Місця ранкової кави у Тернополі

Хтось не може жити без чашки чорної кави, дехто полюбляє випити еспресо, хтось віддає перевагу філіжанці фраппе під час робочої перерви. Огляд закладів, де можна випити смачної кави.

Места утреннего кофе в Тернополе

Тернопіль - місто, яке славиться своєю красою, затишком і гостинністю. І, звісно ж, не можна не згадати про те, що тут можна посмакувати смачною та ароматною кавою. Ранкова кава - це не просто напій, це настрій, який допомагає почати день із гарним настроєм. У цій статті ми розповімо про найкращі місця, де можна випити смачної кави в Тернополі.

 

Магазин-кав’ярня «СКАВАРІДКА»

Контакти та відгуки тут.

Магазин кави від виробника і водночас кав’ярня. Це означає, що свіжосмажене зерно завжди наявне в продажу. Якість кави – головне, наголошують в закладі. Виробники контролюють увесь шлях кави: від вибору зеленого зерна до приготування вашої кави в чашці. В магазині кави/кав’ярні працюють лише з 100%-ю арабікою. Основна позиція - «Гондурас Високогірний» – це візитівка закладу, бо ця кава подобається багатьом. Має гарний баланс кислинки і гірчинки. Це тверде зерно, росте на висоті від 1200 м. Основна характеристика смаку – поєднання характеристики чорного шоколаду і приємна цитрусова кислинка.

Також тут пропонують до кави еклери, і непрості, а авторські. Приготовані лише з натуральних продуктів із різними начинками, і з великою любов’ю прикрашені вручну. Оригінальний інтер’єр, а також незмінна висока якість кави і десертів не залишить вас байдужими.

 

Кав'ярня-кондитерська «КолЄжанка»

Контакти та відгуки тут.

Тут вам пропонують відбірну елітну арабіку, обсмажену майстрами, які займали призові місця на чемпіонатах світу, каву в джезві, яка готується на пісочку, трав’яні чаї, які мають європейський сертифікат органічної продукції і витончений смак. Кондитерські вироби з натуральних інгредієнтів та веганські десерти. Часто проводяться різноманітні кулінарні майстер-класи. Все, що пропонує кав’ярня  ви можете як скуштувати на місці, так і взяти з собою. Ваше замовлення запакують в оригінальну крафтову упаковку, яка додатково підкреслить елегантність та смак того, що в середині.

 

Кав’ярня «Карма Кава»

Контакти та відгуки тут.

Філософія закладу - «розмовне» кафе, де можна прийти, випити кави і ще годину, наприклад, провести в закладі просто спілкуючись. Великі порції кави з собою, і взагалі можливість вибору – 200, 300, 500 мл. об’єму. Цукор, трубочки, кришечки для паперових стаканів забезпечують зручність вживання кави надворі. Американська кавоварка  дає можливість зробити густий, насичений, збадьорюючий напій, що робиться за спеціальною технологією, а не розбавлене водою еспрессо. Ще  тут готують каву «по-японськи». Це метод поступової ручної заварки кави, що популярний в Єпропі, США і надзвичайно популярний в Японії. Також слід відмітити смачну випічку. І чудову добірку журналів та книжок на читацькій полиці закладу.

 

Кав’ярня на Валовій

Контакти та відгуки тут.

Велика кавова карта містить різні коктейлі на основі австрійської кави Julius Meinl. Візитівкою закладу є фірмова кава з «легкими нотками алкоголю», кава по-єврейськи та кава по-тернопільськи. Можна брати каву з собою. В основному меню представлені європейські десерти. Фірмові частування: млинці від шефа з трояндою, штрудель. Оригінальний інтер'єр витриманий в австро-угорському стилі та гармонійно доповнений антикварними предметами.

 

Кав'ярня «Star Cofee»

Контакти та відгуки тут.

Тут вас здивує великий вибір кави. Є з кофеїном та без нього, гіркувата та з кислинкою, з молоком чи чорна як ніч, на основі зеленого чаю (так зване японське латте) та пряне латте з корицею і іншими прянощами… В асортименті – понад 30 сиропів, які зроблять кавовий напій неповторно смачним. Двомовне меню написане на великій дошці. До напою можна і пригоститись солодким творінням однієї із чотирьох пекарень, які щодня привозять сюди свіжі смаколики – печиво, кекси, тортики, тістечка.

 

Кав'ярня «Cat Cofee»

Контакти та відгуки тут.

Заклад пропонує широкий асортимент кавових напоїв, які не залишать байдужим навіть любителів чаю. Адже окрім чисельних видів лате (імбирне, шоколадне, карамельне, кокосове, м’ятне, ванільне, полуничне, чилі, диня, айріш) кавові майстри зроблять японське лате, яке готується на японському чаї матча та молоці.

Для фанатів строгої кави – еспрессо, американо, еспрессо мак’ято. Також можете спробувати РАФ-каву та каву Flat white, що є особливістю кав’ярні. Капучіно, какао, гарячий шоколад за бажанням можна прикрасити, корицею та будь-якими прянощами на ваш смак.

Автор статті - "Колінець Валентина"

Найкращі статті