Парубоцька вечірка у Вінниці: як її зробити незабутньою?

Декілька порад, як круто провести останній день холостяцького життя у Вінниці та здійснити всі найзаповітніші мрії майбутнього нареченого.

Мальчишник в Виннице: как его сделать незабываемым?

Якщо ви читаєте цю статтю, то вас обрано найвідповідальнішою людиною на весіллі - дружбою. Така честь випадає лише найближчому другові. Крім питань організації весілля, вирішення конфліктів: “хто перший почав бійку на весіллі”, участі у всіх конкурсах та палких поцілунків з подружкою нареченої вам потрібно організувати останню можливість для нареченого відчути себе у ритмі холостяцького життя. Як показує статистика, більшість чоловіків мають чи не єдиний парубочий вечір у житті, тому з холостяцьким життям вони прощаються так, наче їх закодують від алкоголю, тютюну і не випускатимуть з дому.

Ви можете звісно посидіти вдома та просто випити у компанії друзів, але це нудно. Варіант просто піти в клуб - також не дуже, адже це можна було зробити на будь-які вихідні. Саме тому, ми розробили кілька кроків, якими варто скористатись, аби зробити цей вечір таким, щоб прийшлось складати пазли зі всіх фотографій на телефонах учасників цього дійства.

 

Крок 1 - прокинутись

“День Х” прийшов і, як правило, це вихідний, тому нікому не потрібно йти на роботу. Найкраще почати останній парубочий день з руху, аби зарядитись позитивом на наступні 24 години (можливо і більше). Саме тому найкращим варіантом буде активний відпочинок. У Вінниці є багато можливих варіантів:

  • Станьте справжнім гонщиком на досить незвичайному транспорті - квадроциклі, або на справжній формулі 1 у картинг-клубі.
  • У кінно-спортивному клубі у вас з’явиться нагода покататись верхи в лісі та відчути себе справжніми козаками.
  • Взимку можна покататись на снігових тюбах з гори.
  • Для любителів рибальства є клуби спортивної риболовлі.
  • Чудовим варіантом для великої компанії стане пейнтбол або лазертаг.
  • Якщо любите помізкувати - можна завітати у квест-рум

Важливо: збережіть сили до вечірніх походеньок і виберіть саме той вид активного відпочинку, який сподобається нареченому, а не тільки вам. Ні в якому разі не вживайте алкоголь до або під час такого варіанту, краще - після.

Орієнтовні ціни: в середньому до 200-300 грн з людини.

 

Крок 2 - навести марафет

Сьогодні ввечері ваша компанія вийде в люди, тому потрібно виглядати на всі сто. Якщо у вас ще був попередньо активний відпочинок, то тим більше.Найкращим варіантом тут буде сходити на територію чоловічого стилю “The Grand Barbershop”. Можна сходити всім разом, або відвести туди дружбі лише нареченого. Майстри тут точно знають як створити неперевершений образ. Особливістю цього місця є те, що тут можна посидіти у чисто чоловічій атмосфері, адже інтер’єр закладу відповідний, та випити келих дорогого віскі. За статистикою, у кожній компанії знайдеться парубок, який дружить з фотоапаратом, радимо обов’язково взяти його з собою та отримати набір антуражних фото.

Послуги: тут роблять зачіски будь-якого рівня складності за попереднім ескізом, або за порадою досвідченого барбера, корекцію та моделювання бороди, бриття, маскування сивини та чоловічий манікюр. Також тату-майстер може зробити татуювання (Ідея чудова, але краще спланувати зарання, аби потім не приходилось жалкувати). Додатково є загальний масаж, стоун-терапія та лімфодренажний масаж. У закладі є магазин з косметологічною продукцію по догляду за волоссям та бородою.

Орієнтовні ціни: 75-250 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Крок 3 - перекусити та пригубити чарку

Дуже часто саме з цього кроку і починають. Можливий варіант - вдома, але напевно не зовсім хочеться потім після цього мити посуд і вислуховувати від нареченої про безлад який ви обов’язково наробите. Тому найкращим варіантом буде відвідування баз відпочинку. Можна замовити будиночок або альтанку для великої компанії. Обов’язково організуйтесь з друзями нареченого на рахунок алкоголю, м’яса та іншої їжі, аби не прийшлось скуповуватись за 15 хвилин до поїздки на місце призначення. Покит готується м’ясо на мангалі, можна зіграти у бірпонг, що обов’язково зарядить компанію. Важливо: не забудьте про м’ясо. Особливістю баз відпочинку є те, що ви зможете також попаритись у лазні або сауні, як це робили на парубоцьких вечірках ще з давніх давен та попліткувати на чоловічі теми (мало хто знає, але чоловіки набагато більше пліткують, ніж жінки). До речі, тут буде доцільним імпровізований конкурс на найкращий стрибок у басейн. Ще раз, не забудьте про м’ясо. Звісно ж, можна запросити пізніше учасниць дівич-вечору і об’єднати два свята, якщо вам стане сумно. Але, вирішувати нареченому.

Орієнтовні ціни: залежно від кількості запрошених, вся сума варіює від 400 до 700 грн з людини.

Прочитати детальну інформацію про бази вілпочинку та переглянути відгуки можна тут.

 

Крок 4.1 - продовження вечора: “Класичний варіант №1”

Зазвичай минулих кроків стає мало і компанія шукає пригод далі. Багато хто знає, що національна якість справжніх українців - вміння душевно співати (або, принаймні, впевненість у тому, що це вміння присутнє). Тому, згадуйте шкільні уроки музичного мистецтва та прямуйте у караоке-клуб Люди Fusion Place”

Отож, караоке-клуб має сучасний інтер’єр з прекрасною акустикою, нова караоке-система “Electro-Voice” допоможе вам відчути себе справжньою зіркою. Платите лише за вхід, мікрофони передаються столиками по типу живої черги. У компанії до 6 осіб - 2 пісні, якщо є компанія,яка складається з 7-ми осіб і більше - виконується 3 композиції.

Послуги: вибір пісень великий, тому можете сміло обирати від класичного року до українських народних пісень. Доброзичливі ведучі обов’язково підтримають своїм голосом ваш спів та допоможуть звучати ще краще. Є багато додаткових крейзі-послуг,  “пісня від ведучого”, “пісня без черги”, “пісня з барменом”, “повільний танець з персоналом”, “лайка у мікрофон”.
Тут великий вибір страв європейської та японської кухні, є багато видів міцного та легкого алкоголю, особлива коктейльна карта. Спеціальною пропозицією є спеціальні сети закусок до пива чи міцніших напоївУ закладі також є спеціально відведене місце для куріння. Працює караоке до світанку, тому вечір обіцяє бути насиченим.

Орієнтовні ціни: вхід - 100-150 грн, меню - 49-300 грн, кальяни - 190-300 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Крок 4.2 - продовження вечора: “Класичний варіант №2”

Що перше приходить на думку, при згадуванні про класичну парубоцьку вечірку? Звісно ж стриптиз-клуб. Традиція відвідувати такі заклади з нагоди прощання з холостяцьким життям, адже гарантуємо, що ця ніч нареченому точно запам’ятається на все життя. Це не стане банальними посиденьками з випивкою у кругу кращих друзів. Незабутні враження від незрівнянної шоу-програми від майстерних та спокусливих танцівниць вам гарантовані. Даний варіант можна спробувати завдяки закладу “O Milord”.

Послуги: тут є величезний вибір алкогольних напоїв у барі, від класичних міцних, до авторських шотів та коктейлів від бармена. Програми можна попередньо замовити. Обов’язково попередьте про те, що планується парубоцький вечір, аби танцівниці приділяли максимальну увагу саме нареченому. Доступні програми: “Текіла-кісс”, “Вершкова насолода”, “Тейбл-денс-топлес”. Також є окрема послуга “Приватний танець”, за якою винуватець свята може запросити будь-яку танцівницю, яка йому сподобається, у кімнату для виконання танцю лише для нього одного.

Орієнтовні ціни: вхід- 300 грн, бар - 80-400 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Отож, можете обрати якийсь один крок, можете організувати відразу всі одночасно. Вибір лише за вами. Головне, аби нареченому сподобався останній день його парубоцького життя, адже хто його зна, клопоти сімейного життя вже не дадуть так потусити як раніше.

Пам’ятайте головне правило такої вечірки: все що було на парубоцькому вечорі, залишається між його учасниками, радимо саме з цього почати перший тост.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті