Новорічні локації фотостудій у Вінниці

Перелік новорічних фотостудій Вінниці з детальною інформацією про місцерозташування, ціни, інтер'єри, умови запису, додаткові послуги.

Новогодние локации фотостудий в Виннице

З настанням зими і наближенням новорічних свят все більше людей замислюються про те, як провести цей чарівний період. Одним із найпопулярніших способів закарбувати цей момент є фотосесія в новорічній обстановці. У Вінниці існує безліч фотостудій, які пропонують своїм клієнтам унікальні локації для створення новорічних фотографій. У цій статті ми розглянемо кілька з них, описавши місце розташування, ціни, інтер'єри, умови запису та додаткові послуги.

 

Фотостудія “Мілк”

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут.

Район – західний автовокзал (навпроти заводу «Маяк»), знаходиться на 2-му поверсі.

Інтер'єри. Є 6 залів, в кожному по 2-3 зон. Більшість сильно декорована новорічною атрибутикою. Є як більш домашні зали так і романтичні / вишукані. У залі 3 є локаціїя без новорічних декорацій. 

Розклад/запис. Фотостудія працює щодня і приймає замовлення на будь-який час доби. На сайті можна ознайомитись з умовами бронювання та оплати. 

Плюси студії. В кожному залі по 2-3 локації. Універсальна. Зручно добиратись, близько транспортна розв'язка. Тут можна одразу взяти сукню на прокат. Є гримерка, яка бронюється за окрему плату погодинно. Або ж можна прийти за 5-10 хвилин до фотосесії і одразу переодягнутись у потрібне, подивитись у дзеркальце). Є змінні фони.

Ціни і локації:

Зал 1 (Classic) – Будні: 500 грн/година +30 хвилин – 300 грн. Вихідні: 550 грн/година +30 хвилин – 300 грн.

Зал 2 (Family) – Будні: 450 грн/година +30 хвилин – 250 грн. Вихідні: 500 грн/година +30 хвилин – 300 грн.

Зал 3 (Beauty) – Будні: 450 грн/година +30 хвилин – 250 грн. Вихідні: 500 грн/година +30 хвилин – 300 грн.

Зал 4 (Panorama) – Будні: 500 грн/година +30 хвилин – 300 грн. Вихідні: 550 грн/година +30 хвилин – 300 грн.

Зал 5 (Milk) – Будні: 500 грн/година +30 хвилин -300 грн. Вихідні: 550 грн/година +30 хвилин – 300 грн.

Зал 7 (Famous) – Будні: 500 грн/година +30 хвилин – 300 грн. Вихідні: 550 грн/година +30 хвилин – 300 грн.

Зал 8 (Atma) – Будні: 450 грн/година +30 хвилин – 250 грн. Вихідні: 500 грн/година +30 хвилин – 300 грн.

 

Фотостудія "Пудра"

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут.

Район – знаходиться в центрі, приміщення "Укрпошти" (3й поверх).

Інтер'єри. Студія має чотири зали, які чітко розділені за стилем. Зал "Класик" - світла локація у традиційному стилі з каміном. Друга новорічна зона у залі №4 "Індастріал" виконана у кольорах англійського родження. Також є чисто дитяча зала №2 "Кідс" (декор очікується).

Запис здійснюється за телефоном.

Плюси студії. Самий центр міста зручно дістатися. Є місце для візажистів, оренда одягу, невелике кафе, змінні фони та зал без новорічних локацій для інших зйомок.

Ціни та локації:

Зал Industrial - 550 грн/год. 

Зал Classic - 550 грн/год.

 

Фотостудія “Ред”

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут.

Район – знаходиться в приміщенні фабрики «Поділля» (2й поверх, вхід з лівого крила), навпроти податкової.

Інтер'єри. Студія підготувала 3 локації в одному залі. Передбачено сімейні, корпоративні, дитячі, love story фотосети. Виконані у світлих та темних тонах, територія велика та простора. Тут і зручні диванчики, і софа, затишний камін та крута кухня. 2 інші зали без новорічних локацій.

Розклад/запис. Працюють по повній передоплаті, що повинна бути сплачена за дві доби після бронювання. При відміні пізніше, ніж за два дні бронь не повертається. Є онлайн-календар для запису на сайті.

Плюси студії. 3 павільйони, що розбиті на декілька блоків. З різних ракурсів студія постійно виглядає по різному. Є гримерна, змінні фони.

Ціна та локації:

Зал Номе - Будні: 400 грн/год. Вихідні: 400 грн/час.

 

Фотостудія “Story”

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут.

Район - приміщення заводу “Маяк” (вхід з боку Західного автовокзалу, 12 поверх).

Інтер’єри: студія нараховує три просторих зала з природним освітленням. 

  • Зал “Home” - вміщує понад вісім локацій, стилізований в синіх, рожевих і кремових тонах. Реквізити: світле ліжко з кріпленням для штори, декоративні квіти, зручний синій диван та рожеве крісло. На стінах висять чорно-білі картини. Локація в стилі готельного номеру.
  • Зал “Light” - проста локація в кремовому та небесному стилях, де є світлий диван, велике дзеркало, блакитне кресло і пуфик, біля якого стоїть мінімалістична лампа освітлення. Також є невеличка драбина та міні-столик для живих квітів або їжі. 
  • Зал “Art” - великий зал, виконаних в білих та сірих тонах з додаванням різних геометричних фігур. В наявності є паперові фони небесного та ржавого кольору. Посередині залу розвішані великі білі штори. На вибір можна обрати один із стільчиків. Є дзеркало, довгий столик та картини. 

Розклад: студія працює без вихідних з 9:00 до 20:00.

Плюси студії: в студії є проекційна насадка з масками gobo. З його допомогою можна створити різні світлові ефекти, такі як коло, полоси, тіни та інше. За бажанням можна добавити свої реквізити та створити окрему локації для незабутніх фото. 

Ціни та локації:

Зал “Home” 500 грн/год. 

Зал “Light” 450 грн/год.

Зал “Art” 550 грн/год.

 

Фотостудія “FaWood”

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут.

Район - неподалік від заводу Рошен (2 поверх).

Інтер’єри: студія поділена на три просторих зали:

  • Зал “Roof” - стилізація в світлих, сірих та коричневих тонах, є цегляна стіна. Також в зоні є зручний диван, живі рослини, тканинний фон, крісло, столик та нейтральні картини. В залі є гример, панорамні вікна. Висота стелі 2.7м.
  • Зал “Восток” - виконаний в кремових тонах та містить ліжко, цегляну стелю, маленькі дзеркальця, багато живих квітів, бохо спальня, арку та великий вибір стільчиків на ваш смак.
  •  “Білий” - білі стіни та емна штора як фон, великі 4 вікна. які виходять на сонячну сторону, висота стелі 4.5 м, зал з кондиціонером та охолодженням, можна брати додаткове світло. Весь додатковий реквізит в зоні очікування. Реквізити: три дивани, білий куб, штори, картини. 

Розклад: студія працює без вихідних з 10:00 до 20:00. при бронюванні вказуйте необхідність додаткового фону, світла та реквізитів. 

Плюси студії: усі локації легко трансформуються, можна легко переставляти реквізити за вашим бажанням. В зоні очікування є гримерка, де можна зробити макіяж. Вартість - 100 грн. Додатково можна бронювати дим-машину, паперовий фон. За додаткову вартість можна робити зйомку не в робочий час. У вигляді реквізиту можна орендувати сукні як в студії, так і за її межами. 

Ціни та локації:

Зал "Roof" - будні - 450 грн за годину + 30 хв - 300 грн, вихідні - 500 грн за годину + 30 хв - 300 грн.

Зал "Восток" - 500 грн за годину + 30 хв - 300 грн.

Зал "Білий" - 550 грн за годину + 30 хв - 350 грн.

 

Фотостудія “LuLu”

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут.

Район - центр міста (будинок коло кінотеатру Коцюбинського, вхід з двору, 2 поверх).

Інтер’єри: студія містить зал з різними локаціями та великим вибором тканинних фонів: фуксія, кремовий, шоколад, хакі, сіро-блакитний. Вінтажні реквізити та море квітів зробить ваше фото по-справжньому чарівним та загадковим. Є невеликий столик із дзеркалом, дивани, ліжко, стільчики та кресло. 

