Кафе та ресторани біля Тернопільського озера

Популярні кафе та ресторани Тернополя, де ви не лише скуштуєте смачних страв, але й помилуєтесь красою озера.

Кафе и рестораны  у Тернопольского озера

Неподалік від центру Тернополя розташоване мальовниче озеро, яке стало популярним місцем відпочинку для місцевих жителів і туристів. Уздовж берега озера розташовані різноманітні кафе та ресторани, які пропонують своїм гостям не лише смачну їжу, а й чудовий краєвид на водну гладь. У цій статті ми розглянемо найкращі заклади біля Тернопільського озера та поділимося своїми враженнями.

 

Ресторан «Тернопіль»

Головний ресторан міста. Він знаходиться в центрі міста над Тернопільським озером. Великий світлий зал вміщує 140 місць. До ваших послуг: великий бенкетний зал для святкування різних урочистостей, конференц-зал для семінарів і навчань. Інтер’єр оформлений у класичному стилі. Тут полюбляють святкувати весілля, дні народження, корпоративи. Майстерні декоратори святково оформлять зал. В оновлене меню ресторану «Тернопіль» входять страви іспанської, італійської та французької кухні. Ціни демократичні. Жива музика. З вікна відкривається чудовий вид на озеро.

Більше відгуків про заклад та контакти тут

 

Ресторан «Максим»

Входить до складу розважального комплексу «Максим», знаходиться на набережній Тернопільського озера. Вишуканий зал на 200 місць. Він чудово підходить і як для різних святкувань (весілля, день народження, корпоративи, фуршети), так і для проведення ділових зустрічей, презентацій. Інтер’єр оформлений в класичному стилі з ніжними лілово-кремовими відтінками. Меню складають страви європейської та японської кухні в авторській подачі. Ціни помірні.  Красивий романтичний вид відкривається з літньої тераси.

Більше відгуків про заклад та контакти тут.

Ресторан «Сапсан»

Входить до готельно-ресторанного комплексу «Сапсан». Ресторан містить два зали на 140 місць. До ваших послуг: просторий бенкетний зал, VIP-зал,  винний погріб і коктейль-бар. Інтер’єр в класичному стилі з персиковими, молочними відтінками. В меню традиційні та авторські страви української та європейської кухні. Також тут пропонують багато різних оригінальних і традиційних коктейлів та вишуканих європейських вин. Ціни вище середнього. В теплу пору року працює літня тераса, з якої відкривається просто неймовірний вид на озеро.

Більше відгуків про заклад та контакти тут.

 

Ресторан «Хутір»

Один з кращих та старіших закладів Тернополя. Ресторан має два поверхи на 300 осіб, 4 бенкетних зали, літній майданчик, VIP-зал з каміном, дерев’яна альтанка. Це місце чудово підійде для пишного святкування урочистостей, романтичного побачення чи затишного сімейного відпочинку. Кухня – українська та європейська. В меню є страви приготовлені за домашніми рецептами. Варто спробувати вірменську кухню: запашні шашлики, стейки приготовлені на вогні, тощо. Інтер’єр в класичному стилі. Ціни середні.  На території ресторану є невеличкий зоопарк та багато місць для вдалих фото.

Більше відгуків про заклад та контакти тут.

 

Ресторан «Шинок»

Знаходиться на березі Тернопільського озера в старовинному будинку. Ресторан має 2 зали на 120 місць, дитячий майданчик, літня тераса. Тук можна як і відсвяткувати різні урочистості, так і просто затишно посидіти з друзями. Інтер’єр  - суміш Середньовіччя і сучасності. Дуже багато різних старовинних елементів. В меню страви української та грузинської кухні.  Рекомендуємо скуштувати фірмову медовуху, хачапурі, м’ясні страви, комплексні обіди. Ціни дуже демократичні. Щовечора в ресторані виступають відомі молоді виконавці та гурти.

Більше відгуків про заклад та контакти тут.

Автор статті - "Колінець Валентина"

Найкращі статті