5 способів як жителям підтримати місцевий бізнес

5 простих способів, як підтримати місцевий бізнес під час коронавірусу.

5 способов как жителям поддержать местный бизнес

Коронавірус COVID-19 продовжує поширюватися по всьому світу, впливаючи на життя бізнесу у всьому світі. Більшість людей залишається без роботи та чіткого бачення майбутнього. Тому редакція ТОП 20 пропонує підтримати малий бізнес, адже саме він забезпечує наші заробітні плати та комфортне життя.

1. Доставка на дім

Поласувати смачненьким можна замовивши доставку на дім і так підтримати улюблений ресторан або кафе. Зараз легко скористатись безготівковим розрахунком.  Не забувайте, що здійснюють доставку навіть повітряних кульок на день народження, квітів, косметики з салонів краси чи одягу з невеликих крамниць.

2. Онлайн-купівлі

Подумайте про купівлю товарів у локальних виробників. Простіше зателефонувати і дізнатись про наявність та умови доставки саме тієї продукції, до якої ви звикли, ніж шукати її у супермаркеті. Так ви уникнете зайвих контактів, зекономите час і залишитесь з тим, що любите.

3. Онлайн-послуги

Життя продовжується, не зважаючи на карантин. Варто далі вивчати іноземну мову чи займатись у фітнес-залі. Не відмовляйтесь від придбаного курсу чи абонементу і проходьте всі заняття онлайн. І це хороший спосіб чимось зайняти дітей.

4. Подарункові сертифікати

Свята також ніхто не відміняв. Зараз неможливо вийти до магазину, щоб обрати цікавий подарунок, а при виборі з інтернету не завжди вгадаєш. Тому варто задуматись про купівлю подарункового сертифікату, який можна використати після карантину. Крім того, завжди непогана ідея порадувати себе. Наприклад, придбайте сертифікат на тренування у фітнес-залі, який використаєте згодом. Так ви забезпечте готівкою цей бізнес, а самі залишитесь у виграші, адже багато хто зараз пропонує хороші знижки.

5. Діліться власним досвідом

Підтримайте у соціальних мережах бізнес, що змушений взяти «паузу». Ви допоможете бізнесу нагадати про себе та охопити більшу аудиторію. Діліться позитивним досвідом власних покупок або враженнями від послуг.

 

Місцевий бізнес – серце Ужгорода. Підтримаємо його серцебиття.

Дотримуйтесь правил профілактики захворювання та бережіть себе.  

Автор статті - "Литвин Вікторія"

Найкращі статті