Огляд найкращих місць, де можна скуштувати бургерів у Сумах

Заклади міста Суми, де ви зможете скуштувати культові бургери від найпрофесійніших шефів та знайти для себе той довершений смак, за яким ви обов’язково захочете повернутись.

Обзор лучших мест, где можно попробовать бургеры в Сумах

Бургери - автентичні гастрономічні символи класичної американської культури, адже це дійсно ті страви, які відразу спадають на думку, при згадці про кухню заморських штатів. Віднедавна, ця страва стала справжнім культом, адже почали відкриватись заклади швидкого харчування на кожному кроці. Та не слід вважати бургер виключно як елемент фаст-фуду, адже його можна помітити й у меню дорогих ресторанів. У ХХІ ст. почали відкриватись заклади, які позиціюють себе виключно як місця, де можна скуштувати бургерів.

 

"Verde by La Spezia"

Просторий ресторан в самому центрі Сум, який працює також і в форматі бургер - пабу. Подають страви української, мексиканської, французької, італійської, американської, азіатської, японської, грузинської, вегетаріанської кухонь.

Інтер’єр: виконаний у стилі затишного лофту. Особливої вишуканості надає кубічна дерев’яна конструкція на стелі та куточок живих рослин. Оформлення не перенасичене зайвими елементами декору.

Меню: гості можуть скуштувати "Beef burger" з яловичою котлетою, огірками, синьою цибулею, томатами та унікальним огірково-вершковим соусом, також є його сирна варіація - "Cheese burger" з чедером. Курячий "Kentucky" готують з салатом Лолло Біонда, цибулею, томатами та сметанн0-гірчичним соусом, рибний "White fish burger" з філе риби масляни та соусом тартар. Також є досить оригінальні бургери, зокрема "Голий", в якому замість булки використовують листя салату і додають соус із білих грибів. Варто спробувати "Pestorella" з соусом песто та моцарелою, "Arizona" з кисло-солодким соусом, рваною свининою, морквою та карамелізованою цибулею, "Nach Nacho" з філе свинини та філадельфією. Чорні бургери готують з яловичиною, беконом, яйцем та огірками ("Enzo Ferrari"), філе лосося, філадельфією, водоростями чука і часниково-горіховим соусом ("Monterey"), тигровими креветками, салатом Лолло, томатами, цибулею і тартаром ("Gamberi burger").

Орієнтовні ціни: 40-110 грн.

Доставка: 45 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут

 

"Best burger"

Заклад швидкого харчування, який знаходиться у ТЦ "Мануфактура". Це саме те місце, де просто і швидко можна підкріпитись після виснажливого шопінгу, або прийти у компанії кращих друзів і весело й смачно провести час. У меню - страви європейської, грузинської та американської кухонь. Головна особливість - демократичні ціни.

Інтер'єр: виконаний у сучасному постмодерному стилі, ефектно гармоніює з дизайном самого ТЦ. Надзвичайно круто виглядаю яскраві стільчики, які так і змушують затриматись у цьому закладі і скуштувати фірмових страв.

Меню: є класичний гамбургер з якісною м'ясною котлетою із м'якою булочкою, до якого додають цибулю та маринований огірок, приправляється кетчупом та американською гірчицею. Також можна скуштувати чізбургер з однією або двома скибочками сиру чедер ("Чізбургер" і "Дабл Чізбургер"), "Біг Бест" для любителів поїсти, адже він включає хрустку запечену на грилі скибочку бекону, куряче філе, свіжий салат, помідори та майонез з кетчупом, "BBQ" бургер готують із натуральної свинини, підсмаженого бекону, синьої цибулі, томату та маринованого огірка. Пропонують "Фіш бургер" із рибним філе, смаженим у паніруванні, з соусом тартар і сиром чедер. До бургерів можна замовити колу та картоплю фрі.

Орієнтовні ціни: 25 - 63 грн.

Доставка: 45 грн (доплата за віддалені райони).

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"Grill Pub"

Велика мережа гриль-ресторанів, що має заклади по всій України, і Суми - теж не виключення. В залі знаходиться справжній гриль-барбек'ю з натуральним вугіллям, де на очах відвідувачів створюють справжні шедеври кулінарії. Готують в ресторані лише зі свіжого м'яса, яке не піддається попередньому замороженню. У Сумах заклад знаходиться на 2 поверсі ТЦ "Мануфактура"

Інтер'єр: сучасний класичний лофт, у якому поєднались натуральні елементи дерева, металу та живі рослини, які прикрашають бар. Дизнайн помітно відрізняється від навколишнього інтер'єру ТЦ, тому це створює ілюзію окремого простору, що надає закладу затишної атмосфери.

Меню: всі бургери з крафтовими карамелізованими булочками. Є "Гранд гамбургер" із комбінованою свино-яловичою котлетою, свіжими томатами, маринованим огірком, салатом, червоною цибулею французьким соусом та кетчупом. Сирна варіація - "Гранд чізбургер" з тостовим сиром. Подають також курячий бургер "Чікен", "Джек Деніелз" з яловичою котлетою, тостовим сиром, свіжими томатами, карамелізованою червоною цибулею, маринованими огірками та фірмовим соусом "Джек Деніелз", "Оріджинал гриль" з свино-яловичою котлетою, часниковим соусом, та фішкою - баклажаном, печерицями, перцем, цибулею та помідором на грилі. Для гурманів є "Біф прайм" з пікантним вершково-гірчичним соусом і яловичою котлетою, бургер з індичою котлетою. В закладі готують чорні бургери.  Також є широкий вибір напоїв, страв з м'яса.

Орієнтовні ціни: 40-80 грн.

Доставка: 45 грн (доплата за віддалені райони).

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"Стріха"

Чудовий сімейний ресторан, який позиціює себе як парк відпочинку та дозвілля. Особливостями є те, що тут є багато альтанок на території, сцена, де проводяться вечори живої музики та анімаційні програми для дітей. Заклад розміщений на березі річки, що дозволяє влітку насолоджуватись улюбленими стравами і прекрасними краєвидами водночас. Часто проводять тематичні вечори різних кухонь світу.

Інтер'єр: заклад оформлений у досить стриманому стилі, немає зайвих декоративних елементів. Великі вікна розширюють простір, затишку надає дерев'яне оздоблення стін. У великій альтанці також є справжній камін, що створює теплу домашню атмосферу. 

Меню: тут можна спробувати "Гриль бургер" з яловичиною, овочами гриль (баклажан, гриби, помідор, цибуля), сиром чедер, листям салату та соусом Цезар, "Гавайський бургер" з соусом тартар, курячою котлетою, ананасом. Для любителів пікантних смаків пропонують "Техаський" з беконом, котлетою, маринованим огірком, помідором та пікантним авторським соусом "BBQ". Також є класичний сирний "Чізбургер" з котлетою, кетчупом, майонезом, огірком, томатом та сиром Чедер. Окремої уваги заслуговує фірмовий "Стріха" з котлетою соусом "чилі-лайм", шинкою, томатом, листям салату та сиром Чедер. Також в меню є широкий асортимент піц, суші. 

Орієнтовні ціни: 70 - 80 грн.

Доставка: 45 грн (доплата за віддалені райони).

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"PochaДим"

Затишний заклад, що в центрі міста, де можна приємно відпочити у дружній компанії, перекусити, розслабитись, попиваючи освіжаючий коктейль та покурити ароматний кальян. Також у закладі можна скуштувати апетитні бургери та насолодитись їх довершеним смаком. Символ закладу - ігуана, яка також має своє окреме місце в залі.

Інтер'єр: приємну лаунж-атмосферу створює оформлення у стилі лофт, м'яке освітлення різних відтінків. Підкреслює це все пастельна кольорова гама та насичений коричневий колір. Заклад доволі просторий.

Меню: подають класичні бургери з котлетою, салатом айзберг, цибулею, томатом та соусом. Є і чізбургери з чедером. Родзинкою закладу є фірмові двоповерхові бургери. Подаються бургери з картоплею фрі та кетчупом. Також подають делікатес - бургери зі справжнім лососем і спеціальним секретним соусом. Для любителів курятини, пропонують "Чікенбургер" з соусом Цезар. В закладі подають багато закусок, українських і європейських салатів, основних страв, які поєднують у собі кухні різних культур світу.

Орієнтовні ціни: 62 - 80 грн.

Доставка: 45 грн (доплата за віддалені райони).

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті