Посидіти за келихом літніми вечорами - відкриті тераси в Тернополі

Тернопільські кафе й ресторани почали облаштовувати веранди для прийому гостей. Пропонуємо вашій увазі популярні заклади серед тернополян та гостей міста з літніми терасами.

Посидеть за бокалом летними вечерами - открытые террасы в Тернополе

Літо - це час, коли ми хочемо проводити більше часу на свіжому повітрі, насолоджуватися теплими вечорами і приємною компанією. І що може бути краще, ніж посидіти за келихом вина чи коктейлю на відкритій терасі? У Тернополі є безліч закладів, де можна провести літній вечір у затишній атмосфері та насолодитися прекрасним краєвидом міста. У цій статті ми розповімо про найкращі відкриті тераси Тернополя, де можна відпочити та насолодитися літніми вечорами.

 

Пивоварна ресторація "Ковчег"

Контакти та відгуки тут.

Багато пива та багато м'яса – ось основний девіз цього закладу! Ресторан-пивоварня  пропонує гостям страви європейської кухні. Також славиться своїм фірмовим пивом. У підвальному приміщенні ресторану цілодобово працює  броварня, в якій вариться ексклюзивне крафтове пиво з якісного німецького солоду. Заклад ідеально пристосований для відпочинку з дітьми. На другому поверсі “Ковчегу” розташована безпечна дитяча кімната, в якій найменших відвідувачів завжди чекає турботлива та уважна няня. Окрім цього, на території ресторану є унікальна равликова ферма та невеличкий звіринець, де завжди буде цікаво малечі.

 

Піцерія "Маяк"

Контакти та відгуки тут.

Фірмові пригощання – піца "Маяк" з беконом і грибами, мікс ковбасок власного виробництва «Від Ігоря», м'ясне плато. У меню представлені європейська, італійська та українська кухні.

Акцент зроблений на різноманітності тонкої піци. Безкоштовна доставка страв по всьому місту. Заклад підходить для відпочинку як великих компаній, так і з дітьми, адже тут є спеціально обладнана дитяча кімната. З літньої тераси відкривається неймовірний краєвид на Тернопільське озеро.

 

Ресторан "Оскар"

Контакти та відгуки тут.

Ідеально підходить для святкування урочистих подій та відпочинку в дружній компанії. Стильний інтер’єр, вишукана різноманітна кухня, ексклюзивні кальяни, привітний персонал та жива музика не залишать нікого байдужим. Акцент зроблений на м'ясних стравах, приготовлених у тандирі. Фірмові пригощання – сирний суп, карпачо з язика, кутаби з різними начинками.

 

Кафе-бар "Сабантуй"

Контакти та відгуки тут.

У розпорядженні гостей кафе-бару дві затишні зали, які займають верхній і нижній рівні закладу. Інтер'єр виконаний у пісочній палітрі та витриманий у лаконічному сучасному стилі. Відвідувачів пригощають традиційними стравами європейської та кавказької кухонь. Акцент зроблений на фірмових стравах з м'яса, овочів і риби, приготованих у тандирі. Жива музика під замовлення та у вихідні дні.

 

Ресторанний Комплекс "МАКСИМ"

 Контакти та відгуки тут.

 Інтер'єр у стилі сучасної класики оформлений в кремових відтінках і доповнений скульптурами в стилі Ренесанс. Гостям пропонують класичні європейські страви в авторській подачі шеф-кухаря, серед яких є фірмові: фрікасе з телятини, запечена качка, стейк  по- швейцарськи. Тут ви можете насолодитися ранніми сніданками, провести ділову зустріч, романтичну вечерю. А з літньої тераси відкривається мальовничий краєвид на Тернопільський став.

 

Пивний ресторан  "Файне місто"

Контакти та відгуки тут.

У розпорядженні гостей основний зал, концерт-хол, сцена і танцмайданчик. У меню представлена ​​європейська кухня, акцент зроблений на пивних закусках. Фірмові страви: деруни «Панські», м'ясна тарілка, чеські крокети, медальйони з телятини, стейки. У барі пригощають різними сортами розливного пива. Часто влаштовують спортивні трансляції, тематичні вечірки та виступи ді-джеїв.

 

Кафе "Лампа"

Контакти та відгуки тут.

Лампа - це трьохповерхове щоденне кафе як для ділових так і для романтичних зустрічей. Творчий підхід до інтер'єру, фотозона, різноманітне меню на будь-які вподобання та ігрова кімната для діток. Також заклад ззовні облаштований дерев'яними лавками для бажаючих спостерігати життя міста за горнятком ароматної кави на свіжому повітрі. Працює доставка піци та суші по місту.

 

Ресторан "Мамонт"

Контакти та відгуки тут.

Інтер'єр закладу в етнічному стилі. Меню містить популярні європейські та українські страви. У барі пригощають фірмовим пивом, звареним на пивоварні під Тернополем. Вечорами в ресторані проходять живі концерти. Тут не тільки можна приємно провести час з друзями, випити фірмового пива та кави власного обсмажування, а й дуже весело та цікаво організувати день народження чи весілля, влаштувати власну закриту вечірку.

 

Ресторан "Шинок"

Контакти та відгуки тут.

Ресторан включає дві просторі зали, невелику сцену, літню терасу з мальовничим краєвидом на ставок та дитячий майданчик. Гостям пропонують страви традиційної української кухні, серед яких є фірмові: бігос, гостра свинина в томаті "Метаума", яйця з овочами "Чакчука". Вечорами в ресторані виступають музичні колективи.

 

Кафе "Барбареско"

Контакти та відгуки тут.

Просторий зал та невеличка літня тераса, відокремлена від дороги зеленими насадженнями,  заклад пропонує своїм гостям смачні страви, оригінальні напої та затишну атмосферу, в якій приємно проводити час з друзями.

Меню включає американську кухню, декілька видів гамбургерів, італійську піцу, японські суші, та багато різноманітних алкогольних і безалкогольних напоїв.

 

Ресторан "Водограй"

Контакти та відгуки тут.

Заклад складається з декількох бенкетних залів, кожен з яких вміщує від 60 до 200 персон, а також у розпорядженні гостей дві окремі віп-зали.

На літній терасі обладнані дерев'яні альтанки з мангалами. Інтер'єр ресторану-бару оформлений у стилі сучасної класики - кремові, пісочні й насичені шоколадні відтінки, елегантні меблі, білосніжні скатертини, колони, повітряний текстиль. Меню містить асортимент салатів, холодні й гарячі закуски, перші страви, основні м'ясні й рибні страви, гарячі сковорідки, асортимент пивних снеків, піцу на тонкому тісті, десерти.

 

Ресторан "Хутір"

Контакти та відгуки тут.

Ресторан являє собою двоповерхову будівлю, в якій розташовані чотири бенкетні зали та VIP-зал. На просторому літньому майданчику розміщені кілька дерев'яних альтанок. Інтер'єр закладу витриманий у класичному стилі. Гостей пригощають традиційними стравами європейської, східної та української кухонь. Акцент зроблений на м'ясних і рибних стравах, приготованих на мангалі. Є спеціальне бенкетне меню. Щовечора в ресторані виступають музиканти.

 

Піцерія "Scorini"

Контакти та відгуки тут.

У меню гостям представлені популярні європейські та італійські страви. Фірмове частування - неаполітанська піца з різними варіантами начинок. Вранці готують комплексні сніданки, а в обідній час подають бізнес-ланчі. У карті напоїв акцент зроблений на асортименті кавових коктейлів. Для дітей є спеціальна ігрова зона. Можлива доставка страв.

Автор статті - "Колінець Валентина"

Найкращі статті