Як весело і з користю провести вихідні у Вінниці?

Список місць для розваг на вихідних у Вінниці для батьків і дітей.

Как весело и с пользой провести выходные в Виннице?

Вінниця - одне з найкрасивіших міст України, яке приваблює туристів своєю багатою історією, культурною спадщиною та унікальними пам'ятками. Але що робити, якщо ви вирішили провести вихідні в цьому місті і не знаєте, які заходи обрати? У цій статті ми розповімо про те, як весело і з користю провести час у Вінниці, щоб залишити тільки найяскравіші враження від поїздки.

 

Льодова арена

Чудовий варіант для сімейного відпочинку. Величезна площа, де одночасно можуть кататися до 200 людей, дві роздягальні, санвузол, медпункт, а поруч кафе. Для першопрохідців є інструктори, які навчать правильно триматися на льоду. При необхідності, можна придбати шкарпетки та заточити ковзани. Тут бувають не тільки розважальні дні, а й проводяться змагання по хокею та фігурному катанню.

У будні дні вхід коштує від 70 до 85 грн/год, безліміт - 120 грн. На вихідні - 90грн/год, безліміт - 135грн. Дітям до 6 років, що катаються разом з дорослими, вхід безкоштовний. Працюють щодня з 09.00 до 22.30.

 

Аквапарк “Маяк”

Літо серед зими сподобається кожному. Водні та спортивні розваги не просто запам’ятаються надовго, а й принесуть користь організму та підвищать імунітет. Гірки, підводні гейзери, масаж під водоспадом та величезний басейн, площею 360 кв.км.

В дитячому басейні стилізовані мультяшні гірки та водоспади. Також є можливість малюкам від 2 років навчитися триматись на воді і плавати, раніше, ніж ходити. Температура води 28°С, а глибина басейну до 60 см.

Вартість відвідування комплексу 70 грн для дорослих, 60грн - для дітей. Працюють щодня з 12год до 22.00год. У неділю відчинені з 10.00год.

 

Вінницький SUP-клуб

Чудово підходить для знавців цього виду спорту, так і для новачків, які можуть впродовж першого дня навчитись стояти на дошці. Для тих, хто не вміє плавати клуб підготував достатню кількість рятівних жилетів. Для дітей немає вікових обмежень (рятівні жилети завжди будуть на них). Для вашої безпеки за бажанням з вами буде інструктор, який допоможе триматися на воді. Що з собою взяти? - Змінний одяг, босоніж або тапочки, рушник, вода та за бажанням захисна кепка від сонця.

Часто проходять ранкові запливи та пікніки по 2-3 години та коштує 250-400 грн (у вартість входить чай або кава свіжозварена). Мінімальна кількість учасників - 6. Сплави на два три дні з харчуванням, перевозкою, орендою та інструкторами коштуватиме 2000 грн за людину з коммандою 12-16 осіб. 

 

Катамарани та човни

Три локації : набережна “Рошен”, парк Дружби народів та зупинка Чорновола ”Бригантина”. 

Для дітей передбачені рятівні жилети. З собою можна брати їжу та домашніх улюбленців. Катамарани та човни на електродвигунах. НЕобов’язково мати велику компанію, щоб кататись на човнах, ви можете побути наодинці зі своїми думками та посмакувати смачною піцою. За бажанням вас може супроводжувати інструктор. 

На всіх локаціях ціна однакова - 50 грн за 30 хв (одна людина). Дітям до 7 років вхід вільний та обов’язковий супровід батьків. Оренда сапборду - 150 грн за 1.5 години. В святкові дні можуть діяти великі знижки. 

 

Гондоли 

Якщо ви хочете отримати незвичні емоції, поринути в старовинну атмосферу Венеції та просто гарно провести час - пропонуємо спробувати гондоли. 

Покататись на традиційній венеціанському гребному човні можна у Вінниці. Курс проходить через р. Південний Буг. Одразу в човен може поміститись шість осіб. З собою можна брати їжу та напої. Для романтичної вечері можна замовити музику та разом з супроводжуючим човна насолодитись просторими краєвидами. Можливо, через декілька років відкриється окрема школа для справжніх гондольєрів.  

Знайти гондоли можна на причалі гриль-бару “Вінницька реберня”. Вартість прогулянки не залежить від кількості осіб та коштує 250-300 грн за півгодини. 

 

Оренда квадроциклів 

Екстрим можна отримати в будь-яку пору року та покататись на крутих квадроциклах, організація яка знаходиться на вул. Димчука, 56. 

Для любителів активно проводити час та відпочивати з задоволенням є окремі квадро-тури:

  • Тур “Баня” - 4 години, 4 квадроцикла та 6 чоловік. В програму входить: катання, зупинки на чай, барбекю та баня (2 год). Ціна- 5600 грн. 934 грн з людини.
  • Тур “Сноуборд” - 1 година, 2 чоловіка, один квадроцикл, до якого приєднаний сноуборд. Програма: катання та піт-стопи на чай з печивом. Ціна - 900 грн. 
  • Тур “Мисливець” - 3 години, від 2 чоловік, 2 квадроцикла. В програму входить - катання,виїзд на полігон та стрільба з рушниці по тарілкам, зупинки на каву та барбекю з мисливськими ковбасками. Ціна: 3300 грн з чоловіка.  

Звичайне катання за одну годину коштує 650 грн (1 людина) та 800 грн (2 людини). 

 

“Quadromania”

Прокат квадроциклів за 10 км від Вінниці. Організація піклується про безпеку на надає захисну екіпіровку та інструктора, який входить у вартість прокату. Не хвилюйтесь, якщо думаєте, що транспорт старий. Усі квадроцикли оновлені та нові, 2019 року. 

Працюють наступні правила: прибуття за 15 хв до призначеного часу бронювання, наявність паспорта, дотримання безпеки та діяти чітко за вказівками інструктора. 

Ціни: година - 500 грн, 2 години - 900 грн, 3 години - 1200 грн. Є подарункові сертифікати. Для дітей немає вікових обмежень, вся відповідальність лежить на батьках. Загальна вага при катання 2-х осіб сумарно не повинна перевищувати 180 кг. 

Місце розташування в селі Лукашівка.

 

Картинг-клуб “GT”

Для когось це просто катання на маленьких машинках, але насправді це спортивні гонки з багатьма правилами та чітким дотриманням інструкцій за кермом. На сучасних картах можна розігнатися до 100 км.год, тому дуже важливо контролювати кожних рух, який може стати небезпечним. Розміри траси 400 м та екстремальна на 15 поворотів, розроблено за рекомендаціями спеціалістів. 

Послуги: оренда та проведення корпоративів (розробка програми чемпіона, призи та нагороди).

Ціни: 

  • Понеділок - день студента (40 грн знижки) та вівторок - 220 грн.
  • Середа - день картингіста (50 грн знижки на другий круг) та четвер - 220 грн.
  • П’ятниця -жіночий день (50 грн знижки), субота та неділя - 250 грн. 

Ціна враховується за 10 хв катання. 

Картинг-треки розташовані в двох місцях : вул. Келецька, 121 та вул. Батожська, 1-В.

 

Подільський зоопарк 

Восьмий наймолодший зоопарк України, де ви зможете побачити водних, земноводних та наземних тварин, кількість видів який нараховує майже 60. Тут є антилопи, мавпи, вовки, лами, альпаки, дикобрази, фазани та десятки інших неймовірно красивих та навіть рідких тварин. За безпеку тварин не хвилюйтесь - за ними здійснюють догляд, правильний раціон  та допомагають диким звіряткам, які потрапили в біду та залишають їх у себе. В зоопарку постійно працює ветеринар.

На території парку є дитячі майданчики, зелені куточки та спеціальні зимні вольєри, де знаходяться тварини з різних кліматичних зон. 

Прогулятися Подільським зоопарком для дорослих коштує - 70 грн, дітям від 3 до 6 років - вхід - 10 грн. Студентам за умови пред’явлення студентського квитка - 30 грн. Дітям до 3-х років вхід вільний. 

На територію зоопарку заборонено приходити з домашніми тваринами!

Автор статті - "Іськова Анастасія"

Найкращі статті