10 перевірених часом та відгуками тернопільських ведучих

Список найвідоміших ведучих з цінами та переліком послуг.

10 проверенных временем и отзывами тернопольских ведущих

Ведучий на весілля, дні народження, ювілеї - це серце, основа всього механізму свята. Вдало підібраний ведучий – це 90 відсотків успіху події. Бути просто хорошим ведучим з «підвішеним язиком» недостатньо. Ведучий - це артист! Який повинен вміти перевтілюватися в запропоновану йому роль, залучати всіх гостей в той самий процес, який називають святкуванням. Ну а якщо хтось втомився, то ведучий не буде нав'язуватися, але при цьому не обділить його увагою.

Тут контакти тернопільських ведучих, які допоможуть створити незабутнє свято. Читайте відгуки та пишіть про свої враження, діліться з іншими користувачами - їм вони будуть дуже корисними! 

 

Ведучий Роман Балич

Контакти та відгуки тут.

Енергійний, харизматичний, шоу-мен гарантує драйв, гумор та позитив та вашому святі. Професійний підхід, гнучкість у нестандартних ситуаціях, вміння відпрацьовувати до останнього.

Вартість проведення заходу/ від 12 000грн.

 

Сергій Фаля & Юрій Мікоф

Контакти та відгуки тут.

Артистизм, професіоналізм і дотепний гумор гарантують незабутнє проведення урочистості.  Це не тільки ведучі але й івентори, які можуть  допомогти замовнику в організації свята з нуля.

Перед тим як озвучити ціну замовнику уточнюється багато нюансів: тематика заходу, місце проведення, кількість гостей, таймінг  тобто розпорядок по часу, визначення дати та дня.

Вартість проведення заходу/ від 10 000грн.

 

Ведуча Ксеня Кічак

Контакти та відгуки тут.

Ведуча весіль, церемоній одруження та найважливіших подій, співачка. Досвід роботи на радіо та телебаченні. Ваше свято буде проведено легко та стильно, невимушено та душевно.

Вартість проведення заходу/ від 10 000грн.

 

Ведучий Тарас Миколайович

Контакти та відгуки тут.

Пропонує безліч варіантів святкування на вибір (в тому числі й проведення подій на англійській), детально обговорюється весь сценарій проведення свята і врахування всіх побажань, вся робота виконується на професійному рівні у команді з кращим звукорежисером, ді-джеєм та якісною апаратурою.

 Вартість проведення заходу/ договірна.

 

Ведуча Ната Бенч

Контакти та відгуки тут.

Ведуча, якій довіряють проведення важливих та визначних подій.
Творчий підхід до справи, тонкий гумор, почуття такту, невимушене спілкування. Вишукано, весело та легко. Без банальності, вульгарності та віршів. 75 відсотків того, що буде відбуватися на святі, Ви та Ваші гості будуть бачити вперше!

Вартість проведення заходу/ від 10 000грн.

 

Ведучий Андрій Човган

Контакти та відгуки тут.

Не стандартний підхід, оригінальність та яскравість забезпечені на будь-якій церемонії.  За плечима робота з такими зірками світової та Української естради як: In-Grid (Італія), Timati (Росія), Tom Boxer & MORENA (Румунія), Fly Project (Румунія), КУЗЬМА СКРЯБІН (Україна), Іван Дорн (Україна), Green Grey (Україна), The HARDKISS (Україна), Kishe (Україна), співачка Альоша (Україна), група А.Р.М.И.Я (Україна), Гарік Бірча "ВІТАЛЬКА"(Україна), Влад Дарвін (Україна), Дядя ЖОРА (Comedy Club UA), теле проектом ДУРНЕВ +1 (Україна телеканал ТЕТ), Олег Кензов (Україна) та іншими.

Вартість проведення заходу/ договірна.

 

Ведучий Юрій Дзюла

Контакти та відгуки тут.

Оригінальний сценарій, цікаві конкурси та стиль проведення весілля, корпоративу, ювілею та інших урочистих подій. 16 років в event-індустрії, організація весілля під ключ.

Вартість проведення заходу/ від 11 000грн.

 

Дует Рижий Та Яскевич

Контакти та відгуки тут.

Ведучі на весілля, день народження, ювілей, корпоратив, випускний та інші святкові події. Дует є переможцями шоу «Розсміши коміка» та учасниками «Ліги сміху», тому гості вашого свята сумувати точно не будуть.

Вартість проведення заходу/ договірна.

 

Ведучий Віктор Гевко

Контакти та відгуки тут.

Капітан команди V.I.P Тернопіль "Ліга сміху". Трьох разовий переможець шоу "Розсміши коміка", автор та актор скетч шоу "Країна У", учасник проекту студії 95 квартал "Бійцівський клуб". Нові авторські конкурси, гумор і величезний досвід проведення святкувань та заходів високого рівня. Працює також в дуеті з Танею Песик.

Вартість проведення заходу/ від 20 000грн.

 

Студія «Weekend»

Контакти та відгуки тут.

Досвід проведення різноманітних заходів (від презентацій відомих брендів до відкриття нових розважальних центрів) дозволить зробити ваше свято мега подією. Як справжні гумористи зарекомендували себе по всій Західній Україні, де ставали неодноразово переможцями. Участь у телевізійному проекті "Розсміши коміка".

Вартість проведення заходу/ від 3 000грн.

Автор статті - "Колінець Валентина"

Найкращі статті