Українські джакузі: де є чани на Рівненщині?

ТОП баз відпочинку, де ви зможете спробувати цікаву та оздоровчу процедуру купання в карпатському чані.

Украинские джакузи: где есть чаны на Ровенщине?

Купання в чанах - досить популярна процедура на сьогодні. Першими місцями, де почали з’являтись чани були карпатські курорти. Проте, враховуючи широкий попит, ця послуга почала з’являтись у багатьох СПА-комплексах та базах відпочинку різних областей, зокрема і на Рівненщині.

 

“Гуляй хата”

Розташування: с. Хотин Березнівського району.

Про заклад: тихе і затишне місце для відпочинку тіла та душі. На території цієї бази відпочинку є два будиночки зі всіма зручностями на березі озера з верандою. В кожному будинку може ночувати до 4 осіб. Також тут є великі альтанки з освітленнями, барбекю зона. Можна покататися на катамаранах. До того ж можна попаритись у російській лазні. Навкруги надзвичайно красиві пейзажі.

Детальна інформація: на базі є великий чавунний чан ємністю в 2 тисячі літрів, який розрахований на вісьмох осіб. Дно вистелене справжніми річковими камінцями, що забезпечує правильну температуру дна і додатково є масажем для ніг. Біля казана є штучна дубова ополонка з холодною водою. Поряд розташована кімната з диваном, велика дерев’яна гойдалка і вежа для огляду місцевості, з якої ви зможете насолодитись прекрасними краєвидами.

Ціни: 200 грн - 1 година.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Ла БаньЯ”

Розташування: с. Обарів Рівненського району.

Про заклад: банно-оздоровчий комплекс, який пропонує своїм гостям в першу чергу отримати релакс та насолоду завдяки лазням. Інтер’єр оформлений за кращими традиціями типової лазі, де особливого комфорту та атмосфери надає духмяне сіно. Відвідувачів пригощають справжнім карпатським чаєм. Тут є зала відпочинку зі столом, телевізором та м’якими диванами. Є великий басейн, купіль та відро-водоспад. У комплексі працює кухня, тому можна замовити домашні європейські та українські страви.

Детальна інформація: у спеціальній залі є два чавунні чани, один з яких розрахований на компанію до 6 осіб. У кімнаті також є лежак та штучна ополонка з прохолодною водою. Поки ви будете релаксувати, вам запропонують карпатський чай та бублики. Питна та мінеральна вода, мед у комплексі безкоштовні.

Ціни: 800 грн - дві години, за третю годину - ще 200 грн. Інший чан - 600 грн за дві години та 150 грн за третю годину.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Софія”

Розташування: с. Велика Омеляна Рівненського району.

Про заклад: готельно-ресторанний комплекс, який також пропонує оздоровчі СПА-процедури. Відвідувачам пропонують 40 різних номерів різних цінових категорій зі всіма зручностями. На території знаходиться великий ресторан, оформлений у скандинавсько-українському стилі, де пригощають стравами європейської кухні, є гриль-меню. До того ж, на базі комплексу працює тенісний клуб “Софія СТАР”, є корти з ґрунтовим та трав’яним покриттям. Для відпочинку є класична російська лазня та турецька лазня “хамам”

Детальна інформація: тут є чавунний чан на веранді, який зроблений по моделі чану, де відпочивала колись сама красуня Клеопатра. Можливо саме в цьому і є секрет її краси та молодості. До води додають молоко та екстракти валеріани і лаванди, що чинить омолоджувальний ефект та робить шкіру гладкою та ніжною. Поряд є невеликий басейн з прохолодною водою та гамак.

Ціни: 350 грн за 1 годину.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут

“Воронуха”

Розташування: село Щекичин Корецького району.

Про заклад: першою особливістю цієї бази активного відпочинку є те, що вона знаходиться прямо посеред лісу біля озера, тому на вас чекає свіже повітря та мальовничі краєвиди. На території є сім будиночків місткістю від 3 до 7 людей (можна і більше, але треба додатково оплачувати), є великі альтанки. Ресторан “Корчма” пропонує гостям смачні українські страви. З активного відпочинку є більярд, прогулянки лісом на велосипедах, рибалка, також можна взяти на прокат катамарани та човен. Попаритись можна в російській лазні. Екзотична пропозиція - сон на вуликах.

Детальна інформація: на веранді є великий чавунний чан, у якому можуть поміститись 5 осіб. Особливість чанів під відкритим - особливий ефект за рахунок різниці температур і пари, яка виникає, та прохолодне свіже повітря. Персонал запропонує карпатський чай.

Ціни: 200 грн за 1 годину.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Отож, заклад обрано, тепер пропонуємо для вас декілька простих правил купання задля вашої безпеки:

  • Якщо у вас є якісь хронічні хвороби, перед відвідуванням чану обов’язково проконсультуйтесь зі своїм сімейним лікарем.
  • Перед відвідуванням проконсультуйтесь з адміністратором на рахунок добавок, якими збагачують воду, у випадку, якщо у вас є на щось подібне алергія (хвоя, трави)
  • Не можна купатись вагітним та людям у стані алкогольного сп’яніння.
  • Обов’язково уточнюйте, чи змінювали воду після попереднього купання.
  • Купайтесь лише з перевіреними людьми, перед процедурою потрібно обов’язково прийняти душ.
  • Перед процедурою зніміть всі металеві прикраси, адже метал має сильну теплопровідність.
  • Не перегрівайтесь! Робіть кілька заходів тривалістю 10-15 хвилин, між якими занурюйтесь у прохолодну воду (як у лазні).

Бажаємо вам отримати бажане оздоровлення, порцію релаксу та лише позитивні емоції. 

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті