Рейтинг антиподарунків до дня козацтва

Як не прогадати і не отримати жорстоку помсту на 8 березня? Читайте далі!

Рейтинг антиподарков ко дню козачества

Кружка, келих, рулетка з рюмками та тому подібне. Так, іноді (хоча і це  зовсім не актуально), ми можемо зрадіти гарній філіжанці, що міняє колір чи має ще якісь мімішні приколи. Але для хлопців це не варіант. І не варто жалітися подругам, що “знову він зі своїми пацанами зависа ” коли ж сама йому даруєш рулетку з рюмками, графін з черепком чи якийсь дуже крутий кухоль. Якими б вони креативними не були, ці подарунки у минулому і згодяться хіба що свекру на юбілей.

Печиво з передбаченням, джентельменський набір, цукерки для справжніх чоловіків і тд. Дівчата дуже люблять слухати, які вони милі, хороші, турботливі та неперевершені. Коли це все доповнюється чимось солодким та смачненьким, то взагалі вибух емоцій. Але не для хлопців. Для них це лишня і зовсім не цікава трата часу. Якщо він у вас любить шоколад, то краще купуйте йому його просто так. Милі листівочки з побажаннями і компліментами тільки будуть сміттєвий бак заповнювати.

Чоловіча косметика, бритви і тп. Якщо на жіноче свято ви не хочете отримати в подарунок шампунь чи крем, то і не даруйте нічого подібного своїм чоловікам. Адже скільки разів можна повторювати — те, що є необхідністю, не є подарунком!

Одяг чи взуття. Та ж сама аналогічна історія, що і з чоловічою косметикою. Так, звісно, можна вибрати якусь класну дорогу річ, яку б ваш обранець сам би нізащо собі не купив. Але тільки за умови, що вона стовідсотково йому підійде і сподобається. Бо те, що подобається нам, далеко не завжди подобається і нашим чоловікам. Є випадки, коли їм доводиться коритися, але виберіть для цього інший день, сьогодні його свято.

Любовні подарунки: рамочки, парні підвіски, ложки і т.д. Так, ви завоювали свого принца, та не треба всім про це кричати і вганяти його в фарбу. Тому що в більшості випадків хлопці просто терплять такі подарунки. А йдуть на такі жертви заради нас, а самі вночі моляться, щоб ніхто цього “приємного” сюрпризу не побачив.

Автор статті - "Колінець Валентина"

Найкращі статті