Розклад: студія працює з понеділка по суботу з 10:00 до 20:00, неділя - вихідний.

Плюси студії: є просторий балкон в сонячній стороні студії. Усі квіти в приміщенні - живі. З виходом на балкон є велика арка з прозорими шторами. Додатково можна замовити комплект постільної білизни. Є постійне світло: софтбокс, рефлектор, кольорові фільтри. Будь-які квіти на кожний сезон гарантують ексклюзивність фото та незабутні враження від процесу зйомки. Також можна проводити як фото, так і відеозйомки (плата лише за оренду).

Ціни: оренда студії на годину - 600 грн, квіткові дні - 800 грн за годину. У вартість входить: тканинні фони, дим машина, постійне джерело світла, фільтри та відблискувачі. 

Додаткова інформація: в студії потрібно знаходитись у змінному взутті (для зручності є одноразові капці). Інформацію для додаткового реквізиту потрібно вказувати ще під час бронювання. 

 

Фотостудія “Lux”

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут.

Район: неподалік від західного автовокзалу, новий ТЦ "The Mall".

Інтер'єри: в студії розмістили два наступні зали:

  • Зал “Classic” - білосніжна зона з великим ліжком, дзеркалом, столиком та живими квітами (як декор), небесного та білого кольору шторки в іншій частині (фон). Ще на одній стороні розташоване крісло, імітований в стінці камін та розкішна золота люстра. Додатково в залі підвішена велика кругла гойдалка. Для одягу стоїть окремо вішалка-стійка. 
  • Зал “Лофт” - кімната тут теж біла, але втиснені кольорові реквізити та декор - диван рудого кольору, невеликий коврик чорно-білого кольору, маленький столик з журналами. Інша сторона залу оформлена в мармурово-дерев’яному стилі та прикрашена картиною на давньогрецьку тематику, а посидіти ми зможете на симпатичному зеленому кріслі. Для одягу стоїть окремо вішалка-стійка. 

Запис/розпис: фотостудія працює щодня з 10 ранку до 8 вечора без вихідних. Запис здійснюється за телефоном, вказаним на сайті студії. Також можна написати в приватні повідомленні Інстаграму. 

Плюси студії: в зоні очікування розмістили дві зручні гримерки, оздобленої диваном та професійним дзеркалом для візажистів. Одна завжди вільна та бронюється вже на місці зйомки, іншу потрібно бронювати заздалегідь. Гримерка безкоштовна. 

Ціни: оренда будь-якого залу за одну годину коштує 600 грн.

Зал “Classic”

Зал “Лофт”

 

Фотостудія “SKY” (зачинена)

Читайте відгуки та переглядайте контакти студії тут.

Район - новобудова на набережній “Рошен” (Гліба Успенського, навпроти автомобільного магазину, 3 поверх).

Інтер’єри: сіра зона з сучасним диваном, велике дзеркало для неймовірних знімків, шоколадний фон зі зручним стільчиком, зелений та вініловий фони, реквізити для весіль, заручин, дівич-вечорів. Велика сіра локація з двоспальним ліжком. 

Розклад/розпис: фотостудія працює з 7 ранку до 23:30. Забронювати час для зйомки можна на сайті або за телефоном. Працює обов’язковий попередній запис.

Плюси студії: основні фішка - мінімалізм та простір та достатньо багато денного світла, а також є студійне освітлення. Великі панорамні вікна зроблять ваші фото витонченими та по-справжньому атмосферними. Усі локації та реквізит можна переміщати за власним бажанням. Оренда всіх аксесуарів входить у вартість бронювання зони. 

Ціна та локації при бронюванні потрібно вказувати необхідність додаткового обладнання: фотоліхтарі або стедікам (стабілізатор). Під час бронювання можна користуватися усіма локаціями. Можна отримати знижки.

Пн-пт - 400 грн за годину, сб-нд - 450 грн за годину.

Увага! Відвідування закладів громадського перебування у червоній зоні дозволяється за наявності зеленого сертифікату КОВІД, негативного ПЛР тесту або тесту на антиген не старше 72 годин. Правила перебування варто уточнювати у студії. 

Автор статті - "Іськова Анастасія"

Найкращі статті