Де можна відпочити від важких трудових буднів? Огляд баз Житомирської області

Інформація про ціни, умови, додаткові розваги та віддаленість від міста.

Где можно отдохнуть от тяжелых трудовых будней? Обзор баз Житомирской области

День народження - це особливе свято для кожної дитини. І як же важливо зробити його незабутнім і яскравим! У Запоріжжі є безліч місць, де можна відзначити день народження дитини. Від кафе і ресторанів до парків і розважальних центрів - вибір величезний. У цій статті ми розповімо про найцікавіші та найпопулярніші місця, де можна провести день народження вашого малюка в Запоріжжі.

 

“Volna Complex Zhitomir” (працює в військовий час)

Куди їхати: вул. Покровська 130-А. Заклад знаходиться за 5 км від центру міста, тому дорога буде недовгою.

Про базу відпочинку: колоритний готельно-оздоровчий комплекс створений для справжнього сімейного відпочинку. Уздовж берегу ставка стоять затишні дерев’яні будиночки, тому для гостей комплексу відкривається прекрасний краєвид. Всього вам запропонують один із сорока номерів зі всіма зручностями для комфортного відпочинку. Також на території є багато критих альтанок. Поїсти можна у ресторані української домашньої кухні з живою музикою, інколи у банкетному залі на 200 осіб організовуються різні свята. Тут є всі умови для цікавого активного відпочинку, адже пропонують катання на човні, риболовлю, більярд, екскурсії. Для тих, хто займається спортом, є сучасний тренажерний зал. З оздоровчих процедур можна спробувати загальні та спеціальні масажі, похід у класичну російську лазню, сауну. Для дітей є укомплектований дитячий майданчик. 

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“вДрова” (працює в військовий час)

Куди їхати: 2-ий пров. Арзамакіна, 27, с. Кам'янка.

Про базу відпочинку: сімейний готельно-ресторанний комплекс, який знаходиться прямо посеред соснового лісу біля озера. Тут можна залишитись на відпочинок на декілька днів, адже є 5 комфортних номерів з усіма зручностями, 3 хатинки та двоповерховий будинок для компанії на 5 осіб. Побудований комплекс лише з використанням натуральних будівельних матеріалів: глини, дерева та каміння. На території є багато альтанок з мангалами. Також тут є великий відкритий басейн з пляжем та лежаками. З активного відпочинку можуть запропонувати захопливу рибалку, катання верхи та екскурсії лісом. У комплексі є натуральна соснова лазня на дровах в українському стилі. Кімната відпочинку зроблена зі справжньої акації, де можна насолодитись освіжаючим квасом та карпатським чаєм.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Кіт баюн та Кривенька качечка” (працює в військовий час)

Куди їхати: пров. Альбінівський 11, с. Тетерівка.

Про базу відпочинку: ця гостинна садиба зеленого туризму вражає не тільки своєю чудернацькою назвою, а й чудовим сервісом. Зупинитись можна у готелі, де є сучасні номери класу Люкс, при чому в одному з них є навіть окрема сауна. Для компанії можна замовити двоповерховий будиночок. Вас нагодують у стильному ресторані з європейською та українською кухнями, який оформлений у середньовічному стилі. Для урочистих подій є велика банкетна зала. На березі озера з качками є велика альтанка з освітленням і посадкою до 25 осіб, інші розташовуються по території комплексу. Ще одна альтанка знаходиться прямо посеред озера на плаву. Також можна порибалити, при чому є послуга, скориставшись якою, ви зможете відразу приготувати пійману рибину на грилі. Ще одна цікава пропозиція - лазня “по-чорному”, тобто каміння в ній нагрівається під прямим полум’ям. Вам запропонують самовар на дровах та оздоровчий масаж. Діти будуть в захваті від стилізованого дитячого майданчика.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Авалон” (працює в військовий час)

Куди їхати: вулиця Партизанська 2, с.Тетерівка.

Про базу відпочинку: тут є все, що потрібно, для проведення чудових вихідних. На території комплексу знаходиться готель, де номери виконані у класичному європейському стилі, з вікон яких відкривається прекрасний вид на річку Тетерівку. Для великих і маленьких компаній побудовані зручні альтанки з мангалами. Одна з альтанок розташовується прямо на річці та оформлена у досить романтичному стилі, що може стати прекрасною фотозоною для компанії. Цікавим видом активного відпочинку буде прогулянка на 15-місному катамарані у хорошій компанії. Власної кухні немає, але адміністрація дає контакти кухарів, які працюють на виїзд, та організаторів свят. Тут дуже часто роблять весілля, дні народження, корпоративні вечірки.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Чудодієво” (працює в військовий час)

Куди їхати: вул. Лiсова, 47, Вишпіль.

Про базу відпочинку: цей хуторок є чудовим способом проведення вільного часу на лоні неторкнутої людством природи. Особливістю цього місця є його розташування якомога від машин та міського гамору. Тут приймають гостей у будь-яку пору року. Зупинитись на кілька днів можна у 24 затишних будиночках для відпочинку, в інтер’єрі яких поєднані комфорт та українські традиції. Серед будинків є два двоповерхових люкси на чотирьох, двомісні котеджі з сауною, та ще 20 звичайних двомісних номерів. Для тих, хто хоче відчути себе справжнім господарем, є великий котедж біля озера з каміном, який розрахований на шістьох осіб. Поїсти можна в карпатській “Колибі” із сучасною українською кухнею і посадкою до 40 осіб. На території є багато альтанок різних розмірів. Справжній релакс можна отримати після відпочинку у класичній лазні з аромамаслами та березовими віниками, можна замовити додатково сеанс масажу. У “Чудодієва” у вас з’явиться можливість поєднати приємне з корисним і побувати на пасіці та спробувати цілющу силу цих дивовижних комах. З активного відпочинку можна порибалити, пограти у командні спортивні ігри, поїхати на велосипедну екскурсію в ліс, покататись на конях, пограти у великий теніс. Також є можливість замовити пейнтбол.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Пікнік” (працює в військовий час)

Куди їхати: с. Зарічани.

Про базу відпочинку: чудове місце на березі річки Тетерів, яке подарує незабутній відпочинок вам та вашим близьким. Свіже та чисте повітря завдяки хвойному лісу допоможе відновити життєві сили та пізнати гармонію із зовнішнім світом. На базі цього місця часто проводяться корпоративні вечірки, дні народження, весілля. Номери представлені дерев’яними будиночками з власним санвузлом, телевізором та окремим входом. Кожна будівля зроблена лише з екологічно чистих та натуральних матеріалів.Відпочити можна у великих та малих альтанках. База має вихід до чистого пляжу. Також ви можете взяти в оренду все, що потрібно для риболовлі. Кухню потрібно або привезти з собою і приготувати соковитий шашлик на мангалах біля альтанок, або замовити вже на місці кухню на виїзд з ресторану (на ресепшні є контакти)

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“New Island” (зачинено)

Куди їхати: вул Мирна 8, смт. Новогуйвійськ.

Про базу відпочинку: цей розважальний комплекс знаходиться прямо посеред мальовничої природи на берегу озера. На жаль, Житомир не може похвалитись кришталевою чистотою озер та рік, тому ви зможете скористатись альтернативою, побувавши у “New Island”, адже тут є велика пляжна зона з гамаками, зонтами та басейном, довжина якого складає 30 метрів. Також є окремий басейн для дітей. На цій зоні дуже часто проводять різні пляжні вечірки з діджеєм, запальними танцями. Інколи у басейні проводять безкоштовні заняття з аквааеробіки та аквафітнесу для всіх бажаючих відвідувачів закладу. Для відпочинку у компанії друзів можна замовити альтанки, місткістю від 8 до 24 осіб, в деяких з них, підключена електрика та освітлення. До кожної альтанки в комплексі йде мангал та вугілля. Люб’язно нагодують вас у ресторані комплексу, стравами української та європейської кухонь. Особливо приємно сидіти на літній терасі, насолоджуючись свіжим повітрям та красою природи. Для дітей тут також знайдуться розваги, адже на території розташований великий дитячий майданчик зі справжньою хатинкою на курячих ніжках та власною канатною дорогою.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Бобрівка HOUSE”

Куди їхати: с. Дениші.

Про базу відпочинку: цей варіант проведення вільного часу точно не підійде для шумних компаній, адже головна концепція закладу - тихий та спокійний відпочинок у компанії найближчих. Тут інколи не можна зустріти людей в стані алкогольного сп’яніння, гучних вечірок чи дискотек. На березі річки, поблизу монастиря, у тому місці, де Бобрівка впадає у Тетерів, утворюється велике водосховище. Саме у цьому місці розташовані котеджі бази. Інтер’єр номерів виконаний у стилі українського кантрі з натурального дерева. Комфортно у котеджі можуть переночувати від 4 до 6 осіб. Є власна кухня, вся техніка, санвузол, кухня на терасі з мангалом, окремий вихід до річки та багато інших зручностей, які допоможуть запам’ятати такий відпочинок на все життя. На річці встановлений плаваючий понтон, де можна засмагати або ловити рибу. Гості можуть брати в оренду човна. В санаторії “Денишин”, що знаходиться поряд, можна замовити лікувальні процедури та лікувальні масажі. Адміністрація організовує велосипедні прогулянки по лісу, очолює піші експедиції лісовими галявинами в пошуках грибів та ягід.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“Лісовий берег” (працює в військовий час)

Куди їхати: Чуднівське ш. 1, Житомир.

Про базу відпочинку: ця база знаходиться посеред лісу, тому можете не перейматись про чистоту повітря, яким будете дихати. На території бази є будиночки класів “Економ” зі власними санвузлами. Є багато альтанок, можна взяти в оренду сітку, мангал, вугілля для приготування шашликів. Також є послуга оренди великої альтанки, яка розрахована на якесь урочисте свято: від днів народжень, до корпоративних вечірок та весіль. Особливостями “Лісового берегу” є те, що це місце є також дитячим оздоровчим табором, який створений для відпочинку та лікування дітей з різних куточків України. Є індивідуальні програми психологічної реабілітації дітей з зони АТО. База працює під керівництвом лікувального центру вертебрології та реабілітації, тому тут працюють лише професіонали. Поряд є хороший захід до водойми. Відвідувачі можуть пройти лікувальні курси ароматерапії, фізіотерапії та лікувальної фізкультури. До того ж, є багато ігрових майданчиків. У закладі немає ресторану, тому потрібно попередньо можна замовити кухню “на виїзд”.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

"Інна"

Куди їхати: с. Дениші, Бобрівський масив 1.

Про базу відпочинку: сучасна вілла для відпочинку всієї сім'ї. Вам гарантують прекрасний культурно-активний відпочинок якомога далі від міського шуму. Працює заклад круглий рік. Дім складається з трьох поверхів: 1-й з гаражем, пральнею, душовими, 2-й з гостинною кімнатою, кухнею і санвузлом, 3-й зі спальнею. Тут є все необхідне для комфортного відпочинку. Вся територія огороджена, є окремий вихід в ліс, копанка з рибою. Поруч тихі та доброзичливі сусіди, є багато підприємців-фермерів, які продають власну продукцію. Також є багато розваг для дітей: іграшки для пісочниці, гамаки, гойдалки, мотузкова драбина, спортивні кільця. Стосовно розваг, тут можна піти в ліс на полювання, збір ягід та грибів, до річки на риболовлю. Також можна поїхати на велосипедну екскурсію лісовими стежками. Харчування тут самостійне, проте можна йти в кафе санаторію Дениші. Інколи домовляються про організацію виїзної кухні. 

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Говорять, що постійно відпочивають лише ледарі. Проте, це - звичайнісінький стереотип, адже вчені давно вже дослідили, що відпочинок покращує психічне та фізичне здоров'я і, як наслідок, вашу продуктивність на роботі. Тому, мерщій відпочивати!

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті