Що одягнути на випускний?

Список модних тенденцій в сукнях на випуск 2018 року через школи або університету.

Что одеть на выпускной?

До вибору образу потрібно віднестись серйозно. Варто пам’ятати, що при виборі сукні слід орієнтуватись не лише на модні віяння, а й на особливості власної фігури, підбираючи той фасон та колір, який найбільше підкреслює всі плюси зовнішності.

Що ж одягнути?

Основним елементом випускного образу є сукня, тому найперше, що потрібно зробити – це продумати та підібрати її колір і фасон.

Однозначно, найкращим варіантом буде сукня з легкої, повітряної тканини, яка вдало підкреслить красу та юність випускниці. Найкраще для цього підійдуть атлас, шовк, шифон та мереживо.

Трендовим кольором для 2019 року буде будь-яка варіація лілово-рожевої палітри: рожевий, персиковий, ліловий, бузковий, фуксія, фіалковий, колір чайної троянди, а також класичні кольори, які ніколи не виходять з моди – чорний, білий, червоний та усі їх відтінки.

Які фасони суконь модні в 2019 році?

Грецький стиль сукні, який створений з ніжної, м’якої та легкої тканини вдало підкреслять жіночність і молодість. Для завершеності такого романтичного образу варто підібрати відповідні зачіску та аксесуари.

Довгі вечірні сукні підкреслять стрункість фігури та елегантність. Це класичний варіант для випускного балу, на якому ви відчуєте себе королевою, а довга сукня з відкритою спиною привертатиме заворожуючі погляди оточуючих.

Коротка випускна сукня актуальна для дівчат мініатюрного зросту. Вона створить запальний та яскравий образ, але тут варто не перестаратись, та не одягати відверту «міні», яка буде виглядати вульгарно.

Сукні з корсетом, завдяки утяжці, найбільш вдало зроблять талію ще тоншою, а груди – пишнішими. Переваги такого фасону важко переоцінити, ловлячи на собі захоплені погляди оточуючих.

Асиметричні сукні – короткі спереду і довгі ззаду підійдуть для створення загадкового та елегантного образу. Дівчина-загадка буде гарантовано весь вечір привертати до себе увагу.

Для завершення випускного образу не завадить приділити увагу вибору прикрас. Від їх вибору буде залежати сприйняття образу в цілому, тому:

  • аксесуари повинні відповідати загальному стилю образу;
  • не повинно бути більше 3-х прикрас одночасно;
  • варто обирати прості, лаконічні аксесуари, які не будуть перенасичувати образ;
  • гарний настрій та посмішка – найкращі прикраси для юної красуні.

Автор статті - "Литвин Вікторія"