Цікаві ресторани Тернополя з незвичними інтер'єрами

Щороку відкривається безліч закладів, які виділяються поміж інших не лише стравами, а й загальною концепцією й оригінальним інтер'єром. Список найекстравагантніших закладів Тернополя тут.

Интересные рестораны Тернополя с необычными интерьерами

Зараз наскільки швидко розвивається ресторанний бізнес у Тернополі. Кожен заклад повинен мати свою родзинку, щоб запам’ятовуватись відвідувачам. Власники  докладають кожного разу все більше зусиль, щоб створити щось нове і незвичайне. Це завжди ризик. Не можливо точно передбачити чи нова концепція закладу буде користуватися попитом серед тернополян і гостей міста. Представляємо вам список закладів Тернополя з найцікавішими інтер’єрами.

 

«На небі»

Відвідуючи його, не можливо не помітити дуже красивий панорамний вид. Ресторан розташований на 6 поверсі у центрі міста. Це чудове місце для ефектних фото сесії у соц. мережі. Найголовнішою родзинкою закладу вважають – мангал посеред ресторану. Багато відвідувачів люблять, коли кухня та бар відкриті. Можна побачити на власні очі приготування страв. У цьому ресторані великі панорамні вікна та висока стеля, що створює багато простору. Велетенські лампи створюють ефектне й мерехтливе освітлення. Інтер’єр закладу оформлений у графітних тонах в поєднанні з м’яким кольором меблів. «На небі» чудово підійде для романтичного побачення або освідчення коханій. Тут також легко приймуть фуршет на 200 осіб. Для сімей з дітками працює ігрова кімната з прозорими стінами, щоб можна було спостерігати за чудом і не відволікатись від вечері. У меню переважно страви європейської кухні.

Більше відгуків про заклад тут.

 

«Скаварідка»

Нині модні графітні кольори у інтер’єрі. Саме така «Скаварідка» - кав’ярня, де гості можуть випити чашечку кави, катаючись на качелях. Заклад невеликий, але затишний. Від нього так і віє спокоєм, що часто так необхідно перед важким робочим буднем. Для любителів мінімалізму. В «Скаварідка» можна купити добірні зерна з різних куточків світу. А більшість смаколиків авторської рецептури.

Більше відгуків про заклад тут.

 

«Le Rock»

І знову незвичайний заклад у темних тонах. Створений для любителів рок музики і не тільки. «Le Rock» крафтовий паб у стилі гранж, що вирізняється драйвовою атмосферою. Оригінальні задумки в інтер’єрі повсюди: від мотоцикла на стіні до вигляду умивальників. Саме цей незвичайний дизайн приваблює відвідувачів прийти сюди. А через смачну  кухню і привітний персонал вам захочеться повертатись сюди ще і ще. Бар «Le Rock» теж вирізняється мінімалізмом та простором. Часто проводяться концерти відомих рок-гуртів. 

Більше відгуків про заклад тут.

 

«Старий млин»

Музейна ресторація - великий комплекс, який відомий своєю унікальністю, адже аналогів немає у всьому світі. Тут ви зможете знайти багато музейних експонатів. Аж 3 тисячі! Інтер’єр виконаний в українському стилі «кантрі». Кожна деталь має свою історію. Заклад здивує не лише дизайном, а й кухнею. Багато страв приготовлені за давніми рецептами наших пращурів їх готують у грилях на дровах та старовинних печах.

Більше відгуків про заклад тут.

 

«Ковчег»

Варто згадати ексклюзивну ресторан-пивоварню, заклад збудований у формі корабля. Багато пива та багато м’яса  - девіз цього закладу. Саме тут пиво вариться з якісного німецького солоду, тому воно стало улюбленим у тернополян.

Більше відгуків про заклад тут.

 

Автор статті - "Колінець Валентина"

Найкращі статті