5 цікавих ідей, як можна весело провести вихідні в Ужгороді

ТОП найкращих ідей для відпочинку та веселого вікенду самостійно, з друзями, коханими чи дітьми.

5 интересных идей, как можно весело провести выходные в Ужгороде

Ужгород - це місто, яке не перестає дивувати своїх гостей і жителів. Тут завжди є щось нове і цікаве, що можна подивитися, спробувати або спробувати зробити. Якщо ви плануєте провести вихідні в Ужгороді, то ми підготували для вас п'ять цікавих ідей, які допоможуть вам зробити цей час незабутнім і веселим.

 

Сімейно-розважальний комплекс "Agua Rio Park"

У цьому аквапарку ви можете весело провести час зі всією родиною, друзями та відзначити свято будь-якого масштабу. На території є великий басейн довжиною у двадцять п'ять метрів та шириною в сімнадцять. Крім великого, є також і середній басейн для тих, хто прагне навчитись плаванню (довжина - 15 метрів). Для дітей є окремий басейн довжиною в десять метрів. Системи очищення води - лише найсучасніші. Є багато розваг у вигляді різних надувних гірок, дитячих батутів, столів для настільного тенісу та майданчику з дитячими каруселями. Дорослі можуть пограти у волейбол та баскетбол. Практично щодня проводяться заняття з аквааеробіки, які дозволять не тільки отримати позитивні емоції, а й порцію фізичних навантажень, що надзвичайно корисно для здоров'я. Також, на території парку можна поїсти у ресторані "Арізона" та випити освіжаючий коктейль у барі "Аква".

Орієнтовні ціни: 60-150 грн.

Прочитати детальну інформацію те переглянути відгуки можна тут.

 

Кінні прогулянки на території комплексу "Золота гора"

Що може бути прекрасніше, ніж близьке спілкування з такою чудовою твариною? Заряд позитивних емоцій та крутих вражень вам буде гарантовано, адже ви зможете прогулятись на коні серед прекрасних краєвидів та відчути себе справжнім козаком чи вельможною панною. На території ранчо є багато порід, тому ви зможете обрати того коня, який вам сподобається. Якщо ви початківець і ніколи не мали досвіду верхової їзди, то вам допоможе досвідчений інструктор, та при необхідності буде вас супроводжувати. На території - сучасна конюшня та манеж, перед яким розташована тераса, з якої можна спостерігати за тим, що відбувається, всім охочим. Прогулянка стандартно проводиться по спеціальному маршруту на лісовій території навколо комплексу, також можна просто прогулятись манежем. Взимку можна прокататись на бричці, санях.

Орієнтовні ціни: 50-75 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Сквош клуб "Prime"

Не в кожному місті можна знайти місце для заняття таким незвичним видом спорту, при чому настільки сучасне, як "Prime", адже тут є цілих два сквош-корти, які побудовані за правильними стандартами Всесвітьної федерації сквошу. Суть гри надзвичайно проста, адже один гравець повинен вдарити резиновий м'ячик в напрямку до стінки, який, звісно, зрикошетить. Другий гравець також має відбити м'ячик в напрямку до дальньої стінки, за ним -  знову противник, і так далі. Всі 4 стіни - призначені для гри. Особливістю гри є те, що можна грати навіть одній особі. Саме сквош допоможе розвинути вашу уважність та швидкість реакції, адже м'ячик постійно рухається і потрібно щоразу змінювати позицію та швидко приймати рішення. Ці навички точно стануть вам у пригоді в повсякденному житті.

Орієнтовні ціни: 80-150 грн (аренда ракетки - 20 грн).

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Льодовий каток "IceLand"

Цей спортивно-розважальний комплекс саме для тих, хто любить активний відпочинок. Сюди ви можете прийти зі своїми друзями, сім'єю, влаштувати оригінальне романтичне побачення для коханої людини. Особливістю цієї ковзанки є те, що за допомогою спеціального устаткування, тут можна кататись весь сезон, навіть за температури +10 градусів. Якщо ви лише новачок, то досвідчені інструктори обов'язково допоможуть навчитися впевнено стояти на ковзанах або вдосконалити свою техніку.  Для маленьких діток пропонують ведмедика-помічника, який допоможе впевненіше стояти на ковзанах та опанувати техніку катання. Вже через декілька занять, ви зможете стати справжньою зіркою льодової арени. Ковзани можна взяти напрокат, фахівці завжди допоможуть вам підібрати правильний тип та розмір ковзанів, у якому вам буде комфортно. Якщо у вас є свої ковзани, то фахівці пропонують їх заточити, адже це обов'язкова щорічна процедура, яка вимагає спеціальних знань. На базі ковзанки є секція дитячого хокею, до того ж орендувати поле може кожен охочий. На території є затишний кафетерій, де ви зможете зігрітися теплим чаєм чи кавою, або випити духмяного глінтвейну.

Орієнтовні ціни: 60 грн/годину, оренда ковзанів - 40 грн/сеанс.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Квест-кімната "Varosh"

Вам пропонують взяти участь у захоплюючій грі, ціль якої, на перший погляд, є надзвичайно простою. Все, що від вас вимагається - вийти з кімнати. Та все не так просто, як виглядає, адже кожна квест-кімната має свою тематику з унікальними загадками та головоломками, які не під силу кожному. Але не хвилюйтесь, вам не потрібно мати знання з вищої математики, чи прикладної фізики. Вам достатньо лише банальної шкільної програми, аби справитись зі всіма перепонами та перемогти за 60 хвилин. Кімнати розраховані на 2-4 осіб. На вибір: "Співбесіда", де вам не потрібно ні від кого тікати, ваша ціль - отримати роботу мрії, проте це можна зробити досить чудернацьким способом, "Прокляття імператора у Воєводино", де вам потрібно зняти таємниче прокляття, що під силу лише вам, адже саме ви - нащадки давнього роду друїдів, "Пограбування", де вам спала нагода спробувати себе в ролі грабіжників, які знайшли таємний банк із брудними грошима, які зароблені на людських стражданнях і крові, "В'язниця (Lite)", звідки вам потрібно втекти, адже з кожним днем перебування стає все небезпечнішим, "Психіатрія", куди вас, повністю психічно здорових осіб, запроторили точно не на добровільних засадах, "Логово", де вам потрібно втекти від маніяка та дізнатись справжні мотиви убивств.

Орієнтовні ціни: 300-500 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті