Перше побачення у Вінниці: куди, як і за скільки?

ТОП місць, куди можна запросити вашу обранку на перше побачення. Будьте обачними, адже саме ця подія точно запам’ятається надовго.

Первое свидание в Виннице: куда, как и за сколько?

Коли сподобалась дівчина, відразу виникає питання: як і куди запросити її на побачення, аби справити найкраще враження про себе та отримати шанс зустрітись знову. Дуже важливо зрозуміти з першого погляду, що подобається вашій пані, аби не прийшлось просто вести її у стандартний ресторан. Це непогано, проте ви можете просто не вгадати з вибором місця, яке сподобалось би вашій обранці. Сподіваємось, що завдяки нашим порадам, ви створите незабутній вечір, який обов’язково згадає ведучий на вашій весільній церемонії. Проте, навіщо так забігати наперед!:) Все у ваших руках. Отож, не проґавте можливість, та призначайте зустріч о 8 в центрі та ведіть даму серця у те місце, яке ми вам люб’язно представимо. За вами - визначити типаж дівчини, за нами - обрати місце, поїхали!

 

Меломанка\Рокерша

Якщо вона знає напам’ять всі пісні гурту AС\DС, її приваблює музика, яка набагато важча, ніж ваші намагання сподобатись цій сталевій леді,  то “River Pub” - ідеальне місце, аби провести цей незабутній вечір. Заклад знаходиться на мальовничій набережній, тому ви зможете споглядати за прекрасним перформансом відомого вінницького фонтану. Це місце позиціює себе не тільки, як паб, де ви можете насолодитись оригінальними коктейлями та різноманітною європейською і японською кухнею, а і як караоке, де вона з радістю заспіває пісню улюбленого гурту, або відому композицію “Шальная императрица”. Також поверхом вище є паті-бар з танцполом. Сучасний дизайн доповнюють портрети легендарних музикантів. На першому поверсі, де ресторан-паб, є сцена із сучасним технічним оснащенням, тому досить часто тут відбуваються концерти різних гуртів.

Орієнтовні ціни: 60-200 грн, вхід у караоке - 80-120 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Леся Українка

Вона прекрасно знається на всіх українських традиціях, може з легкістю сказати, хто з відомих постатей зображений на всіх купюрах номіналом від однієї гривні до тисячі. Зможе процитувати будь-який вірш Франка та знає всі періоди життя та творчості Тараса Григоровича Шевченка. Не виключено, що вона студентка педагогічного університету філологічного факультету. Саме ресторан “Солоха” тут буде ідеальним варіантом, адже ви зможете насолодитись автентичним українським інтер’єром, який доповнений різноманітними глечиками, рушниками, оберегами та іншими елементами відповідної тематики. Основний зал досить великий, з посадкою на 80 осіб. Влітку тут можна відпочити у альтанках. Гадаємо, що ви вже здогадались, що тут готують страви української кухні за найдавнішими рецептами. Ввечері гості можуть потанцювати і розслабитись на танцполі, працює діджей.

Орієнтовні ціни: 40-120 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Інстаграмниця\солодкоїжка

 У неї більше підписників у інстаграмі, ніж ви можете собі уявити, кожен її крок можна побачити у численних сторіз. Також вона постійно говорить незрозумілі слова, на кшталт “бартер” чи “свайп”. Улюблена справа - фотографувати котиків та симпатичні тістечка, адже що може бути миліше, ніж це? До речі, головна порада - ніколи не говоріть про те, аби вона вимкнула телефон, адже це може дуже образити дівчат-інстаграмниць!  Таку дівчину варто повести у затишну кав’ярню “PanCake”. Цікавий інтер’єр у стилі лофт, зручні крісла та приємна атмосфера - основні родзинки цього закладу. Великі французькі вікна додають дуже багато простору у заклад. Тут можна скуштувати найсмачніші класичні торти, пироги з різноманітними начинками, чізкейки (особливо гарбузовий), тірамісу і багато-багато іншого. Тут також готують ароматну каву, чай та різні безалкогольні шоколадні та молочні коктейлі. В меню є салати та сніданки. 

Орієнтовні ціни: 30-80 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Фітоняшка

Розпізнати цей типаж не важко, адже перед вами буде струнка дівчина, яка слідкує за своєю фігурою та ходить у спортивний зал не тільки для того, аби сфотографуватись у дзеркалі. Перед кожним прийомом їжі вона обов’язково рахує калорії і якщо виявляється, що їх забагато, ніж прописано в її дієті - не дивуйтесь, якщо вона примусить вас пробігтись разом з нею декілька кругів навколо будинку або віддасть вам половину своєї вечері. У такому випадку, вам варто сходити у кафе здорового харчування “HEF”. Заклад має кілька характерних особливостей. По-перше, кожен офіціант добре знається на дієтах та з радістю підбере для вашої пані страву, яка їй підійде. Також тут є багато вегетаріанських та веганських страв. Іншою особливістю є те, що тут взагалі не використовують свинини, проте є страви з індички, курятини (беруть лише філе), телятини, тунця, форелі, лосося. Тобто ті продукти ,які містять мало жирів і багато білка. Подають різноманітні фреші та детокс коктейлі без цукру. Також тут є класичні страви, де продукти замінені на корисніші. До того ж, можна замовити страви додому, адже працює доставка.

Орієнтовні ціни: 30-145 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Любительниця високої кухні

Вона знається на багатьох класичних стравах не тільки після перегляду чергового сезону МайстерШеф. Ця дівчина точно віддасть перевагу різотто, а не звичайному домашньому плову або рису з овочами. Вона любить все вишукане, має прекрасні манери та знається на французькому етикеті. Тому, радимо обов’язково вивчити, у якій руці тримати ніж та виделку і як правильно тримати келих вина. Здивувати її важко, проте у Вінниці знайдеться такий заклад. Це ресторан у центрі міста “Ile De France”, який місцеві жителі називають справжньою маленькою Францією. Романтичний інтер’єр, який виконаний у відповідному стилі, надихає на приємну розмову. Постарайтесь, адже, як казала Шанель: “Не можна справити перше враження вдруге”. Тут вам подадуть страви французької кухні, зокрема класичні жаб’ячі лапки, авторський суп з равликів від шефа та безліч різних сезонних страв. Є великий вибір десертів, зокрема крем-брюле, яке визнане найкращим у місті, напоїв. Винна карта з кращих французьких вин. Недарма інспектор Ольга Фреймут у свій час залишила тут відзнаку, адже ресторан на це заслуговує.

Орієнтовні ціни: 70-270 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Пафосна дамочка

У такому випадку, її буде ще важче здивувати. Адже вона полюбляє красиве життя, дорогі подарунки та червоні троянди. Достукатись до її серця ой як не просто. Якщо вона погодилась піти з вами на побачення - це вже велика перемога, тому сміло можете починати гордитись собою. Звісно, у Вінниці знайдеться заклад, який здивує цю непросту леді. І це “Cloud Garden”. Тут вас годуватимуть стравами незвичайної середземноморської кухні: морепродуктами, вишуканою рибою, благородними сирами та найкращим вином, яке допоможе обрати офіціант до кожної страви. Поки будете насолоджуватись компанією вашої обранки та гастрономією закладу, можна поспілкуватись на тему креативного інтер’єру, адже є багато елементів, які достойні вашої уваги. Все виконано у вишуканому лофті, на перший погляд - просто і компактно, але якщо придивитись, можна помітити ту розкіш, за якою ви сюди прийшли. Є багато зелені та живих квітів. Влітку можна сісти на балконі, де ви отримаєте нагоду подивитись на місто з висоти.

Орієнтовні ціни: 110 - 260 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Вболівальниця

Якщо раптом їй цікавіші футбольні матчі, ніж нова колекція Сhanel, а кумирами завжди були відомі футболісти, якщо така дівчина точно знається краще вас на тому, хто пройшов у Лігу Чемпіонів та з яким рахунком вчора виграв Манчестер, то для неї ідеальним варіантом буде “Карабас”.  Цей пивний бар точно не залишить байдужою вашу обранку, адже тут можна насолодитись переглядом футбольних матчів за келихом хмільного. До пива тут подають багато різних закусок та страв європейської кухні. Крім пива є також безліч алкогольних і безалкогольних напоїв, окремої уваги заслуговують наливки. Радимо забронювати стіл, адже тут часто проводять різні тематичні вечірки. Влітку можна сісти на вулиці та спостерігати процес приготування страв на мангалі. 

Орієнтовні ціни: 50-180 грн. 

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Тусовщиця

Кожен вечір п’ятниці вона створює собі крутий образ і прямує з подругами на вечірку, адже хто як не вона знається на веселому проведенні вільного часу. Якщо ви хочете зробити для неї чудовий вечір, то hookah-сocktail-бар “ECLIPSE” буде для вас вдалим вибором. Також це місце підійде для любительниці покурити ароматний кальян у приємній компанії. Уважні офіціанти обов’язково порекомендують до кожного кальяну підходящі коктейлі, які дозволять вам і вашій дівчині розслабитись та отримати задоволення від приємного спілкування. Кальянщик підбере для вас також смак кальяну і дасть змогу обрати тютюн  відомих світових виробників: DarkSide, Fumari, Alpha Model, Mamay Customs, Karma і інші. Коктейльна карта одна із найбільших у Вінниці, адже крім класичних шотів та лонгів є сауери, авторські напої, tiki-коктейлі. До того ж, можна замовити і безалкогольні напої, китайський чай або каву. Також тут є дві ігрові кімнати з Sony PlayStation 4 Pro.

Орієнтовні ціни: кальян - 250 грн, бар - 50-200 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Невибаглива

Цій простій дівчині зовсім не важливо куди ви підете: у закусочну на Урожаї чи у елітний французький ресторан. Вона любить довгі прогулянки містом, які займуть 90% проведеного часу на вашому побаченні, інші 10% можна використати десь перекусивши нашвидкоруч. Тут чудовим варіантом стане сендвіч-бар “FreshLine”. Особливістю закладу є те, що тут крім стандартних сендвічів ви можете зробити свій із необмеженої кількості продуктів. Спробуйте вразити вашу пані неординарною пропозицією: нехай вона придумає інгредієнти вам, а ви їй. Подивимось, наскільки ви встигли дізнатись один про одного, будьте уважні! Також тут можна замовити перші страви, салати, десерти і теплі й холодні безалкогольні напої. До того ж, тут можна взяти їжу з собою і продовжити вашу прогулянку Вінницею.

Орієнтовні ціни: 50-70 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті