Огляд тернопільських баз відпочинку

Інформація про ціни, умови, додаткові розваги та віддаленість від міста.

Обзор тернопольских баз отдыха

Бази відпочинку за містом – ідеальний варіант проведення вихідних або відпустки у колі родини або друзів. Хтось любить подорожі по цікавих історичних місцях, хтось відпочиває на курортах Маямі або в Греції, а комусь для проведення повноцінного відпочинку досить насолодитися всією красою сільської місцевості.

Зелений туризм набирає все більшої популярності, адже це відмінна можливість залишити офісні приміщення, відволіктись від щоденної метушні та поринути в атмосферу спокою.

 

Відпочинковий комплекс «Кайзерівка» (відчинено у військовий стан)

Контакти та відгуки тут.

На території комплексу знаходяться дерев’яні будиночки, котеджі, будиночок на воді, будиночок з лазнею, чани, озеро. У кожному будиночку є гаряча та холодна вода, санвузол, кабельне телебачення, wi-fi (по всій території комплексу). Для діток є дитячий майданчик з каруселями та гірками. Прокат велосипедів та квадроциклів.

 

Комплекс відпочинку «Тридев’яте царство» (відчинено у військовий стан)

Контакти та відгуки тут.

Комплекс розташований в історичному містечку Скала-Подільська. Комфортабельні готельні номери: три номера сімейного типу категорії «Стандарт», які розраховані на проживання двох осіб, з санвузлом та ванною; два номери категорії «Напівлюкс», які розраховані на проживання 3-ох осіб, з санвузлом та ванною; один номер категорії «Люкс» (дворівневий із зимовим садом). Тераса та банкетний зал на 90 чоловік, страви української кухні. Відпочинок у фінській сауні з басейном з підігрівом води та водоспадом.

 

Приватна садиба «Бабина стодола» (зачинено у військовий стан)

Контакти та відгуки тут.

Садиба знаходиться за 12 км. від Почаївської Лаври. Чарівний краєвид, ставок, ліс, пляж, катамаран. Будиночки на 2 номери, в яких є інтернет, телевізор, постійно гаряча та холодна вода.

Домашня кухня, харчування за домовленістю. Паркування з відеоспостереженням. Бджолино-терапія (2 будинки по 2 чоловіки), на території є басейн, бесідки, мангали, дитячий майданчик.

 

База відпочинку «Над стрипою» (відчинено у військовий стан)

Контакти та відгуки тут.

 Розташована на території Національного природного парку «Дністровський каньйон», неподалік від села Скоморохи, Бучацького району, Тернопільської області.

Для проживання пропонуються три двохповерхових будинки, з двох, трьох та чотирьохмістними номерами, окрема садиба в етно-стилі «Гостинний двір», а також два автотрейлери – своєрідні будинки на колесах. На території бази знаходиться баня, спортивний та дитячий майданчики, озеро з катамаранами.

 

Відпочинковий комплекс «Смерекова хата» (відчинено у військовий стан)

Контакти та відгуки тут.

На території комплексу побудовано 2 екологічних будинки зі смереки з усіма зручностями. Поруч розміщені альтанки та мангал. Також на території знаходиться ресторан «Хата лісника», зі смачною кухнею та індивідуальним сервісом. Сауна та хвойний чан, дитячий та спортивний майданчики.

 

Туристичний комплекс «МішиН-СіТі» (відчинено у військовий стан)

Контакти та відгуки тут.

Готельний комплекс з сезонним відкритим басейном, приладдям для приготування барбекю і дитячим майданчиком розташований в селищі Добрівляни Тернопільської області.

До Ваших послуг комфортабельні номери оснащені кондиціонером, холодильником, супутниковим телебаченням, телефоном, міні-баром, безкоштовним WI-FI.

 

Комплекс відпочинку «Вірля» (відчинено у військовий стан)

Контакти та відгуки тут.

Тут можна чудово провести час на природі. Основне, за чим сюди їдуть, – риболовецький став. Вартість риболовлі на ставі «Вірля»: денна – 200 грн, добова – 300 грн, денне спінінгування – 100 грн, спортивна риболовля - 30% від вартості. Норма вилову: денна – 2 коропа, амура або товстолоба;  добова – 3 коропи, амура або товстолоба; денне спінінгування – без обмежень.

Вартість оренди будинку в будні 500 грн/доба, на вихідні (п'ятниця-неділя) 600 грн/доба. В будинках є інтернет, холодна та гаряча вода, душ, туалет.

 

Готельно –відпочинковий комплекс «Панорама» (відчинено у військовий стан)

Контакти та відгуки тут.

Комплекс з затишними номерами, смачною кухнею, сучасним фітнес-комплексом. У готелі є більярд, кегельбан, тренажерний зал, масажний кабінет, столи для настільного тенісу та настільного футболу. Також — дитячий майданчик (дитячі атракціони, гірки, батути), відкритий басейн та фінська сауна. На літньому майданчику є кафе «Зимовий сад».


 

Автор статті - "Колінець Валентина"

Найкращі статті