ТОП 5 баз відпочинку міста Рівне

Інформація про ціни, умови, додаткові розваги та віддаленість від міста.

ТОП 5 баз отдыха города Ровно

Місто Рівне, розташоване в західній частині України, славиться своїми мальовничими місцями і безліччю баз відпочинку, які приваблюють туристів з усієї країни. Якщо ви плануєте відпочити в цьому місті, то обов'язково потрібно знати про найкращі бази відпочинку, які пропонують комфортабельні умови проживання, різноманітні розваги та доступні ціни. У цій статті ми розповімо про ТОП 5 баз відпочинку міста Рівне, які заслуговують на вашу увагу. Ми розповімо про ціни, умови проживання, додаткові розваги та віддаленість від міста, щоб ви могли вибрати найбільш підходящий варіант для свого відпочинку.

 

“Monte Carlo” (працює в військовий час)

Цей великий туристичний комплекс подарує чудовий відпочинок для вас та вашої родини. До ваших послуг невеликий сільський будиночок у швейцарському стилі - шале, у якому є чотири просторі спальні та три двоспальних просторих номери зі всіма зручностями, які розташовані прямо посеред лісу. Тому, за чистоту повітря можете не перейматись. Розслабитись ви можете у лазні та трішки оздоровитись у лікувальних чанах, де гостям пропонують унікальний чай на травах за старовинним рецептом. Вам пропонують також стрімкий трьохгодинний спуск на байдарках по річці Горинь, де ви отримаєте дозу адреналіну. Любителям активного відпочинку сподобаються велосипедні прогулянки. Влаштувати справжнє  застілля можна у альтанці за великим столом дастархан.Крім того, на території комплексу є кафе-бар, звідки можна замовити страви, алкогольні та безалкогольні напої. Для затятих рибаків тут пропонують ловити рибу у місцевій річці, де налічується близько 30 видів, насолоджуючись. Також тут знайдуть розваги і найменші, адже тут є укомплектований дитячий та спортивний майданчик, де можна пограти у бадмінтон, волейбол, настільний теніс, дартс.

Орієнтовні ціни: номери - від 450 грн\добу, альтанка - 80 грн з людини, шале - 3500 грн, сауна - 500 грн за 3 год, байдарки - від 100 грн за 1 год.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Saint-Tropez” (працює в військовий час)

База сімейного відпочинку, де ви зможете повністю розслабитись та відпочити від буденних справ. Недарма це місце має назву відомого французького курорту Сен-Тропе, адже тут дійсно райський відпочинок. Цей молодий заклад пропонує своїм гостям свіже та чисте повітря та можливість відпочинку на піщаному пляжі, можна взяти лежак чи парасольку. На території завжди прибрано, персонал і відвідувачі дбають про чистоту. Також тут є ресторан з європейською  та українською кухнею, де готують страви на мангалі та у печі. До того ж, тут створені умови для того, аби люди просто приїжджали зі своєю їжею та м’ясом і готували самі шашлик на мангалі, відпочиваючи при цьому біля водойми. Вас забезпечують усім необхідним, адже при оренді альтанки, вам дають мангал, вугілля, шампури, сітку. Аби було зручніше готувати, можна попросити ніж та дошку. Альтанки є для маленьких і великих компаній до 100 чоловік.Також тут є спеціально оснащені місця для риболовлі, що подалі від пляжу, аби гамір відпочивальників не заважав кльову. Є дитячий майданчик Проте ночівля тут не передбачена.

Орієнтовні ціни: 50 грн - вхід на пляж, 100 грн - оренда альтанки.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Beermudy сlub” (працює в військовий час)

Заміський клуб сімейного типу. Територія тут облаштована спеціально для веселого і цікавого відпочинку для всієї родини. До послуг відпочивальників є навіть штучна водойма - озеро, можна позасмагати на дерев’яних шезлонгах, що розташовані довкола. Ця вся краса знаходиться прямо посеред соснового лісу, повітря якого не тільки чисте і свіже, а й цілюще. У цьому місці дуже часто проводять різні тусівки, вечірки та святкування. Посидіти можна у альтанках, які є як для малих компаній (2-10 людей), так і для великих до 70 осіб. У вартість альтанки входять дрова, мангал, шампури, сітки, казани. Є спеціально облаштований спортивний і дитячий майданчики, можна пограти у волейбол. Із варіантів активного відпочинку є риболовля та катання на велосипедах лісом. Із доволі екзотичних розваг пропонують прокат квадроциклів. Повністю розслабитись можна у бані. Продукти для застілля радимо брати з собою, адже тут немає власної кухні, а працює лише кафе-бар з алкогольними і безалкогольними напоями, закусками. Переночувати тут можна у комфортних маленьких будиночках.

Орієнтовні ціни: номери - 200 грн, альтанка - 50-80 грн (залежить від того, скільки людей там будуть відпочивати).

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Сокіл” (працює в військовий час)

Мисливсько-спортивний комплекс, що розташований прямо у екологічно-чистому краї Українського Полісся. Це місце обов’язково сподобається любителям активного відпочинку, мисливцям, рибакам та стрілкам. До ваших послуг пропонують комфортабельний готель з двомісними номерами: два номери з великим двоспальним ліжком, та три з односпальним, поруч - ставок та гойдалки. У готелі є стандартне 3-разове харчування. Якщо хочете спробувати щось незвичне, то можна відвідати оригінальних страв з дичини у кафе “Сокіл”, різних десертів, рибу та багато чого іншого. На території комплексу є спеціальний барбекю-парк, де з 26-ма альтанками з мангалами, які розраховані на відпочинок від 2 до 100 осіб. Можете постріляти на спеціальних площадках (стендова стрільба, компак-спортинг) у тарілки, також є практична стрільба з пістолета, рушниці та карабіну. Якщо вам кортить командної гри, фахівці організують незабутній пейнтбол у вигляді багаторівневої фортеці, що обов’язково сподобається любителям чітких тактик і стратегій. Тут працює і кінний клуб, де можна поїздити верхи на майданчику або в лісі, сфотографуватись із твариною, влаштувати прогулянку на кареті. З 1 червня кожного року стартує сезон риболовлі, можна ловити рибу у чотирьох штучних водоймах. Також є індивідуальне та групове полювання на муфлона, косулю, кабана, благородного оленя, зайця, хутрових тварин та пернатих. Ще тут є велопрокат та лазня.

Орієнтовні ціни: альтанки, компак-спортінг - 400-800 грн,  пейнтбол - 150-200 грн (обладнання) +1000 грн, прогулянки верхи - 400-700 грн, готель - 700-2000 грн, велопрокат - 70 грн, лазня - 400 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Zanzibar” (працює в військовий час)

Це місце ще називають сучасним модним відпочинковим комплексом, де є все для вашого приємного дозвілля. Незабутні краєвиди подарує вам річка Горинь, що протікає неподалік. Для святкування вам запропонують великий банкетний зал та обов’язково допоможуть з організацією. Відвідувачі можуть користуватись великим басейном 21х6 метрів, поряд є шезлонги, парасольки, душові та роздягальні. У випадку, якщо ви, або ваша дитина не вміє плавати, то можна взяти в оренду нарукавники, круги, матраци. На території є альтанки різних розмірів для компаній до 18 чоловік, до яких в комплекті йде мангал. Окремо можна взяти в оренду шатро, будиночки для ночівлі. Перекусити можна у місцевому кафе, де в меню є піца, закуски, холодні страви, десерти та інше. Із розваг для дітей тут пропонують батут, ігровий майданчик та велику надувну гірку. У свою чергу, дорослі можуть пограти у волейбол та футбол на полі. У перспективі тут мають бути ще великі сімейні будиночки з власною кухнею на першому поверсі і спальнею на другому. На зимовий період мають облаштувати роботу бані та чанів.

Орієнтовні ціни: на вихідні дорослі - 200 грн, діти до 14 років - 100 грн, у будні дні - дешевше. Найбільша альтанка - 1000 грн, середня - 600 грн, маленька - 300 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Загалом, бажаємо вам віднайти те місце, де ви зможете добре відпочити і отримати максимум гарних вражень та позитивних емоцій!

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті