10 ресторанів та кафе Вінниці, які відкрились в 2018 році

Кожного року відкривається безліч нових та цікавих закладів у нашому місті, куди варто сходити. Нові оригінальні кафе і ресторани, які відкрились в 2018 році та заслуговують на вашу увагу.

10 ресторанов и кафе Винницы, которые открылись в 2018 году

Вінниця - це місто, яке з кожним роком стає все більш привабливим для туристів та місцевих жителів. Однією з головних причин цього є розвиток гастрономічної сфери. За останні роки в місті відкрилося багато нових ресторанів та кафе, які радують гостей своїми стравами та атмосферою. У цій статті ми розглянемо десять найкращих ресторанів та кафе Вінниці, які відкрились в 2018 році. Вони запропонують вам різноманітні страви від української до європейської кухні, а також неповторну атмосферу та відмінний сервіс. Ви дізнаєтеся, що саме робить ці ресторани та кафе особливими та чому вам варто відвідати їх самим.

 

З січня 2018 року почав радувати смакові рецептори вінницьких гурманів гастробар «Monterey» («Монтерей»). Він знаходиться в мікрорайоні «Поділля» та привертає до себе увагу любителів вишуканих страв.

Меню закладу складають страви української та європейської сучасної кухні, а стиль подачі та прикраса страв викликають захват.

Інтер’єр гастробару розділено на зони – від місць, де можна організувати великий банкет до затишних столиків на маленькі компанії або для двох біля панорамних вікон. В теплу пору року працює літня тераса.

 

Ресторан «Amsterdam» («Амстердам») відчинив свої двері для гостей взимку 2018 року. Заклад має дві зали – на 40 та 100 посадочних місць. Один із залів виконаний в сучасному стилі хай-тек, інший – в класичних світлих тонах. Також тут є комфортно облаштований літній майданчик.

Меню представлене українською та європейською кухнею. Національні нідерландські страви знаходяться в розділі «Новинки шеф-кухаря» та оновлюються кожного місяця.

Заклад ідеально підійде для святкування весілля, дня народження, випускного вечора, ювілею, корпоративних заходів тощо. Також можна замовити послугу кейтерінгу (виїзного банкету). А для постійних клієнтів тут діє накопичувальна система знижок до 7%.

 

Ресторан «Merry Club» («Мері Клаб») почав працювати взимку 2018 року на «Замості», недалеко від Вінницьких Хуторів. В повному розпорядження гостей є банкетні зали, які вміщують 50 та 120 людей. Зали просторі, світлі та гарно освітлені. Для танців є великий танцювальний майданчик.

Заклад підійде для святкування будь-якої урочистої події. Меню представлене смачними стравами сучасної української кухні. Банкетне меню від шеф-кухаря можливо розробити індивідуально під Ваше свято. Також ресторан  пропонує послуги професійного ведучого, оператора і фотографа, організацію бармен-шоу і замовлення великого весільного торту.

На території закладу є велика зручна парковка.

 

Зимою 2018 року «Monocle» («Моноколь») кафе-музей почало своє існування завдяки колекціонеру фотоапаратів Андрію Карповичу. Ексклюзивний заклад  розташовується в самому центрі Вінниці на Соборній.

Затишне та атмосферне кафе налічує в своїй колекції близько 300 моделей фотоапаратів різного віку. Тут можна повністю поринути в історію створення і розвитку фотоапаратів та фотографії, сфотографуватись з раритетними експонатами.

В кафе, розглядаючи фотографічну техніку, ви можете насолодитись духмяним чаєм, запашними кавовими напоями, безалкогольними коктейлями, домашніми пирогами, свіжою випічкою, морозивом, мафінами, печивом тощо.

 

Весною 2018 року в центрі міста, на площі Гагаріна, відкрилось затишне кафе «Gagarin Space» («Гагарін Спейс»), в яке варто завітати кожному, хто полюбляє проводити свій вільний час творчо, а також посмакувати смачними стравами, закусками, напоями та димним кальяном.

В меню можна спробувати крафтове пиво, коктейлі від «Aura», кавові напої від «Чорна Кішка Білий Кіт», смачні корн-доги, сандвічі, смузі тощо.

Це місце ідеальне для сучасної креативної молоді, адже тут можна відсвяткувати будь-яке свято – від корпоративної вечірки до справжнього весілля. Крім того, це - простір для творчих зустрічей, презентацій, виставок, конференцій.

 

Кафе-бар «Negroni Bar» («Негроні Бар») гостинно відкрив свої двері гостям влітку 2018 року. Знаходиться заклад в центральній частині міста та працює щоденно у вечірній та нічний час.

В меню є страви різних кухонь світу, а також багато авторських страв і напоїв. Обов’язково варто спробувати м’ясні страви, оригінальні закуски, салати, які Вас вразять смаком та цікавою подачею. Бар підходить і для відпочинку в дружній компанії і для романтичного побачення. Тут можна замовити пивні сети, крафтове пиво, алкогольні і безалкогольні коктейлі, глінтвейн тощо.

В закладі транслюють футбольні матчі, можна посмакувати кальяном та «відірватись» під виступи сучасних діджеїв.

 

Ресторан «Red Zeppelin» («Ред Зеппелін») – сімейний ресторан, який відкрився в мікрорайоні «Вишенька» влітку 2018 року.

Меню представлене різноманітними стравами європейської, американської та східної кухні - бургери, піца, м’ясні та овочеві страви, суші і роли. Інтер’єр закладу затишний, тут лунають відомі хіти легендарних рок-гуртів, жива музика, є багато цікавих фотозон. В теплу пору року працює літня тераса. Можна замовити страви з собою, є бізнес-ланчі. Також є парковка.

Дуже зручно відпочивати з дітьми, адже тут є спеціальне дитяче меню та дитяча ігрова кімната з аніматором, яка працює щодня з 17:00 до 21:00. Кожних вихідних для дітей, за попереднім записом, проводяться майстер-класи об 11:00 та 16:00.

 

Ресторан «Лайм» почав своє існування влітку 2018 року недалеко від Вінниці, в спокійному містечку Стрижавка. Інтер’єр закладу сучасний та стильний, з вдало підібраними кольорами та деталями в оформленні. Меню представлено українськими та європейськими стравами, яке налічує більше 80-ти найменувань.

Ресторан чудово підійде як для святкування гучних заходів, так і для романтичної вечері чи ділової зустрічі. В ресторані є цікаві фотозони, на фоні яких можна зробити незабутні світлини. А біля самого ресторану є зручні місця для парковки.

 

Ресторан «Rich» («Рич») - почав працювати восени 2018 року, знаходиться в центральній частині Вінниці. Тут представлена кухня з найпопулярніших та найрізноманітніших світових страв – пікантні мексиканські страви, бургери, страви з курки, риби, стейки, піца, супи, слати тощо. Інтер’єр закладу стильний, елегантний і світлий, має простору терасу.

Є великий зал для банкетів,VIP-зал, зал для караоке (вміщує до 50 чоловік). А для гостей з дітьми працює дитяча кімната, в якій знайдеться безліч ігор та занять для вашого малюка, поки ви відпочиватимете.

 

Восени 2018 року, в мікрорайоні «Замостя» відкрився ресторан сучасної грузинської кухні «Georgian Factory» («Джорджиан Факторі»). Інтер’єр закладу затишний та підходить для відпочинку в колі друзів, сім’ї чи для романтичного побачення. Меню складається з великого вибору грузинських страв – хачапурі, хінкалі, гарнірів, грузинських салатів та закусок. Особливу увагу привертає карта вишуканих грузинських вин.

В закладі лунає жива музика та виступи талановитих виконавців і гуртів.

Тут працює власна доставка їжі в будь-який куточок міста, тому посмакувати смачними стравами  можна навіть удома.

Автор статті - "Петрушина Валерія"

Найкращі статті