Як розважитись і круто провести час у Запоріжжі 5 цікавих ідей

ТОП найкращих ідей для відпочинку та веселого вікенду самостійно, з друзями, коханими чи дітьми.

Как развлечься и круто провести время в Запорожье 5 интересных идей

Запоріжжя - місто з багатою історією та культурною спадщиною, яке може запропонувати безліч варіантів для розваги та відпочинку. Якщо ви бажаєте провести час у цьому місті насичено і незабутньо, то ми підготували для вас п'ять цікавих ідей, які допоможуть вам круто провести час у Запоріжжі. Від відвідування історичних місць до активного відпочинку на природі - обирайте те, що вам до душі, і вирушайте на пригоду разом із нами!

 

“Театр-лабораторія VIE” - якщо ви любите сучасну творчість

Досить незвичний формат цього закладу зацікавлює відразу, адже тут крім театральних вистав, які вражають своїм переплетенням різних сучасних жанрів, можна відвідати мистецькі виставки художників, музичні перформанси, квартирники, літературні вечори. У даному закладі є невзичайний та дивовижний напрям мистецтва - хеппінг, де кожен з присутніх відчуває себе частиною вистави, навіть інколи цього повністю не усвідомлюючи, адже чіткого сюжету немає, він змінюється і залежить від митця, якого також можна сплутати зі звичайним відвідувачем. Колектив завжди шукає нові форми та напрямки і постійно розвивається. Інтерактивні вистави побудовані інколи у формі головоломок, які потрібно розгадати. До речі, проводять орієнтовані на будь-який вік, окремо дитячі та виключно дорослі вистави та виставки.

Зала зі сценою досить невелика, приємна і ненав’язлива атмосфера, компактність забезпечують комфортне перебування, адже не кожному до вподоби класичні театри, де, як правило, одночасно багато людей.  Театр може працювати на виїзді. На базі закладу також є театральна студія, яка запрошує талановиту молодь для розвитку акторського таланту

Орієнтовні ціни: 50-100 грн залежно від місця в залі та вистави.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

“PritokKrovi” - якщо вам до вподоби квести

Такий вид відпочинку дозволить вам зарядитись емоціями різного спектру та адреналіном, адже вам ви опинитесь у зачиненій кімнаті, з якої вам потрібно вибратись за 60 хвилин. Кількість гравців - 2-4, тому важливо користуватись колективним розумом. Не хвилюйтесь, для розгадки головоломок вам достатньо базових шкільних знань. У безвихідній ситуації ви завжди можете звернутись до інструктора, який вам допоможе підказкою. Жоден квест не вимагає особливої фізичної підготовки. Діти до 12 років мають бути обов’язково у супроводі дорослих. Можна придбати подарунковий сертифікат та зробити комусь оригінальний сюрприз. До вашого вибору такі кімнати:

  • Пригодницький містичний стиль  - “Бермудський трикутник”.
  • Хорор з живим актором - “Лігво маніяка” та “Шари страху”.
  • Антуражний пригодницький стиль - “Таємниця швидкого потягу”.
  • Фантастика - “Гра престолів” та “Назад у минуле”.

Орієнтовні ціни: 600-700 грн, +100 за кожного наступного (максимум - до 8 осіб).

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Ролердром “Roller city” - для любителів активних розваг

Заклад розташований на четвертому поверсі ТЦ “Космос сіті”. Катання на роликах доступне людям абсолютно будь-якого віку та будь-якої комплекції. Дозволяє проводити час активно та з користю для себе, адже це чудовий спосіб скинути зайві калорії або отримати корисне кардіонавантаження. Особливістю такого виду відпочинку є те, що ним можна зайнятись у будь-яку пору року, адже ролердроми, як правило, криті. Територія “Rollercity” складає близько 1200 м². Можна взяти в оренду ролики та спеціальний захист у вигляді наколінників та шолому. Весела атмосфера підтримується музикою різних відомих виконавців.

Поблизу є дитяча кімната з іграшками та міні-атракціонами. Компанія проводить заняття з інструкторами для дорослих та дітей. Також відвідувачі мають змогу приходити зі своїми роликами. На території комплексу є бар, де можна замовити піцу, напої, гарніри.

Орієнтовні ціни: оренда роликів - 70 грн/година, 40 грн/30 хвилин, захист - 20 грн. Якщо свої ролики - 70 грн, катання не обмежене в часі.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

 

Караоке-клуб “Далі” - якщо ви хочете відчути себе справжньою зіркою

Набридло співати в душі? Ваші родичі втомились слухати виконання музичних композицій вами у супроводі караоке-роликів з YouTube? Тоді цей заклад точно стане кращим варіантом для вашого вечора. Назва закладу відразу пояснюється численними експонатами творчості відомого художника. Також на стінах можна помітити постери багатьох відомих рок-виконавців, які залюбки підказують, яку композицію обрати для виконання у клубі. Працює караоке у вигляді живої черги, тобто "столи" співають один за одним. Можна вийти на сцену, або співати прямо з місця. У звичайні дні, вам потрібно платити лише депозит за столик, а у вихідні - додатково за вхід. Меню закладу включає страви європейської та японської кухонь, є велика коктейльна карта, широкий асортимент алкогольних і безалкогольних напоїв. Також можна покурити ароматний кальян. Дуже часто у закладі проводять різні тематичні вечірки з ведучими, конкурсами та розіграшами. Інколи проходять і костюмовані вечірки.

Орієнтовні ціни: 200-500 (в залежності від диванчика), кухня - 100-200 грн.

Прочитати детальну інформацію та переглянути відгуки можна тут.

Отже, не зволікайте, мершій збирайте валізи і вирушайте у славне місто-герой Запоріжжя!

Автор статті - "Любевич Ростислав"

Найкращі статті