безліччю цікавих місць, де можна провести час із користю та задоволенням. Якщо ви живете в Рівному або плануєте відвідати його найближчим часом, то обов'язково ознайомтеся з нашим оглядом ідей для відпочинку, який допоможе вам зробити ваше перебування в цьому місті незабутнім і насиченим. Ми зібрали для вас найцікавіші та найрізноманітніші варіанти відпочинку, які підійдуть як для сімейного відпочинку, так і для активного проведення часу з друзями.

 

Якщо ви любите фавну - Рівненський зоопарк

Один із найбільших в Україні, адже кількість тварин - близько 150 видів. Особливість даного зоопарку - велика територія площею 4,7 гектара у вигляді лісового масиву та старого фруктового саду. Щороку колекція лише збільшується, адже в зоопарку є всі умови для комфортного, безпечного і повноцінного життя будь-яких видів тварин. Основна функція зоопарку - збереження рідкісних видів та пропаганда природничих знань. Дуже часто у закладі проводяться тематичні свята, урочисте відкриття та закриття сезону. Кожен відвідувач може оформити Договір "Опіка над твариною" (суть у фінансовій допомозі конкретній тварині (перелік на офіційному сайті) з повним забезпеченням її харчових потреб). Також є проект "Добрі справи", за яким кожен охочий може допомогти зоопарку не фінансово, тобто, інвентарем. Тому, долучайтесь до благодійності, та обов'язково заходьте в гості до братів наших менших!

Орієнтовні ціни: 50 - 80 грн, є система абонементів та пільг.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Для любителів активних розваг - "Турбіна"

Знаходиться на території ТРЦ "Екватор", де є також каток та картинг, де ви зможете відчути себе справжнім гонщиком. У боулінг-клубі є 12 доріжок, на яких можна влаштувати  любительське змагання з друзями або взяти участь у місцевому ігровому турнірі. Також можна випити коктейлів та трішки відпочити від гри у барі. Додатково працює магазин зі спеціальним одягом та інвентарем для боулінгу для особливих любителів. Крім того, відвідувачі можуть пограти в американський чи російський більярд. Поїсти гості можуть у ресторані, в меню якого є великий вибір страв європейської та японської кухонь.

Орієнтовні ціни: 85-95 грн. Більярд - 70-80 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Якщо кортить помізкувати - Квест кімнати "Q-18"

У вас є всього 60 хвилин для того, аби знайти вихід. Тому, не зволікайте! Вас чекають завдання різного рівня складності з незвичайними головоломками. Не переймайтесь, вам достатньо елементарних шкільних знань та природної людської логіки, аби спробувати вибратись. В середньому кімнати розраховані на 2-4 чоловік. Можна зануритись у світ посіпак і допомогти їм запустити ракету на місяць, підтримати сили добра і захистити світ від таємничих карпатських чудовиськ у кімнаті "Секрет мольфара", розгадати таємницю, над якою досі ламають голови вчені всього світу, у кімнаті "Секрет Малевича", знайти таємні документи та вийти з "Каюти №18", спробувати свої сили в унікальній кімнаті з обмеженим простором - "Ліфт".

Орієнтовні ціни: 350-400 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Для тих, хто хоче справжньої командної гри - пейнтбол "Адреналін"

Чудова можливість спробувати себе у стратегічній грі, яка допоможе відчути вам справжній адреналін та зняти стрес. На вас чекає імітація справжнього бою та атмосфера суперництва, адже переможе та команда, у якій всі учасники зібрані й організовані справжнім лідером, яким можете стати саме ви! Поле бою знаходиться на території табору "Гайдамаки". Тут є все для цікавої та активної гри: щити, хатинки, оглядові башти, окопи. Крім звичайного сценарію "стінка на стінку", є досить оригінальні: "Камікадзе", "Охорона президента", "Партизани", "Хижаки" та "Кожен сам за себе". Всі учасники гри також можуть відпочити у зимових і літніх альтанках та поїсти смачного шашлика. Мінімальна кількість гравців - 8 чоловік.

Орієнтовні ціни: 240 грн (прокат спорядження). Кожні 100 куль - 100 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Якщо вам кортить поєднати приємне з корисним - розважально-оздоровчий центр "Підкова"

Справжній замок, який знаходиться майже в центрі міста. Особливістю закладу є те, що тут надають максимальну кількість можливих послуг для вашого задоволення. Зупинитись ви можете у комфортабельному готелі із всіма умовами для відпочикну, поверхи якого оформлені у європейському, східному та українському стилях. До вартості номерів входять сніданки (якщо замовити Люкс - додатково є послуга відвідування басейну). Поїсти можна у ресторані, в якому панує атмосфера середньовіччя. Кухня - європейсько-український ф'южн. Є літній майданчик та банкетні зали. У пабі можна спробувати хмільного пива, пікантних закусок та пограти у шашки з друзями. Улюбленим місцем відвідувачів є великий басейн довжиною в 20 метрів з надсучасною системою очищення. Тут проводять заняття по аквааеробіці, є гідромасажні установки. Також можна завітати у масажний кабінет, де є близько 15-ти різних видів масажу. Для любителів попаритись  - є сауна на 6 осіб з комфортабельною зоною відпочинку у якій розміщені м'які дивани та крісла, стіл для прийому їжі та столові прилади.

Орієнтовні ціни: Готель - від 700 грн., Басейн - 80 грн/год., Сауна - 250 грн/год на 6 осіб.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Для кіноманів - "Кінопалац Україна"

Якщо ваші вихідні збігаються з прем'єрою довгоочікуваного фільму - це чудовий варіант проведення вільного часу. Компанія пропонує послуги у багатьох містах України. Голові особливості - новітні технології, чудова акустика та комфортні зали. Оснащені приміщення сучасною 2D та 3D технікою та зручними кріслами, які дозволять повністю насолодитись переглядом хорошого кінофільму. Спеціально спроектований екран значно збільшує видимий простір. Діє приємна система цікавих розіграшів квитків. В кінотеатрі є допрем'єрний показ деяких фільмів.

Орієнтовні ціни: 80-100 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Команда сайту ТОП 20 бажає вам обрати для себе ідеальний варіант відпочинку у місті Рівне і відпочити душею й тілом. Адже гарно проведені вихідні - зпрорука продуктивного наступного робочого тижня.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті