Для майбутніх мам: де можна зробити УЗД вагітності у Вінниці?

Перелік клінік, де можна зробити УЗД для контролю перебігу вашої вагітності.

Для будущих мам: где можно сделать в УЗИ  беременности в Виннице?

Вагітність - найпрекрасніший період у житті кожної жінки. Вона носить під серцем малюка, який у майбутньому подарує їй квіти на 8-ме березня, радуватиме гарними оцінками в школі та буде називати її теплим словом “мама”, від якого жінка відчуває себе щасливою все життя.

Але варто пам’ятати, що вона має відповідальність одразу за два життя: своє та майбутнього малюка. Уявіть лише всю складність процесу вагітності, адже з однієї маленької клітини утворюється людина. В цей період майбутня мама надзвичайно вразлива до впливу різних чинників зовнішнього середовища, які можуть нанести шкоду їй та дитині. Слід врахувати також спадковість та генетику, завдяки якій можна отримати зовсім неочікувані та неприємні сюрпризи. Саме тому, лікарями була розроблена спеціальна програма скринінгу вагітності для того, аби контролювати її нормальний перебіг і вчасно помітити порушення. 

  • Враховуючи безпечність методу - УЗД залишається найкращим методом для контролю стану дитини та малюка. За діючими стандартам, жінка повинна робити визначену кількість обстежень залежно від того, чи нормально перебігає її вагітність. 
  • Також, завдяки методу ви дізнаєтесь, хто буде у вас - мужній красень чи тендітна принцеса.
  • Крім того, УЗД є достовірною ознакою вагітності, тому не поспішайте робити висновки після одного лише тесту.
  • Ніколи не вирішуйте самі, коли вам робити УЗД, нехай це за вас зробить ваш лікар акушер-гінеколог.

 

“Віоламед”

Медичний центр, що на Грибоєдова, має широкий спектр різних послуг, зокрема і тих, які стосуються акушерства та пренатальної діагностики Завдяки індивідуальному підходу, талановитим лікарям, найсучаснішому обладнанню з 3D та 4D технологіями, клініка допоможе вам поринути у щастя вагітності. Посилаючись на стандарти, командою лікарів центру були розроблені спеціальні програми для ведення вагітності. Перевагою таких програм є значна економія грошей та часу, адже вам не прийдеться по всьому місту шукати спеціалістів різних галузей, аби пройти необхідні обстеження.

  • Віоламед супровід - вагітність без ускладнень, 10 консультація акушера-гінеколога, всі скринінги, включаючи УЗД з доплерометрією + 3D, консультація терапевта з ЕКГ, КТГ, всі лабораторні обстеження та школа “відповідального батьківства”.
  • Віоламед турбота - вагітність з особливостями, все вище написане + обстеження на TORCH, відеокольпоскопія, цервікометрія, консультації необхідних лікарів за показами та більше 10 відвідувань акушера-гінеколога.
  • Піклування - вагітність у групі високого ризику, все вище написане + УЗД молочних залоз, щитоподібної залози, інших органів, комплекс “Післяпологовий”.

Окремо є спеціальні програми, якщо у вас у животику поселились двоє та більше малюків.

Орієнтовні ціни: І триместр - 450 грн, ІІ-ІІІ триместри - 600 грн. Апарат експертного класу - І триместр - 650 грн, ІІ-ІІІ триместри - 1000 грн. Раннє УЗД до 10 тижня - 450 грн.

Прочитати детальну інформацію те переглянути відгуки можна тут.

 

“Інститут планування сім’ї”

Клініка, що знаходиться на вулиці Пирогова, спеціалізується на дивовижних методиках, які дозволяють створювати великі та міцні сім’ї. Головний напрям роботи - безпліддя. Кращі фахівці зі всієї України допомагають жінкам завагітніти завдяки сучасним лікувальним методами та обладнанню. Зокрема тут використовують чи не єдиний у місті апарат для радіохвильової гінекологічної хірургії, який повністю мінімізує ускладнення. Крім жіночого здоров’я, ту також є урологічне відділення, яке займається проблемами чоловічого безпліддя. На базі установи працює кріобанк. До того ж, пацієнти клініки можуть брати участь у допоміжних репродуктивних технологіях, зокрема ЕКО та сурогатне материнство. Надсучасна діагностична лабораторія дозволяє проводити найінформативніші та найточніші аналізи. Особливу увагу тут приділяють конфіденційності пацієнтів. Варто відвідати досвідченого акуршер-гінеколога клініки з метою правильного планування та ведення вашої вагітності. Ультразвукову діагностику проводять з фото 3D фіксацією та відео формату 4D.

Орієнтовні ціни: І триместр - 500 грн, ІІ триместр - 600 грн, ІІІ триместр - 650 грн. До 10 тижня - 410 грн.

Прочитати детальну інформацію те переглянути відгуки можна тут

 

“Інномед - материнство та дитинство”

У цій сучасній клініці, що на Хмельницькому шосе, працюють висококваліфіковані спеціалісти, які постійно вдосконалюють свої знання та навички, обмінюючись досвідом із закордонними колегами. Основні переваги: формат 24\7, лише доказова медицина, підготовка всієї необхідної документації, індивідуальний підхід, готовність відповідати на будь-які ваші питання. У клініці працює система онлайн-запису на прийом. Акушерські послуги лікарні:

  • Прийом лікаря акушера-гінеколога з детальним опитуванням та оглядом.
  • Амбулаторне ведення одноплідної та багатоплідної вагітності.
  • Пренатальний скринінг аномалій.
  • Ведення вагітності після допоміжних репродуктивних технологій.
  • Консультація терапевтів під час вагітності.
  • Лабораторна діагностика.
  • Діагностика внутрішньоутробного стану плода.
  • Допоміжні репродуктивні технології, зокрема внутрішньоматкова інсемінація, ЕКО, ІКСІ, кріоконсервація, донорські програми.
  • Ультразвукова діагностика на препаратах експертного класу 3D\4D Voluson E8. Лікар ультразвукової діагностики має міжнародний сертифікат, який дозволяє підраховувати пренатальний ризик. Також проводиться комплексне обстеження інших органів з метою своєчасного виявлення екстрагенітальних патологій.

Орієнтовні ціни: І триместр - 500 грн, ІІ-ІІІ триместри - 650 грн. УЗД в ранньому терміні до 10 тижня - 450 грн.

Прочитати детальну інформацію те переглянути відгуки можна тут.

 

“Імеда”

Фахівці клініки Імеда, що в самому центрі міста, пропонують допомогти у веденні вагітності аби забезпечити здоров’я матері та дитини. У клініці є онлайн-запис на прийом, тому вам не прийдеться висиджувати годинами в черзі. Щосуботи у лікарні проводяться безкоштовні курси для молодих мам о 16:00, де вас навчать основним моментам батьківства. Також фахівці клініки пропонують такі додаткові програми та послуги для вагітних:

  • “Базова” програма спостереження за одноплідною вагітністю з першого звернення.
  • Ведення багатоплідної вагітності з першого звернення.
  • Одноплідна вагітність з ІІ триместру.
  • Ведення багатоплітдної вагітності з ІІ триместру. 
  • Школа відповідального батьківства: 3 та 5 занять.
  • Гімнастика для вагітних - 3 та 5 занять.
  • STV - кардіомоніторинг.

У клініці проводять УЗД дослідження з використанням сучасного обладнання і 4Д відеозаписом, цервікометрію з еластографією, доплерометрію та УЗД інших органів та систем.

Орієнтовні ціни: І триместр - 450грн , ІІ- 600 грн, ІІІ триместр - 500 грн. УЗД на ранніх термінах до 10 тижнів - 350 грн.

Прочитати детальну інформацію те переглянути відгуки можна тут.

 

Також УЗД вагітності роблять у наступних центрах:

Наостанок хочемо побажати вам і вашому малюку міцного здоров’я!

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті